Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת המגבלות שלי בנהיגה זה לנהוג עם משקפים.

יום חמישי שעבר יצאתי לבלות בת"א, ושבאתי לרכב להוציא את המשקפים, ראיתי שהם נשברו לשתים ואין לי אפשרות להרכיב אותם.

אותו זמן שיצאתי ראיתי בכניסה לקריית גת נער שמחפש טרמפים, ואני מכיר אותו כי הוא חבר של אחי הקטן.

החלטתי לתת לו טרמפ, הוא ישב מאחורה, אמרתי לו שיחגור ונסעתי.

בצומת פלוגות פתאום עצר אותי לבדיקה שגרתית, בדק וגילה שאני בלי משקפים, ולמרות שהראיתי לו שהם נשברו ל-2 הוא אמר לי שמצדו ההורים שלי יבואו וייקחו את הרכב לבית ואני מקבל דו"ח.

בנתיים הטרפסיטים מצאו טרמפ אחר ואני חיכיתי כדי שהשוטר יבדוק מה העונש על עבירה כזו (בושה שהוא לא יודע באיזה סעיף בספר זה מופיע).

בנתיים השוטר שעצר אותי נסע עם הניידות שלו להביא אוכל למתנדבים שהיו בניידת והשאיר אותי עם השוטר "המחפש".

אחרי 35 דקות הוא סוף סוף מצא ואני בנתיים מצאתי איזולירבאנג באוטו כדי להדביק את המשקפיים.

השוטר השני הראה לי את החוק ואמר לי שזה "500 שקלים עם 4 נקודות או זימון למשפט".

אמרתי לו שאני מעדיף את הקנס רק שאני לא יכול לשלם אותו תוך 30 יום (כי ידעתי שאני צריך להזמין משקפים חדשות).

פתאום השוטר שעקב זה שחיכיתי הרבה זמן ולא התחצפתי ותיקנתי זמנית את המשקפים הוא נותן לי 2 נקודות ו-250 שקלים קנס בגלל שהטרמפיסטים לא היה חגור מאחורה (שכבר תפס טרמפ אחר).

החלטתי שאני מסכים וקיבלתי את הדו"ח.

אחרי שחזרתי לבית סיפרתי לאחי הקטן על זה שבגלל חבר שלו קיבלתי דו"ח של 250 שקלים וגם הראיתי לו את הדו"ח.

היום, פתאום דופק לי בדלת אבא של אותו נער שלא היה חגור וביקש לראות את הדו"ח, אחרי שהוא ראה, הוא התנצל שבגלל הבן שלו חטפתי דו"ח, הביא לי 250 שקלים ואמר לי לשלם את הקנס שקיבלתי.

אני לא בא כאן לעודד לעבור על החוקים, רק באתי לשתף אותם במקרה שקרה לי ומזל שלקחתי טרמפיסטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנתיים הטרפסיטים מצאו טרמפ אחר ואני חיכיתי כדי שהשוטר יבדוק מה העונש על עבירה כזו (בושה שהוא לא יודע באיזה סעיף בספר זה מופיע).

.

יש ברשותי את החנ"א (חוברת נוסח האישומים) משנת 2005, החוברת מונה 120 עמודים, שבהם סעיפים נוסחים, סמל הסעיף, נקודות ופירוט העברה.

אתה באמת מצפה שמישהו יזכור 120 עמודים בעל פה?

*כל הכבוד לאבא של החבר שהגיע לשלם את הקנס עבור העברה של בנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא ברור לי אם הדו"ח ניתן עקב הנהיגה ללא משקפי ראיה (שהיא ללא ספק עבירה חמורה כשלעצמה), או כתוצאה מהעובדה שהילד אותו הסעת החליט לא לחגור מאחור (או שמדובר בשתי העבירות?). ואם מדובר בקנס בעוון נהיגה ללא משקפי ראיה, כיצד הטרמפיסט אשם בכך?

ואיך פתאום הטרמפיסט הפך לרבים? והאם יש לי קושי בהבנת הנקרא? :?

