Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Smart Madness

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה מין פוזה יש לכל הרכבים הללו (אולי ל206 עוד יש טיפה סטייל), פונטו ואיביזה זה רכבי ערסים מסכנים, מסוג האנשים שיעצרו לידך ברמזור וישאלו "אתה חושב שהאוטו שלך חזק?!".

וואוו, פונטו ספייס זה רכב של ערסים? מאיפה הבאת את ההכללה הזאת?

כן, אז זה רכב זול יחסית וזול לתחזוקה ולכן צעירים קונים אותו, אם כבר ראיתי הרבה יותר ערסים בסובארו, הונדה, מאזדה ויונדאי.

ומסוכן? הוא קיבל 4 כוכבים, תוסיף זוג צמיגים מחברה טובה והאוטו גם יאחוז סבבה.

באמת לא יודע איך הגעת לזה..

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דפדפתי פה בתגובות וחבל שאי אפשר לרשום פה הרבה ח', כי אני מתפוצץ מצחוק על כמות השטויות שנרשמו פה על התגובה שלי.

אני אתייחס לאחד אחד.

ג'רמי, דבר ראשון לפי דעתי בגיל כזה רכב 2 מקומות לא מספק את כל הצרכים שלך, הייתה לי אופציה לקנות רכב דו מושבי בגיל 18 ולא הלכתי על זה מהמון סיבות של אי נוחות כי כבר ידעתי מה זה להיות בעלים של רכב עם 5 מושבים.

אתה אומר שאני לא יודע מה זה רכב נדיר ושאני נוסע על מכונית אפורה, דבר ראשון בוא נתחשב לרגע בכבישי ארץ ישראל ותחפש רכבים כמו שלי לא בדיוק תמצא יותר מדי זה דבר ראשון, דבר שני שלא תחשוב לרגע שאני תופס מהרכב שלי לפי דעתי סתם רכב מעפן אבל בארץ ישראל זה כמובן נחשב למשהו נחמד בהשוואה לחו"ל.

האנס, אני לא מתנכר לאפחד סך הכל אמרתי את מה שאני חושב, והבעיה אצלכם היא שאתם לא מבינים שיש באמת אנשים (כמוני) שלא אומרים משהו מתוך קנאה (כי עם כל הכבוד אין לי במה לקנא באפחד תאמינו לי) אלא אמרתי את זה בתור המלצה ולפי דעתי הבחור שקנה את הסמארט יבין את זה לבד בעתיד, כמובן שאפחד לא צריך להקשיב להמלצות שלי ולדעות שלי אבל אני חושב שהוא פשוט יבין את זה בעתיד.

אני לא חושב שהבחור שונה בקטע רע שלא תבינו אותי נכון, מה שבאתי לומר בסופו של דבר שזה פשוט רכב לא פרקטי מכיוון שבגיל 17 כשאתה מקבל רשיון ובכל התקופה נגיד עד הצבא אני מכיר המון אנשים שתמיד חיפשו לנסוע לעשות טיולים כגון נסיעות לאילת,טבריה,חרמון,הבנתם אותי וסמארט הוא אינו הרכב בשביל זה.

ארטגיל, קורע אותי מצחוק שחשבת שאמרתי שלפונטו,פולו,206 ושאר הרכבים שהצעתי יש איזושהי פוזה,אני אשמח לראות בחורות על רכבים כאלה כי אני אדע שיש להן סוג של סטייל נחמד,אני אישית לא אתקרב לרכבים האלה לומר לך את האמת אבל אמרתי שאם כבר ללכת על משהו יחסית קטן וצעיר אז הרכבים שהצעתי הם בשבילו הרבה יותר מהסמארט כי איתם ניתן לעשות בדיוק את מה שרשמתי להאנס.

אין עליהם שום פוזה הם רכבים רגילים ופשוט ניסיתי לעשות השוואה קטנה בצריכת הדלק שלהם לעומת הסמארט, כמובן שהסמארט חסכונית יותר אבל עדיין המרחק בין המכוניות האלה לסמארט בצריכת דלק לא כזה דרסטי.

פאלו,אני כנראה אסתור את עצמי כי רשמת לארטגיל שהמכוניות שדיברתי עליהם הן גם לנשים אבל בנוגע לגבריות, אין דבר כזה רכב של גבר או רכב של אישה אני פשוט חושב שבדרך כלל גברים צריכים שימוש ביותר ספייס מאשר אישה ובדרך כלל אנחנו נעדיף קצת יותר מקום זה הכל.

