Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

רציתי לשאול שאלה לגבי בור תדרים.

יש לי מורל הייבריד אוביישן מוגבר פסיבית על ג'נסיס סטריאו 100

עכשיו פעם הטוויטרים ישבו בדלת (ראו תמונה מצורפת) מתחת לגובה האוזן ושמעו טוב.

אבל שמצב אופטימלי הוא שהטוויטר בגובה האוזן + יוסי הציע שהטוויטר יהיה בגובה האוזניים

אז הטוויטר עבר לדש בורד ואז פשוט יש סוג של בור תדרים אני שומע את הסאב ואת הטוויטרים וקצת מיד

מכיוון ששאני בפסיבי אין לי אופציה של לשחק עם הטווטרים

עצתכם ומה יכול להיות הגורם לזה?

שמעתי אין ספור סטאפים שבהם הטוויטר בדש או בקורות בגובה האוזניים ועדיין שומעים את המיד באס.

תודה ושבת שלום.

TOYOTA%20AURIS4.jpg

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

האמת היא שצריך לשמוע בכדי להבין מה קורה שם - אבל זה נשמע כמו משהו שהשתנה בזמן ההתקנה - משחקי פאזות נשמע לי הכי הגיוני לבינתיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מגיע למפגש הקרוב? לא אקבל תשובה שלילית! :}

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

איגור מה הולך,

רוצה לעשות RTA לבדוק מה הבעיה בידיוק? אולי זה סלופים/חיתוכים או משהו פתיר עם אקולציה?

הגיע הECM8000 המכויל.

פורסם
איגור מה הולך,

רוצה לעשות RTA לבדוק מה הבעיה בידיוק? אולי זה סלופים/חיתוכים או משהו פתיר עם אקולציה?

הגיע הECM8000 המכויל.

איך אתה מכוון פאזות עם RTA ?

פורסם

יש אפשרות לשנות את העוצמה המועברת לטויטר בקרוס המקורי של הסט (בעצם בכל קרוס של מורל)

מתחדשת*

פורסם

כן אבל שהטוויטרים היו בדלת הם היו נשמעים אחידים

עכשיו הם נשמעים מפוזרים כאילו שומעים את הטוויטרים שומעים באופן מופלא אבל הם כביכול גוברים

על המידבאס אשמח אם מישהו יוכל לבדוק את זה במפגש הקרוב

פורסם

תריץ קצת חיפוש על משחקי פאזות...

למפגש הקרוב אני מקווה להגיע אבל אני נמצא כרגע בתקופה לא הכי מוצלחת של החיים, לא של החיים האישיים שלי אבל של אנשים מאוד קרובים אליי.

לא יכול להבטיח כלום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פאזות אני לא בודק עם RTA, את זה הוא יוכל לבדוק לבד בקלות, סה"כ 4 רכיבים.

הוא דיבר על "בור".. את הבור יהיה אפשר לראות בקלות ולהבין את מיקומו עם RTA.

איגור, אתה מוזמן מתי שבא לך בכל ערב. דבר איתי בה"פ

פורסם

אם הוא הצליח לזהות שיש לו בור של תדרים ע"י שמיעה, RTA כבר לא נחוץ...

הדיעה שלי זה שהלכת ועשית התקנה ששינת אותך ממצב X למצב Y

תיגש למתקין ותבקש ממנו לנסות להשוות את הכוונים למצב X...

Pioneer TS-X150

פורסם

אופיר, אתה נותן פיתרון ארוך מדי לבעיה שנפתרת ב 5 דקות מבחינת פאזות.

למקם רמקול, להריץ למדוד....

פאזה - פלוס מינוס.. נשמע טוב? אחלה, לא נשמע טוב? מחליפים. פותחים בירה ונהנים

סתם, האמת יש קצת יותר תורה לכך, אבל זה מסתכם בכך שאתה זה שצריך לשמוע את זה בסופו של דבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא נתתי פתרון , הוא שאל שאלה אז עניתי :)

חוץ מזה אני אישית עדיין לא הבנתי בדיוק עד הסוף למה בעצם אנחנו צריכים לשאוף?

כלומר

במצב א' - הבמה יותר ממורכזת , יש יותר פוקוס , חסר באס

במצב ב' - הבמה פחות ממורכזת , אך יש יותר עומק בצליל ואין חיסרון בבאס

זה כמובן הסקת מסקנות שלי עם הנסיון שלי עם משחקי קוטביות

בעבר כשלא היה לי T/A הייתי מתעמק בלמרכז את הבמה

עכשיו עם T/A אני אמור ללכת על איך שזה נשמע יותר טוב ומלא?

אני אשמח לדעה שלך בנושא..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

TA יש

לפי מה שאתה מתאר זה לפי מצב א'

הבמה יותר ממורכז ויש יותר פוקוס וחסר צליל חי מהבאס

• תוכן חדש...