לסותם החורים בעלילה - אודה.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

משתלם? לא הכי. עדין חטפת 2 נק'.

רוצה לדעת מה זה באמת משתלם?

אבא שלי אסף פעם טראמפיסט מהכניסה למושב שלנו, מישהו שהוא לא הכיר מהמושב דווקא, אבל היה יום חם בטירוף באמצע אוגוסט.

בכל מקרה במהלך הנסיעה אבא שלי נכנס לכיכר מוזרה מאוד בנהריה (למי שמכיר, האליפסה המזורגגת ליד "נהריה הירוקה"), שם אף אחד לא מאותת לאן באמת הוא מתכנן לסוע, וכאשר אבא שלי נכנס לכיכר הוא לא נתן זכות קדימה למישהו, שלא איתת שהוא מתכנן לפנות.

מאחורי האוטו הייתה ניידת שכמובן עצרה את אבא שלי בצד, בזמן שהשוטר מתקרב לאוטו, הטראמפיסט אומר לו שלום, וכמובן ששניהם מכירים איך שהוא (השוטר את הטראמפיסט), ואבא שלי יצא מזה רק עם נו נו נו.

עכשיו כשזה יקרה לך, אז זה באמת משתלם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הוא יכול היה לחטוף גם 4 נקודות וגם כסף בגלל המשקפיים, ככה לפחות מישהו שילם את הדו"ח והוא נשאר עם הנקודות,

אני חושב שזו חלוקה הוגנת ויפה.

פורסם

ומה השתלם לך בדיוק? לא היה יותר טוב אם לא היית לוקח אתו מההתחלה? ועדיין קיבלת נקודות על הדוח של אותו טרמפיסט. חיכיתי לקטע שתגיד שאותו טרמפיסט הכיר את השוטר ובגללו שוחררת ויצאת בלי כלום. אז לא הבנתי מה השתלם לך..

פורסם

אני חושב שאחד הדברים היפים שיש בארץ הזו זו העובדה שאפשר להגיע מאילת למטולה בטרמפים. אני לא מכיר דברים כאלה במקומות אחרים בעולם. גם אני קיבלתי פעם אזהרה בגלל 3 טרמפיסטים לא חגורים מאחורה, ואני ממשיך לאסוף נוסעים. אני נזכר כעת במקרה שטרמפיסט החליף אותי בנהיגה כשהחלטתי שאני עייף מכדי לנהוג.

פורסם
יש גם לא מעט מקרים בהם ממש לא משתלם לקחת טרמפיסטים.

אתה כתבת את זה ברצינות?

אז יש אישה אחת חולת נפש ברעננה שעשתה שטויות בטרמפים.

בתור טרמפיסט קבוע עקב חוסר רישיון נהיגה (בינתיים) אני חייב להגן גם על הצד שלנו.

רוב הטרמפיסטים חוגרים מיד כשהם עולים יושבים בשקט ולא מפריעים.

וחוץ מזה זה גם מצמצם את מספר המכוניות על הכביש אז זה אפילו ירוק:wink:

"Life Is Like a Box Of Choclate, You Never Know What You Gonna Get"

פורסם

אני נגד תופעת הטרמפיסטים

היחידים ש"מותר" להם, לדעתי, לקחת טרמפים זה חיילים- שחייבים להיות במקום מסויים בשעה מסויימת

עם המצב של היום אני מפחד לקחת טרמפים.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בבא אתה מי שאני חושב שאתה ?

רבותי הייתי טרמפיסט שנים על גבי שנים, שמעתי מעט מאוד סיפורים על טרמפיסטים שלא השתלם להעלות אותם, והרבה מיקרים הפוכים (אנסים חוטפים וכו').

לנהגים אני ממליץ קחו טרמפיסטים אבל במחשבה ( שני נערים שנראים בדרך לטיול זה סבבה, נרקומן זה מפחיד ).

אגב לבחורות אני בדרך כלל לא עוצר אם אני לבד, כי אני מכיר בחור שהמציאו עליו סיפור, גם כשיצא זכאי לגמרי אחרי שנתיים, זה הרס לו את החיים .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...