ואני רוצה לעשות פה השוואה קטנה,

מה הייתם לוקחים סמארט או איביזה הצורה החדשה.

ההבדל במחירים שלהם לא בשמיים וגם הצריכת דלק לא כל כך שונה.

בכל אופן לפותח השרשור אני מציע שבעתיד יחליף למשהו בסגנון האיביזה החדשה,המחיר שלה לא בשמים והיא תתן לך אחלה תמורה,אחזקה נוחה,צריכת דלק לא רעה בכלל וקצת יותר מקום זה הכל,ועוד פעם אני לא מזלזל בסמארט כי גם אני כשאני רואה אחת נוסעת אני אעיף אליה מבט כי בכל זאת לא רואים אותם הרבה, הם רכבים מאוד חמודים ונוחים לחניות אבל עוד פעם תבינו לסיכום, אני ממש לא באתי לעשות לבחור רע על הלב אלא סתם אמרתי מה שאני חושב והבאתי לו קצת חומר למחשבה זה הכל,אם לקח את זה לתשומת ליבו אחלה ואם לא אז לא נורא.

פורסם
תקשיב עם כל עניין הדלק, ואני הכי לא רוצה להיות מתנשא.

אבל מה לעזאזל חשבת לעצמך כשקנית את האוטו הזה (גם אחרי כל הפידבקים שרשמו פה).

זה לא רכב לילד בן 17.

אין עליו שום פוזה כמו שאתה אומר,אני גם לא בא להסתלבט עלייך אבל זה רכב של בחורות עם כל הכבוד.

ואני ממש לא יכול להבין את השיקול של הקניה הזאת עם כל הכבוד לחיסכון בדלק.

עדיף כבר להביא פולו,איביזה מנועי 1.4,פונטו ספייס,206,מאזדה 2,הם גם לא בדיוק שתייניות דלק.

חבר שלי נסע עם פונטו מפתח תקווה עד אחרי אשקלון עם מילוי של 50 שקל דלק ואני מדבר על הלוך חזור.

ואיפה המחשבה על עניין הבטיחות?

אני יודע מה זה גילאי 17 עד לא מזמן הייתי בערך שם וכשלנו קנו מכוניות השתוללנו ועשינו המון שטויות בגיל הזה.

בכל אופן לפי דעתי אתה תבין בקרוב לבד את הטעות ותעבור לרכב קצת אחר.

אני מקווה לפחות שאתה אחראי כי תאונה קטנה ברכב כזה ואתה יכול להתהפך/להימחץ ועוד 1001 דוגמאות שניתן להביא פה.

אני אישית לא אהבתי את הקניה הזאת בשביל ילד בן 17.

מצטער אם ביאסתי אותך או משהו פשוט לא ברור לי מחשבה של ילד בן 17 לגבי קניית רכב כזה אלא אם זה באמת נבע רק מבחירה של אביך ואם זה כך באמת שאין לי זכות דיבור.

אבל בכל אופן הרכב שלך חמוד נראה טוב בסך הכל, תשמור עליו וסע בזהירות.

לא ביטוחותית? אתה מבין בכלל מה שאתה מדבר או סתם אתה הולך לפי - היא קטנה = לא בטיחותית.

אני לא מבין תגובות כאלה.

זה שאתה לא היית רוצה להראות ברכב כזה בגלל רגשי נחיתות כאלה ואחרים זה בעיה שלך, ושלך בלבד.

לבחור כאן יש כנראה יותר בטחון עצמי ממך, והוא בחר באוטו שמספק את כל הצרכים של בחור צעיר,עם ערך מוסף של מקדמי נדירות ועניין גבוהים.

אתה תהנה במכוניות האפורות והסטנדרטיות שלך, ותן למי שרוצה להיות קצת שונה להינות מהבחירה שלו.

תכלס לא אכפת לי מה יגידו, מיצידי - אני אצבע אותך מחר בוורוד ושיזדיינו כולם ככה אני אוהב אותה. לא בחרתי אוטו כדי שאנשים יזילו ריר ויגידו וואוו.. בחרתי אוטו שאני יסתכל ויזיל ריר ואז יגיד וואוו ושניה אחרי זה יעלה אל מאחורי ההגה בשיא הכיפיות.

