Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Smart Madness

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
VIPER הוא אמר שיש לו גם את הרכב של אמא שלו עם ה5 מושבים אם הוא ירצה לנסוע לאנשהו עם אנשים

"אנשים" בכל זאת נהג חדש מקסימום ייקח 2 במקום 1.

פורסם
אתה מתכוון אליי?

אתה צודק לא כולם נולדו עם כפית של כסף, אבל אוטו ולא משנה עם זה סמארט או סוזוקי מודל 90, זה עדיין נשאר בגדר מותרות.

ומי שמרשה לעצמו אוטו אז כנראה שיש לו תקציב למותרות.

ואם כבר רכב דו מושבי שהוא לא אופנוע ללא ספק הייתי בוחר באיזה קבריולה רודסטאר שתספק הרבה מעבר לפוזה של הסמארט.

לוקוס, בצפר זה מנגנון שמחזיק ילדים בזמן שהוריהם בעבודה, בשונה מבית-הספר שבו הולכים ללמוד ולהשכיל.

לא הבנתי למה עברת למגננה.

אני דיי מסכים עם העניין הזה בקשר לנשים.

ז"א, בד"כ זה נכון... (סילחו לי על היותי לא פוליטיקלי קורקט).

אין לי בעיה עם זה שהוא (או כל בן אדם אחר) קונה רכב שהוא בגדר overkill או סתם יקר ברמות מטורפות. זכותו של אחד.

מצד שני, קצת חורה לי לשמוע משפטים שמטרתם לעקוץ על בסיס זה ש"לאבא שלי יש יותר" ואולי זה חורה לי דווקא בגלל שבמהלך חיי (הלא כ"כ ארוכים בהשוואה לאחרים פה) היו לי הרבה הזדמנויות לעקוץ ככה.

בצפר זה סתם קיצור של בית ספר.

פורסם

דרך אגב עם כבר רכב דו מושבי הייתי רוכש אופנוע, עושה יותר ק"מ לליטר מהסמארט וגם הרבה יותר כיף ופוזה.

אולי אתה תסובב ראשים בחנייה של בית הספר אבל בסופו של דבר יתרגלו לאוטו שלך ויעברו לידו כאילו היה מאזדה 3 כסופה, אופנוע זה אופנוע ואצלנו בבית הספר יש ילדים שהם בעלי אופנוע עוד מכיתה י' והם עדיין מושכים מבטים.

אז אם אני אעבור ליד ה"בצפר" עם הקטנוע שלי יש לי יותר סיכוי לחזור הביתה עם תלמידה עסיסית מאשר אם אני אגיע עם הפורשה?

טוב... ממילא בפורשה אין מקום במושב האחורי לעזור לתלמידה עם שיעורי הבית... :ladysman:

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לא עברתי למגננה אני עומד מאחוריי המשפט, חברה שלי תעלה איתי לאוטו לא משנה איזה אוטו זה יהיה לעומת בנות אחרות שיגידו שזה פאדיחה אוטו כזה.

בוא אני ייתן לך דוגמא יש לי חבר עם bmw סידרה 3 2003 שתמיד מתלהב עליי שהרכב שלו יותר טוב וזה צודק בערך, אבל למה להתלהב? הוא צוחק עליי שהרכב שלו יותר מהיר שבעצם הוא נוסע כמו זקן למרות כל הכריות אויר ומערכות בטיחות כי הוא יודע בידיוק כמה עולה חלק הכי קטן במקרה של תאונה. הוא צוחק עליי שהאוטו שלי נכנס הרבה למוסך (מה שממש לא קורה טפו טפו טפו) שבעצם האוטו אצלי כמה חודשים והשקעתי בו כולה 1500 שקל שהחליפו המון דברים בזמן שהוא החליף כולה כמה דברים קטנים בשווי של האוטו שלי.

כל אחד צריך לחיות לפי הכיס שלו, מי שיכול להרשות לעצמו סמארט שיבושם לו ומי שיכול להרשות לו סויפט שיבושם לו, בסופו של דבר זה לא משנה איזה רכב זה וכמה כסף הוצאת עליו, הרכב הראשון במיוחד עם אתה קנית אותו תמיד יהיה סיפור טוב לנכדים ולא משנה כמה נבלה הוא יהיה אתה תמיד תזכור אותו בתור משהו טוב ומצחיק מהחיים שלך.

ובתכלס רכב ישן מספק הרבה יותר סיפורים, תהיה בטוח שכולם ישכחו שהbmw של חבר שלי סגרה סקאלה אבל אף אחד לא ישכח את לדוגמא את הפיאט אונו של חבר שלי ששימשה כרכב ראלי ושבסיבובים היה צריך לתפוס את הדלת שלא תפתח.

