Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדאי לך להתעמק קצת להבין מה זה אומר הפריצה הזו שלו.

זה רק שלב ראשון ודי תיאורטי.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448419.0

יש פה קצת קשקושים בנושא שכתבתי יותר מוקדם.

בקיצר - אל תצפה לצרובים בזמן הקרוב בתחנה מרכזית ב20 ש"ח.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הוא כבר אמר מראש

שהוא לא מתכוון לפתור את הבעיה לא בIPOD3G ולא ב-BOOT ROM החדש,

יש מצב שהוא קיבל חבילה מאפל, לך תדע

פורסם

כמו שליביו אמר, אמנם הפריצה הזו מהווה אבן דרך בהחלט לקראת פריצה לPS3 אבל לצערי הסוס הזה כבר די מת, אחרי 3 ומשהו שנים גם אם תהיה פריצה מחר בבוקר זה יהיה בעייתי מאוד מכיוון שרוב הקונסולות עובדות עם הרדיסקים של 40-80-120 גיגה שאינם מספקים את הסחורה לאחסון משחקים (בהנחה וזה יהיה אפשרי בכלל), וצורבי בלו ריי כרגע פשוט לא מצדיקים את המחיר.

צריך פשוט להודות ולשים יד על הלב שהקהילה הפעם נכשלה קשות.

אם תקחו לדוגמא את הPSP, שם בתחילת הדרך ועד עצם היום הזה סוני הוכיחו שהם נלחמים בפריצות הללו בשיא הטירוף, והיו חודשים שבהם שוחררו גירסאות תוכנה ואף חומרה בכל שבוע, והקהילה הצליחה להתגבר ולמצוא פריצות חדשות ולעקוף את כל המנגנונים.

לכן אני חושב שזה קצת מאוחר מדי עבור הPS3.

אבי.

פורסם

סוני הם בכלל לא יד בעיניין

ההגנה האגרסיבית של הPS3 נובעת מקידודים כאלו ואחרים שמקורם במעבד (שפותח ע"י IBM)

ו-HDCP שהולך יד ביד עם BR, HDMI וכל השיט של HD

פורסם

XBOX - אחלה קונסולה , מהרגע שפרצת אותה - ואתה מקבל BAN - היא לא יותר מPS2 עם גרפיקה בHD.

לרשת , לעידכונים , לתוספות וכו יש כ"כ הרבה משמעות בחווית משחק שXBOX עם באן - די לא שווה כלום.

ואם הוא לא עם BAN - הוא עולה אותו הדבר או יותר (תשלום לאונליין , למתאם אלחוטי , לסוללות לשלט, לשידרוג דיסק קשיח).

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תפסיק לדבר שטויות, לא תקבל באן אם לא תשחק במשחקים אונליין (וגם אז הסיכוי די קלוש, אלא אם תנסה לשחק במשחק בלייב לפני תאריך היציאה שלו...). משחקים ששווה לשחק בהם אונליין אפשר לקנות, השאר לצרוב.

ובנוסף, לרשת, לעדכונים ולתוספות אין הרבה משמעות כלל וכלל, בראש ובראשונה זה המשחקים, גם בלי אונליין (ואני כן משחק אונליין וכן מוריד תוספות). ומה הקשר לPS2 אין לי מושג. בקיצור, די לנסות להכפיש את האקס בוקס, או לפחות תביא טיעונים עם קצת בשר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מושו - הפורומים מלאי אנשים שחושבים כמוך , וגילו שאני יותר קרוב ללהיות צודק. אבל בהצלחה. עובדתית בBAN האחרון הם חסמו מעל חצי מליון קונסולות (בין 600K למיליון) ומהרגע שזה קרה - נדפקת ואין דרך חזרה לקונסולה. אתה רוצה להמר על זה? סבבה.

במיוחד אם שילמת 50 דולר לשנה לאונליין והמון מהבשר של הקונסולה הזו זה משחקי אונליין עם CROSS GAME CHAT וPARTY MODE אז זה בעסה. מה גם שBAN אתה לא מקבל במקום , יכולים לעבור חודשיים , ושלא תדע למה אפילו ותקבל BAN.