ED נתן לי סיבוב על הסמארט שלו,ואני מוכרח לציין שהאוטו הפתיע אותי ממש לטובה,הוא יחסית זריז,קל ומהנה לנהיגה ואני חושב שזה מצויין לנהג חדש, עוד פיצר שממש אהבתי לנהג חדש זה שהבקרת יציבות מתערבת באופן בורטאלי ואי אפשר לנתק אותה

זה ממש שולל כל אפשרות להשתולל בצורה מפגרת שאופיינית לנהגים חדשים.

סה"כ חבילה מעולה,אישית אני חושב שהוא היה צריך לכוון לרכבים כמו הגולף וכו,אבל זה מה שאבא שלו בחר והבחור אסיר תודה ומאד מתלהב מהרכב החדש שלו וזה מה שחשוב.

כל מילה בסלע :)

לבריאות .

מה כמה ק"מ לליטר היא עושה ?

1 ל23 בממוצע עיר ועירוני.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני לא אשקר לך וכן אני הולך לפי חישוב שזה רכב קטן שאין בו הרבה מקום בזמן תאונה בינונית, אני די בטוח שיש שם איזה כלוב התהפכות או משהו כזה,אני מקווה שאני לא יוצא עכשיו קצת מטומטם אבל אני לא יכול לראות רכב כל כך קטן שורד טוב יותר תאונה מפיג'ו 206.

הייתה לי 206 בגיל 17,אני פשוט אביא לך דוגמא קטנה על מה אני מדבר, נסענו בגשם הרימו לי אמברקס בזמן נסיעה בשיא העוצמה במהירות קרובה ל100 קמ"ש,האוטו כמובן איבד קצת מהירות אבל הוא הסתחרר בטיל ונכנסו בעץ.

ולא אני לא מגזים.

אני והנוסע לידי נשארנו בנס בחיים דבר ראשון,כשהבוחן תנועה ראה את הרכב הוא לא האמין ששרדנו תאונה קשה כזאת, פשוט היה נראה הזוי,יצאתי עם כולה שריטה בבוהן אבל עם כאבים בצלעות בזכות החגורה לאיזה שנתיים.

קשה לי לדמיין נהג בסמארט יוצא חי מדבר כזה.

בכל מקרה לא משנה הנושא הזה ירד למקום שהוא לא אמור להיות בו.

אני מקווה שאתה לפחות לא מקבל את מה שאני אומר בטעם רע אני באמת אמרתי דברים רק בטעם טוב כי מן הסתם אני לא רוצה שיהיה רע לאפחד,

באמת אם היית רושם בתחילת השרשור שקנית רכב טיפה יותר בטיחותי וכמובן צעיר וקצת יותר פרקטי התגובה שלי הייתה:

מזל טוב אחי תתחדש וסע בזהירות.

שלא תחשוב שאני בא בגישה רעה, ממש לא.

אין לי מה להיות צר עין או סתם לנסות לבאס.

ויודע מה אם אני אחזיר את עצמי לגיל 17 אולי זה באמת רכב נחמד בתור התחלה.

בכל מקרה אחי בהצלחה תהנה וקח דברים שנאמרו פה רק לכיוון טוב אף אחד לא ניסע לפגוע.

פורסם

אז זהו, שלא צריך לדמיין או לנחש או להעריך - הסמארט נבחנה בכל מיני מבחני ריסוק

ויצאה מהם עם תוצאות טובות (4 מתוך 5, בדיוק כמו הפז'ו). ברור שאם כבר נקלעת לתאונה, עדיף לעשות את זה

בפאסאט או לגונה או מרצדס S, אבל ל-206 אין יתרון בטיחותי משמעותי על פני הסמארט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני כמעט בן 18 ויש לי סוזוקי סויפט שנת 90, אתם מוזמנים להסתכל בחתימה שלי בתמונות שלה ולהבין שאין שום פוזה על הרכב הזה, וכמה שבנים יגידו זה אוטו מכוער ופאדיחות שיראו אותם בזה זה מקנאה! נכון שאין לי איזה למבו אבל בגיל הזה כל אוטו זה בכל זאת אוטו ולא משנה כמה שהוא מכוער אחרים יקנאו בך עצם העובדה שיש לך כזה. ואחרי זה בחניה של בית הספר מגיעות בקשות של "תביא סיבוב" הם חוזרים בעצמם שזה פאדיחה.

