Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני שלום,ובשעה טובה ומוצלחת.:mm_yeah:

על איזה רכב מדובר?

מעט פרטים.

תודה

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני,

מזל טוב. שמח לראות, וגם ממקור ראשון, שמאבקנו הצודק נושא פרי ומקווה שחרשנו את הדרך לבאים אחרינו.

ברכות גם לירון וליתר החברים שייבאו רכבים לאחרונה, למרות הקשיים.

כל שנותר לאחל הוא הנאה גדולה לכולנו מהעולות החדשות.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

מזל טוב

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
ערך המכס

מה זה אומר ערך המכס?

שזה סה"כ המיסים שאתה אמור לשלם?

כלומר החישוב של 6790 כפול שער דולר פחות ה-27,000 ששילמת כבר?

פורסם

דני,חמי,ירון וכל אלה שמלווים אותנו במאבקינו הצודק. עברו כמעט 4 חדשים מהפגישה הראשונה שלנו בבית הקפה בחוף הרצליה,הגענו 12 חובבי רכב בשלבים שונים של התהליך כאשר כולנו יודעים שאנו הולכים אל הלא נודע.ידענו שמולינו עומד לא רק זלטין אלה גוף דרקוני ועצבני שהרגיש פגוע מכך שמספר נוכלים לכאורה רימו אותו וירה אש לכל הכיוונים תוך החלטה לשרוף גם חובבי רכב שחסכו שקל לשקל להגשמת חלום חייהם. כמה שעות שיחה ניהלנו? עם מי לא התיעצנו?גם עיתונאי גייסנו (רון "קדילאק" תודה לך ומקווה שלא נזדקק לשירותיך בנסיבות האלו). מיכתבים נוסחו ונישלחו,מיילים הוחלפו,דיונים עם המכס נוהלו. אני שמח שאחרי הרבה קרבות (כנראה שבארץ שלנו חייבים להקיז דם) הצדק מנצח.

מקווה שגם אני (ורכבי)נזכה לראות בקרוב את הארץ המובטחת.

שמח בשמחתכם :lol:

דני

פורסם

דני מזל טוב ישר כוח וכל הכבוד עכשיו צריך לראות האם המגמה השתנתה או שבמאבק שלך (שלנו) זה מקרה בודד.

בכל מקרה מזל טוב. מה שניאשר לך לעשות זה לקבוע תאריך להשקה :-D.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

ה"קרב האחרון" בדרך

ביום ראשון אנסה לקבל הנחה מהמחיר הנדרש ממני לאחר 126 יום של אחסנה

שאלה

מנסיונכם,אפשר לנהוג את הרכב מאשדוד הביתה? יש אפשרות לבטח אותו רק לצורך הנסיעה או שמא אאלץ לשלם לגרר?

תודה למשיבים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם
ה"קרב האחרון" בדרך

ביום ראשון אנסה לקבל הנחה מהמחיר הנדרש ממני לאחר 126 יום של אחסנה

שאלה

מנסיונכם,אפשר לנהוג את הרכב מאשדוד הביתה? יש אפשרות לבטח אותו רק לצורך הנסיעה או שמא אאלץ לשלם לגרר?

תודה למשיבים

דני לוי

ראשית,עשה ביטוח.כשהוצאתי את הרכב מהנמל,שאלתי במכס, איך נוסעים?אמרו לי סע ככה,ושוטר שהיה באיזור אמר לי אותו הדבר,ואם יעצרו אותך,הראה להם את ניירות השיחרור מהמכס.אני הוספתי על קרטון את שש הספרות האחרונות של השילדה,ותליתי במקום המס' הצהוב. (וזה נראה עלוב :cry:)

אבל אתה כמעט אחרי,אז לא נורא,,,לאחר מכן,גש למשרד הרישוי,גם בדיזיין סנטר טוב,והוצא רישיון זמני לחודש,קבל מס' קבוע,ועשה מס' באחד המכונים.חודש תוכל ל"התפנן" על הרכב לפני עמ' מס' 1,וכו'.בהמשך תקבל זימון יום ותאריך למס' 1,

וההמשך קליל ונעים.בהצלחה ותהנה.:beerchug:

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

אי אפשר להשאיל שלט במבחן סתם

ישנה רשימה המצורפת לשלט וליומן ובהם שמות אלה המאושרים לנהוג

בכל אופן הבנתי שאני רשאי עם ביטוח לנהוג מהנמל הביתה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
אי אפשר להשאיל שלט במבחן סתם

ישנה רשימה המצורפת לשלט וליומן ובהם שמות אלה המאושרים לנהוג

בכל אופן הבנתי שאני רשאי עם ביטוח לנהוג מהנמל הביתה

דני

ראשית ברכות על גמר הסאגה

אשמח לעדכונים בפרי.

לעניין הנהיגה, רכבך אינו רכב המאושר לנסיעה טרם עבר רישוי כך שלביטוח אין משמעות כלשהי.

אני מציע לך לגרור אותו הביתה או להשאיל שלט במבחן עם נהג המאושר לאותו תו רשיון של השלט.

בהצלחה

דני

• תוכן חדש...