Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הי,

תראה אם אתה לא חובב סאונד מושבע ואתה מעוניין גם בפאנל עם תצוגה מגניבה אז אתה די נשאר עם פיוניר, שהסאונד שלהם לא מי יודע... (מתבטא במתכתיות וסאונד "צר" "קר" או איך שתקרא לזה)

זה לכל רדיו של פיוניר?

אם זאת דעתך אז יש לי הפתעה בשבילך :lol:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי איך ולמה מקללים כך את הפיוניר,אבל ניחא.

ממליץ לא לקנות מעוזי רדיו.לא חסרים מקומות שימכרו את הדגם שלך בפחות ממנו ועם אחריות מלאה.

אם הינך חפץ בסאב פשוט בתיבה קטנה יש גם את רוקפורד P1 אוP2 שנמכרים אפילו באופיס דיפו .ממליץ על P2 אבל גם לבדוק היכן ניתן לרכוש.

לאור דרישותיך הצנועות בהחלט ניתן לבצע המשימה במלואה.

אבל חשוב לנסות לשמוע סוגים של סאבים על מנת לקבל כיוון אבל לפי תקציבך ונסיוני להכירך בין השורות,כמעט בטוח שתיהנה מהP2.

בהצלחה

פורסם

ליאור, הבחור לא יוכל לשים P2 :(

הP2 החדשים מגיעים עם 2 סלילים של 4 אום 250 RMS והבחור לא מתכוון לשים לסאב מונובלוק.

לפותח השרשור, אם אתה כן קונה מגבר שבגישור יתן לך +- 200 RMS ב2 אום אז הP2 מומלץ במידה ותמצא איפה שהוא 10"

ואם אתה קונה מגבר שיתן בגישור 200 +- RMS אבל ב4 אום אז תחפש את הP2 הישן יותר! די קשה למצוא אחד שמור, ולסאב יש סליל אחד ב4 אום ו200 RMS

פורסם

עדכון:

כמה דברים: ראשית, המכשירים שזמינים כרגע בעוזי רדיו ממש מאכזבים. היחידים שרלוונטיים הם ה5150UB שהוא מתאים אבל עם USB קדמי שלא אהבתי, השני הוא ה7150UB שהוא מצויין בשבילי אבל עם תאורה לבנה שלא משתלבת עם הרכב.

המחירים בעוזי רדיו יקרים בממוצע ב500 ש"ח מכל דילר אחר שמוכר את המוצרים שלהם.

שנית, מישהו התנסה ברכישה מהחנות " נינג'ה פולו" ?

היתרון שלהם מלבד המחיר (שזה זניח בעיני כרגע), הוא העובדה שיש להם גם דגמי 2008 שמתוכם יש מכשירים שמתאימים לי (כמו 6050UB), וגם דגמי 2010 שיגיעו רק עוד מספר חודשים לעוזי רדיו ( בדגמי 2010 בין היתר התווספה יכולת קריאה מ SD) שגם הם מתאימים לי.

הם נותנים 3 שנות אחריות אבל אחריות שלהם כי הם מייבאים בעצמם. מדליק נורה אדומה הייתי אומר.

הי,

תראה אם אתה לא חובב סאונד מושבע ואתה מעוניין גם בפאנל עם תצוגה מגניבה אז אתה די נשאר עם פיוניר, שהסאונד שלהם לא מי יודע... (מתבטא במתכתיות וסאונד "צר" "קר" או איך שתקרא לזה)

כשתרצה לכוון אתה יותר ממוזמן לקפוץ.

כנראה שעוד לא שמעת את המכשירים של SONY, עברתי השבוע ממכשיר ה"דולפינים" 7450MP זמנית לרדיודיסק MP3 של סוני מסדרות הביניים ומדובר בצניחה בכמה רמות באיכות הסאונד.

הסאונד קר מאוד ,טרבלי ברמה שלא ניתנת לתיקון. בפיוניר הצלחתי לפצות יפה מאוד על חוסר סאב כאן המצב אבוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה נכון, אבל אל תשכח שה7450 היה מהחלוצים ב MP3 אי שם בשנת 2002 (אם אני לא טועה) ועלה לא מעט כסף.

אני מאוד נהניתי מהמכשיר, מכשיר מעולה מכל הבחינות. יש דיליי קטן בהעברת השירים אבל מתרגלים.

אגב : קורא דיסקים זה לא מדוייק, לסוני לוקח יותר זמן לקפוץ בין אלבומים מאשר ה7450 אבל יותר מהר לקפוץ בין שירים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחח, אם הסט הנפוץ של פיוניר היהי ה- ODR ולא ה 6X9 הכחולים האלו.