אז למשחק רשת יש המון משמעות , אין על זה ויכוח אני מקווה.

לעידכונים - משחק כמו GTA שיצא מבוגבג לדוגמא , או משחקים כמו BURNOUT שהמון תוכן יוצא בחינם כעידכונים אין לזה משמעות?

תוספות של פרקים שלמים למשחקים בתור DLC אין לזה משמעות?

להתקין כדי להאיץ את מהירות המשחק אין לזה משמעות?

MEDIA SERVER אין לזה משמעות?

איבוד כל המשחקים שקנית דרך הרשת אין לזה משמעות?

אני לא יודע איך אתה משתמש בקונסולת HD שלך , בבירור בצורה שונה ממני.

ההשוואה לPS2 היתה לא במשחקיות או בגרפיקה , אלא בחוסר הקונקטיביות האמיתית לכלום.

Then dying is forgetting

פורסם

אלה שנחסמו כאמור שיחקו במשחקים צרובים. אם לא תשחק בהם, לא תקבל באן. מה זה אומר? שאת כל התוכן אתה תקבל, וגם את העדכונים אפשר להשיג, אבל נניח שלא. זה שווה את 200 שקל לפחות על כל משחק? אז את GTA תקנה, את BURNOT, תקנה אבל זה עדיין חיסכון אדיר. לפחות אתה יכול לנסות משחקים לפני שאתה מזמין על עיוור.

תוספות של פרקים שלמים למשחקים בתור DLC אין לזה משמעות? אם אתה כל כך רוצה אותם, תקנה את המשחק. היופי הוא שיש בחירה. אני קונה משחקים, והרבה, אבל אני גם צורב הרבה כי יש משחקים שאין טעם לקנות.

להתקין כדי להאיץ את מהירות המשחק אין לזה משמעות? אפשר עם צרובים, אבל זה זניח.

MEDIA SERVER אין לזה משמעות? מה הקשר, אולי אני לא מבין למה אתה מתכוון

איבוד כל המשחקים שקנית דרך הרשת אין לזה משמעות? לא יקרה אם לא תקבל באן, ולא תקבל באן אם לא תתפרע בלייב

נ.ב. יש לי גם PS3 וחוץ מבלעדיים שאסור לפספס אני לא נוגע בו. ואני משחק (או לפחות שיחקתי) אונליין.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתה טועה לגבי עניין הפריצה , גם אם אתה משחק עם משחק חוקי בקונסולה פרוצה (לדוגמא בIE 1.6 בזמנו לפני הבאן האחרון) - נחסמת.

אבל בהצלחה.

לגבי הלנסות - יש דמויים , יש השכרות , יש חברים ויש REVIEWים.

לגבי החבל או לא - זה עניין שונה , אני אקנה בכ"א. כמו שאני קונה דיסקים.

כמה דברים על קונסולה אחרי באן:

א. אי אפשר להתקין עליה משחקים

ב. אי אפשר להתקין עליה עידכונים

ג. אי אפשר להשתמש בה כMEDIA SERVER

ד. המשחקים עליה על הדיסק הקשיח הקנויים הולכים.

(אם אתה לא מעודכן על הבאנים האחרונים , חבל על הדיון בכלל, הבאן האחרון ממש משנה את מה אפשר לעשות מהקונסולה , לא רק חוסם אותה מכל שירותי האונליין)

זה שאתה לא נוגע בPS3 חבל , אני כן. (ומשום מה יש לי תחושה שאם היתה פריצה - גם אתה היית)

והעובדה היא שבשנה האחרונה הוא מכר יותר מהXBOX והקצב גידול שלו הרבה יותר גדול.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בכיף,

מה שאתה אומר רלוונטי עד הבאנים האחרונים - איפה שהכל השתנה (גם 1.61 נמצאה כבעייתית, ועובדים עכשיו על משהו חדש שאולי יעזור).

ד"א עידכונון הבחור פרסם רשימת פונקציות L1:

http://geohotps3.blogspot.com/2010/01/i-know-some-function-names.html

מרשים מאוד , רק פרט קטנוני - רובן כבר ידועות מ2008:

http://wiki.ps2dev.org/ps3:hypervisor

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...