לגבי בנות יש את האלה שלא מעניין אותם העיקר 4 גלגלים ומנוע ויש כאלה שיגידו שפאדיחות שיראו אותם בזה ושהם צריכות טרמפ הביתה הם יודעות לבוא להתחנן אלייך אבל אני לא בחור שמפדח אנשים. ואז תראה איך בנות מתחננות אלייך כאילו יש לך מינימום מרצדס. הסויפט גם די מרווחת יחסית לגודל החיצוני שלה ככה שאין בעיה עם בנות במושב האחורי ומניסיון אני אומר אבל בהיבט הזה אתה מאוד תצטער שלא לקחת רכב יותר גדול שיש לו מושב אחורי, חכה ותראה.

ובוא אני יגיד לך משהו בעל הסמארט, אם היה לך תקציב לסמארט ואבא לא היה עוזר לך בשקל בוא נגיד שלא הייתי פוזל לכיוון שלה אפילו, הייתי אולי מחפש יפנית או שבאמת היית רוכש פונטו.

אין לי מידע אמין אבל לדעתי 90 אחוז מהתאונות של הצעירים קורות ברכב של ההורים בגלל שהם לא שמים ז** על האוטו כי אבא מתחזק אותו, אני לא לא משתולל עם האוטו כי אחרי זה אני בוכה כי הכסף יוצא מהכיס שלי ואני לא נעזר בהורים.

דרך אגב עם כבר רכב דו מושבי הייתי רוכש אופנוע, עושה יותר ק"מ לליטר מהסמארט וגם הרבה יותר כיף ופוזה.

אולי אתה תסובב ראשים בחנייה של בית הספר אבל בסופו של דבר יתרגלו לאוטו שלך ויעברו לידו כאילו היה מאזדה 3 כסופה, אופנוע זה אופנוע ואצלנו בבית הספר יש ילדים שהם בעלי אופנוע עוד מכיתה י' והם עדיין מושכים מבטים.

לגבי בטיחות מה זה משנה בכלל? זה שיש לך ברכב 4 כריות אוויר abs וesp לא נותן לאף אחד זכות להשתולל עם הרכב כי "הכרית תציל אותו".

כל אחד הולך לפי הכיס שלו ועם הכיס שלך יכול להגשים לך את החלום שלך שהוא סמארט אז מזל טוב.

האוטו נראה נהדר ד"א.

פורסם
אני לא אשקר לך וכן אני הולך לפי חישוב שזה רכב קטן שאין בו הרבה מקום בזמן תאונה בינונית, אני די בטוח שיש שם איזה כלוב התהפכות או משהו כזה,אני מקווה שאני לא יוצא עכשיו קצת מטומטם אבל אני לא יכול לראות רכב כל כך קטן שורד טוב יותר תאונה מפיג'ו 206.

הייתה לי 206 בגיל 17,אני פשוט אביא לך דוגמא קטנה על מה אני מדבר, נסענו בגשם הרימו לי אמברקס בזמן נסיעה בשיא העוצמה במהירות קרובה ל100 קמ"ש,האוטו כמובן איבד קצת מהירות אבל הוא הסתחרר בטיל ונכנסו בעץ.

ולא אני לא מגזים.

אני והנוסע לידי נשארנו בנס בחיים דבר ראשון,כשהבוחן תנועה ראה את הרכב הוא לא האמין ששרדנו תאונה קשה כזאת, פשוט היה נראה הזוי,יצאתי עם כולה שריטה בבוהן אבל עם כאבים בצלעות בזכות החגורה לאיזה שנתיים.

בכל מקרה לא משנה הנושא הזה ירד למקום שהוא לא אמור להיות בו.

אני מקווה שאתה לפחות לא מקבל את מה שאני אומר בטעם רע אני באמת אמרתי דברים רק בטעם טוב כי מן הסתם אני לא רוצה שיהיה רע לאפחד,

באמת אם היית רושם בתחילת השרשור שקנית רכב טיפה יותר בטיחותי וכמובן צעיר וקצת יותר פרקטי התגובה שלי הייתה:

מזל טוב אחי תתחדש וסע בזהירות.

שלא תחשוב שאני בא בגישה רעה, ממש לא.

אין לי מה להיות צר עין או סתם לנסות לבאס.

ויודע מה אם אני אחזיר את עצמי לגיל 17 אולי זה באמת רכב נחמד בתור התחלה.

בכל מקרה אחי בהצלחה תהנה וקח דברים שנאמרו פה רק לכיוון טוב אף אחד לא ניסע לפגוע.

