Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Smart Madness

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלה בלה בלה

אתה רציני?!?! :shock:

בעצם, במילים אחרות, שאלת את הבחור:

"איך אתה מעז להיות שונה? אתה לא מתבייש?"

בסדר, ידוע שהחברה הישראלית (בהכללה) מתנכרת לשונה

ודוחה את כל מי שלא הולך בתלם, אבל עד כדי כך...?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה שונה ומיוחד אתם רואים בכל זה??? אני אישית אעריך את הבן אדם יותר כשאדע שהוא קנה לעצמו את הרכב.

לא חכמה לנסוע על רכב יקר עם פוזה כשההורים הם אלה שעבדו בשבילו.

אני מעדיף לנסוע בפונטו הלא בולטת, חסרת הפוזה והסתם עוד מכונית שגרתית אשר קניתי בכסף שלי, מאשר לנסוע בלמבורגיני אשר ההורים שלי קנו לי.

אז תשמע גבר, היום בשעה 12:00, כח את האוטו לך תרכיב איזה מישהי שתחשוב שהאוטו שלך חמוד, ותבלה.

אני מתאר את זה לעצמי:

המישהי : הרכב שלך קטן וחמוד - בוא נשכב. :lol:

פורסם
אני לא מבין מה שונה ומיוחד אתם רואים בכל זה??? אני אישית אעריך את הבן אדם יותר כשאדע שהוא קנה לעצמו את הרכב.

אני מעדיף לנסוע בפונטו הלא בולטת, חסרת הפוזה והסתם עוד מכונית שגרתית אשר קניתי בכסף שלי, מאשר לנסוע בלמבורגיני אשר ההורים שלי קנו לי.

אני מתאר את זה לעצמי:

אני אעדיף את הלמבו :wink:

נתראה ברמזור ...

פורסם

ED נתן לי סיבוב על הסמארט שלו,ואני מוכרח לציין שהאוטו הפתיע אותי ממש לטובה,הוא יחסית זריז,קל ומהנה לנהיגה ואני חושב שזה מצויין לנהג חדש, עוד פיצר שממש אהבתי לנהג חדש זה שהבקרת יציבות מתערבת באופן בורטאלי ואי אפשר לנתק אותה

זה ממש שולל כל אפשרות להשתולל בצורה מפגרת שאופיינית לנהגים חדשים.

סה"כ חבילה מעולה,אישית אני חושב שהוא היה צריך לכוון לרכבים כמו הגולף וכו,אבל זה מה שאבא שלו בחר והבחור אסיר תודה ומאד מתלהב מהרכב החדש שלו וזה מה שחשוב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני אעדיף את הלמבו :wink:

נתראה ברמזור ...

רק בבקשה אל תגלה לי שהוא של אבא שלך, כי אז אני אתפקע מצחוק והמנוע יתכבה לי :-D

פורסם
תקשיב עם כל עניין הדלק, ואני הכי לא רוצה להיות מתנשא.

אבל מה לעזאזל חשבת לעצמך כשקנית את האוטו הזה (גם אחרי כל הפידבקים שרשמו פה).

זה לא רכב לילד בן 17.

אין עליו שום פוזה כמו שאתה אומר,אני גם לא בא להסתלבט עלייך אבל זה רכב של בחורות עם כל הכבוד.

ואני ממש לא יכול להבין את השיקול של הקניה הזאת עם כל הכבוד לחיסכון בדלק.

עדיף כבר להביא פולו,איביזה מנועי 1.4,פונטו ספייס,206,מאזדה 2,הם גם לא בדיוק שתייניות דלק.

חבר שלי נסע עם פונטו מפתח תקווה עד אחרי אשקלון עם מילוי של 50 שקל דלק ואני מדבר על הלוך חזור.

ואיפה המחשבה על עניין הבטיחות?

אני יודע מה זה גילאי 17 עד לא מזמן הייתי בערך שם וכשלנו קנו מכוניות השתוללנו ועשינו המון שטויות בגיל הזה.

בכל אופן לפי דעתי אתה תבין בקרוב לבד את הטעות ותעבור לרכב קצת אחר.

אני מקווה לפחות שאתה אחראי כי תאונה קטנה ברכב כזה ואתה יכול להתהפך/להימחץ ועוד 1001 דוגמאות שניתן להביא פה.

אני אישית לא אהבתי את הקניה הזאת בשביל ילד בן 17.

מצטער אם ביאסתי אותך או משהו פשוט לא ברור לי מחשבה של ילד בן 17 לגבי קניית רכב כזה אלא אם זה באמת נבע רק מבחירה של אביך ואם זה כך באמת שאין לי זכות דיבור.

אבל בכל אופן הרכב שלך חמוד נראה טוב בסך הכל, תשמור עליו וסע בזהירות.

איזה מין פוזה יש לכל הרכבים הללו (אולי ל206 עוד יש טיפה סטייל), פונטו ואיביזה זה רכבי ערסים מסכנים, מסוג האנשים שיעצרו לידך ברמזור וישאלו "אתה חושב שהאוטו שלך חזק?!"

פולו זה כאילו כתבת לעצמך על המצח "לא יכולתי להרשות לעצמי גולף"

והמאזדה 2 היא רכב נשי הרבה יותר מהסמארט.

זה שהבחור בוגר וחשב באמת על הצרכים שלו ולא כמו הישראלי האידיוט חיפש מה שיש לחבר'ה הביא אותו לבחירה נכונה מאוד לדעתי, נראה לי שכל התגובות הללו נגדו נובעות מקנאה נטו, כמו ביום שאני קניתי את הסופרב שמעתי מכל אחד בבית ספר "סקודה זה אוטו זבל"/"תלך להתקין וישירים מבפנים מרוב שתקלל את האוטו הזה"/"טורבו דיזל לא סוחב כמו המאזדה 3 ספורט החדשה (האצ'בק כאילו)"

אבל אני יודע שכל התגובות הללו מקנאה ורוב האנשים בבית ספר היו מתים לרכב כמו שלי.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אני מתאר את זה לעצמי:

נראה לי שאתה מגזים...

אני הייתי מעדיף למבורגיני :)

פורסם
זה לא רכב לילד בן 17.

אין עליו שום פוזה כמו שאתה אומר,אני גם לא בא להסתלבט עלייך אבל זה רכב של בחורות עם כל הכבוד.

אני יודע מה זה גילאי 17 עד לא מזמן הייתי בערך שם וכשלנו קנו מכוניות השתוללנו ועשינו המון שטויות בגיל הזה.

כנראה שכאן אנחנו מדברים לגבר בן 17, שיודע מה הוא רוצה, מה הוא צריך, לא מתכוון לעשות שטויות ולא חושב שהמכונית היא המשך של האיבר או קובעת את גודלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...