סתם לידע כללי, המוצרים של פיוניר מופיעים בערך אצל 25-40 אחוזים ממתחרי EMMA בכל קטגוריה, ואני מתכוון לכל האלמנטים, החל מ HU וכלה בקומפוננטים, גם ב- SQ ובם ב- SPL.

אבל לנו יש 6X9 כחולים. איזה כיף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חזרתי להתייעצות קטנה :

מכיוון שאני לא מצליח למצוא דגם נוכחי של פיוניר שמוצא חן בעיני , החלטתי ללכת בינתיים על HU יד שניה עד שיגיעו דגמי 2010 בעוד כחצי שנה לעוזי רדיו.

אחד מחברי הפורום הציע לי בעקבות השרשור הזה, HU של פיוניר (PREMIER) מדגם 690UB יחד עם מגבר מאק אודיו Z4200 באלף ש"ח יחד (הציוד בן פחות משנה לפי מיטב הבנתי) . נשמע סביר או שתנאי השוק מכתיבים אחרת?

כמה הייתם משלמים ?

בקשר לסאב, היום ראיתי אצל אחד המתקינים סאב של אינפיניטי פשוט מיקרוסקופי. תיבה של אולי 20 ס"מ אורך וברוחב של לא יותר מ-12-10.

לצערי לא הספקתי לרשום את הדגם. מישהו יכול לאתר לי משהו דומה?

תודה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה רוצה סאב 8 אינץ'

יש לך את הסאנדאון שעושה עבודה מעולה אצל אריק

בכל מקרה אני ממליץ לא לרדת מ-10 אינץ', נסה למצוא סרווין ואגה VMAX הם מעולים במידה הזאת ביחד למחיר

פורסם

לאייל אני הבנתי שדגמים של 2010 כבר הגיעו בחלקם, עוד חלק גדול יהיה בסוף החודש...אני מחכה למכשיר יותר מתקדם גם אבל מה שיגיע מאוחר הם רק הDVD והם באפריל-מאי 3 חודשים ככה...

פורסם

קשה למצוא סאב מתחת ל10 אינץ' שיודע לרדת נמוך ואתה לא תהנה מ"הרעדות" כל כך לכן כמו שהמליצו מעליי נסה לא לרדת מ10 אינץ',בנוגע למה שהציעו לך אני לא מכיר דגם של פיוניר 690UB אולי התכוונתה לסדרה 6 של פיוניר הדגם עם ה USB? אם כן ההצעה סבירה לדעתי,לא מציאת המאה אבל בהחלט לא יקרה מדי.

פורסם

כן, הכוונה לסדרה 6 . מדובר על דגם הפרמייר שמקביל לדגם ה6900UB מסדרה 6 ה"רגילה".

בכל מקרה, בסופו של דבר לא הלכתי לעסקת היד 2 ואני ממשיך לבדוק את האופציות (זה לא שאין לי מערכת אז אני לא בלחץ במיוחד)

לאייל אני הבנתי שדגמים של 2010 כבר הגיעו בחלקם, עוד חלק גדול יהיה בסוף החודש...אני מחכה למכשיר יותר מתקדם גם אבל מה שיגיע מאוחר הם רק הDVD והם באפריל-מאי 3 חודשים ככה...

הדגמים הגיעו בחלקם בייבוא המקביל, לא לעוזי רדיו (בדקתי איתם).

הבעיה בדגמי 2010 כפי שאני רואה אותה כרגע היא שאם מסתכלים בקטלוג באתר פיוניר העולמית, הכיוון שלהם הוא USB קדמי במקום חיצוני עם כבל, מה שפוגע קשות באסטטיות של המכשיר לדעתי וגם לא מאוד פונקציונלי.

בעיה נוספת שמרגיזה אותי וקיוויתי שתיפתר בדגמי 2010 : אין לחצני תחנות של רדיו . אני רגיל שיש לי 6 זכרונות רדיו שאני מכיר אותם בעל פה ועובר ביניהם בלי להוריד את העין מהכביש, במכשירים החדשים של פיוניר, כמדומני מאז 2006 או 2007, עברו למצב של בחירה אנכית מתוך סט של זכרונות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה צודק בדגמים החדשים של הרדיו דיסקים לא ראיתי שום מכשיר שהUSB נמצא מאחור כולם מקדימה.

גם בדגמים של 2009 חוץ מ7150 ואולי עוד 1דגם כולם מקדימה.

בקשר לכפתורי רדיו בחלק מהמכשירים זה נמצא ובחלק לא ממה שהסתכלתי באתר של פיוניר בחו"ל במכשירים של 2010 גם יש חלק עם כפתורי הרדיו של 1-6 אבל חלק בלי.

• תוכן חדש...