הסמארט לא פחות (אם לא יותר) בטיחותית מה206, יש לה כלוב התהפכות רציני.

אני כמעט בן 18 ויש לי סוזוקי סויפט שנת 90, אתם מוזמנים להסתכל בחתימה שלי בתמונות שלה ולהבין שאין שום פוזה על הרכב הזה, וכמה שבנים יגידו זה אוטו מכוער ופאדיחות שיראו אותם בזה זה מקנאה! נכון שאין לי איזה למבו אבל בגיל הזה כל אוטו זה בכל זאת אוטו ולא משנה כמה שהוא מכוער אחרים יקנאו בך עצם העובדה שיש לך כזה. ואחרי זה בחניה של בית הספר מגיעות בקשות של "תביא סיבוב" הם חוזרים בעצמם שזה פאדיחה.

לגבי בנות יש את האלה שלא מעניין אותם העיקר 4 גלגלים ומנוע ויש כאלה שיגידו שפאדיחות שיראו אותם בזה ושהם צריכות טרמפ הביתה הם יודעות לבוא להתחנן אלייך אבל אני לא בחור שמפדח אנשים. ואז תראה איך בנות מתחננות אלייך כאילו יש לך מינימום מרצדס. הסויפט גם די מרווחת יחסית לגודל החיצוני שלה ככה שאין בעיה עם בנות במושב האחורי ומניסיון אני אומר אבל בהיבט הזה אתה מאוד תצטער שלא לקחת רכב יותר גדול שיש לו מושב אחורי, חכה ותראה.

ובוא אני יגיד לך משהו בעל הסמארט, אם היה לך תקציב לסמארט ואבא לא היה עוזר לך בשקל בוא נגיד שלא הייתי פוזל לכיוון שלה אפילו, הייתי אולי מחפש יפנית או שבאמת היית רוכש פונטו.

אין לי מידע אמין אבל לדעתי 90 אחוז מהתאונות של הצעירים קורות ברכב של ההורים בגלל שהם לא שמים ז** על האוטו כי אבא מתחזק אותו, אני לא לא משתולל עם האוטו כי אחרי זה אני בוכה כי הכסף יוצא מהכיס שלי ואני לא נעזר בהורים.

דרך אגב עם כבר רכב דו מושבי הייתי רוכש אופנוע, עושה יותר ק"מ לליטר מהסמארט וגם הרבה יותר כיף ופוזה.

אולי אתה תסובב ראשים בחנייה של בית הספר אבל בסופו של דבר יתרגלו לאוטו שלך ויעברו לידו כאילו היה מאזדה 3 כסופה, אופנוע זה אופנוע ואצלנו בבית הספר יש ילדים שהם בעלי אופנוע עוד מכיתה י' והם עדיין מושכים מבטים.

לגבי בטיחות מה זה משנה בכלל? זה שיש לך ברכב 4 כריות אוויר abs וesp לא נותן לאף אחד זכות להשתולל עם הרכב כי "הכרית תציל אותו".

כל אחד הולך לפי הכיס שלו ועם הכיס שלך יכול להגשים לך את החלום שלך שהוא סמארט אז מזל טוב.

האוטו נראה נהדר ד"א.

אני רק יגיד את המילה אופנוע אבא שלי יהרוג אותי, וגם אופנועים לא מדליקים אותי - אקדח יותר זול מזה..

ואת האוטו כמו שאמרת, אבא שלי מתחזק מבחינת דלק וכאלה, אני משקיע עליה פה ושם (כמו חודש שעבר שקניתי מערכת מהכסף שחסכתי בעבודה מפרכת) ואני שמח מאוד שאני משקיע עליה. אבא שלי לא מאלה שזורקים זין על איך שאני נוהג, היום נגמר לי המלווה לפני 14 שעות הוא איזה 10 פעמים דיבר איתי על היום הזה והזכיר פתגמים כמו - עדיף ארנב חי מאשר אריה מת. וכל זה ואת האמת זה יותר מהשפיעה עלי - מצאתי את עצמי לא עובר את ה80 בכביש מהיר ובעיר לא עברתי את ה50 בכבישים ישרים ריקים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כמו הרכב שלי, וזה טוב לרכב בן 20 שעבר 270 אלף ק"מ.

תאמין לי תהיה לך הפוזה הכי גדולה בשכונה ובבית הספר עם הרכב, רק שאתה תתבאס מהקטע של בנות באוטו זה בקושי אפשרי במושב האחורי בנוחות אז במושב נהג עם ההגה זה יהיה מצחיק =]

פורסם

אני באמת שלא מבין מה הניע אותך לקנות את האוטו הזה.

אני גם בן 17. ויש לי רישיון קצת יותר זמן ממך (עוד שבוע יש לי חצי שנה).

ואם עכשיו אבא שלי יחליט לקנות לי אוטו בתקציב כזה, הרכב האחרון שאבחר בו יהיה סמארט.

אתה יכול להגיד שאני מקנא, חופשי.

ברור שהייתי רוצה אוטו משלי, למרות שאצלי בבית יש אוטו זמין כל יום משעה 2 בצהריים (ככה שיש לי את האוטו כל פעם שאני רוצה אותו).

אני באמת שלא מסכים איתך עם כל העניין של הפוזה.

אני חושב (וזו דעתי בלבד) שכשאני בא לבצפר עם הונדה סיויק, אין לך שום יתרון עליי בכל מה שקשור לפוזה.

חוץ מעצם העובדה שהאוטו שלך הוא שלך בלבד והמכונית שאני נוהג בא היא של ההורים.

עוד משהו, אני חושב שזה שאתה כל הזמן מתהדר בנתוני צריכת הדלק זה פשוט דבילי.

תחשוב לרגע כמה אתה (או אבא) משלם על דלק בשנה.

עכשיו תחשוב מה היה קורה אם היית קונה אוטו זול יותר עם 5 מקומות... ההבדל במחיר היה מתקזז עם הדלק, לא?

הרבה מהמשפטים שאמרת פה מאוד צרמו לי. כולנו מבינים שאבא'לה יושב טוב ומפנק אותך שחבל על הזמן - שיבושם לך, באמת.

ובכל זאת, זה לא סיבה להגיד משפט כזה:

"בדיחה? המכוניות שאני נהגתי עליהן גם בעוד 20 שנה אף אחד בבצפר לא יזכה לסוע בהן."

שבמילים אחרות, אפשר לפרש אותו כ-"הכסף הרב שלי אפשר לי לנסוע במכוניות ש"העמך" בבצפר שלי רק יחלמו עליהם".

וזה משפט שלי אישית דיי מפריע לשמוע.

מכל מה שאמרתי פה אפשר לחשוב שיש לי רגשי נחיתות מטורפים. חשוב לי להבהיר שזה לא המצב וגם אבא'לה שלי יושב טוב מאוד. אבל, (לצערי) אבא שלי מסתכל על מכונית בתור "משהו שיעביר אותי מ-A ל-B".

קצת כמו מה שהוזכר פה "לנשים בד"כ מה שמשנה זה שיש 4 גלגלים ומנוע". (הוא בכלל שונא לנהוג...).

רק שלאבא שלי גם חשוב בטיחות ועוד כל מני שטויות...

עקיצר, אבא שלי לא מתלהב ממכוניות בכלל. וחבל, אחרת ככל הנראה הייתי נוהג על משהו הרבה יותר מהנה.

לסיכום,

תהנה עם האוטו שלך.

אני הייתי בוחר אוטו אחר.

צרמו לי כמה משפטים שלך-לא כולם נולדו עם כפית של כסף.

חבל שאבא שלי לא אוהב מכוניות.

יום נעים :)

פורסם

מה זה ה"בצפר" הזה שמוזכר פה לאורך כל השרשור?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
קצת כמו מה שהוזכר פה "לנשים בד"כ מה שמשנה זה שיש 4 גלגלים ומנוע". (הוא בכלל שונא לנהוג...).

אתה מתכוון אליי?

אתה צודק לא כולם נולדו עם כפית של כסף, אבל אוטו ולא משנה עם זה סמארט או סוזוקי מודל 90, זה עדיין נשאר בגדר מותרות.

ומי שמרשה לעצמו אוטו אז כנראה שיש לו תקציב למותרות.

ואם כבר רכב דו מושבי שהוא לא אופנוע ללא ספק הייתי בוחר באיזה קבריולה רודסטאר שתספק הרבה מעבר לפוזה של הסמארט.

לוקוס, בצפר זה מנגנון שמחזיק ילדים בזמן שהוריהם בעבודה, בשונה מבית-הספר שבו הולכים ללמוד ולהשכיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...