בקיצור, סמארט או לא רכב ראשון זה חוייה ופה אני מסכם את כל מה שאמרתם.

ג'רמי תתפלא תעמיד את הפורשה שלך ליד האופנוע 125 והיחידים שיתלהבו מהפורש יהיו בנים, לבנות לא אכפת הסמל או כמה המנוע שלך גדול. בנות אוהבות אופנועים נקודה.

פורסם

הרבה מהמשפטים שאמרת פה מאוד צרמו לי. כולנו מבינים שאבא'לה יושב טוב ומפנק אותך שחבל על הזמן - שיבושם לך, באמת.

ובכל זאת, זה לא סיבה להגיד משפט כזה:

"בדיחה? המכוניות שאני נהגתי עליהן גם בעוד 20 שנה אף אחד בבצפר לא יזכה לסוע בהן."

שבמילים אחרות, אפשר לפרש אותו כ-"הכסף הרב שלי אפשר לי לנסוע במכוניות ש"העמך" בבצפר שלי רק יחלמו עליהם".

וזה משפט שלי אישית דיי מפריע לשמוע.

לא התכוונתי במשפט הזה לזה שלאבא שלי יש כסף, מה שהסכתם מפה בכלל לא נכון, אנחנו לא משפחה עשירה או משהו.

פשוט נסעתי על סוגים שונים של מכוניות בזמן עם הרישיון שלי, חלקם שלי חלקם לא אבל מה שאני בא להגיד זה שהבדיחה של הבצפר אני לא יהפוך, מכירים אותי בבצפר ואת התחביב המוטורי של המשפחה ככה שגם אם מישהו יצחק אז וואלה שיהיה לו בכיף..

לא התכוונתי לצאת מתלהב או מתנשא מעל אף אחד חלילה..

בכל מקרה נסעתי היום פעם ראשונה על הסמארט (נגמר המלווה בדיוק) איזה תגובות אני רואה מאנשים איזה כיף זה:lol:

נכנסתי לחניון השומר אתיופי כזה מבסוטטטט עושה לי איזה אוטו יאללה אהבתי ביותר מתחיל ככה לדבר איתי, אנשים בכביש עושים לי שיחקתה אותה וכל מיני כאלה חחח..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

קצת סטיתם מנושא השרשור .

הבחור קיבל את מה שהוא רצה , החליט לשתף אותנו על הבחירה המקורית (והלגמרי מדליקה לדעתי) - אז "אתם" הייתם בוחרים במשהו אחר , משהו יותר "פרקטי" כביכול . סבבה , אך למה לזהם את השרשור בהצדקות הבחירה שלכם , או כמה אתם עשירים או לא .

תגידו לו מזל טוב , שיחדש ויסע בזהירות .

:mm_smile:

פורסם
וואוו, פונטו ספייס זה רכב של ערסים? מאיפה הבאת את ההכללה הזאת?

כן, אז זה רכב זול יחסית וזול לתחזוקה ולכן צעירים קונים אותו, אם כבר ראיתי הרבה יותר ערסים בסובארו, הונדה, מאזדה ויונדאי.

ומסוכן? הוא קיבל 4 כוכבים, תוסיף זוג צמיגים מחברה טובה והאוטו גם יאחוז סבבה.

באמת לא יודע איך הגעת לזה..

רוב בעלי האיביזות הרגילות והפונטו שאני מכיר הם ערסים, זה לא נותן להם בעלות על הדגם, אבל בהחלט נותן לו סטיגמה

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

א. בוא נגיד, שאם לא היה אופציה לכבות את הבקרת משיכה\אחיזה באיביזה טורבו, היום היו עוד 50 על הכביש לפחות.

ב. לאבא יש פיירבירד ולך סמארט? באסה.

ג. אני באמת מאמין שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו.

ד. אני רק יודע, שאם הבן שלי בגיל 18 יבקש סמארט, אני אהיה מאוד עצוב.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
א. בוא נגיד, שאם לא היה אופציה לכבות את הבקרת משיכה\אחיזה באיביזה טורבו, היום היו עוד 50 על הכביש לפחות.

ב. לאבא יש פיירבירד ולך סמארט? באסה.

ג. אני באמת מאמין שכל אחד צריך לעשות מה שטוב לו.

ד. אני רק יודע, שאם הבן שלי בגיל 18 יבקש סמארט, אני אהיה מאוד עצוב.

חח עלק אהיה מאוד עצוב - אהבתי אהבתי... אבל אני לא כזה..

ולאבא שלי יש למען האמת האמר ליום יום אבל יאללה כפרה :-D

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

שרשור הזוי שהחזיר אותי לוויכוחים של גיל 12.5.

לכל המתדיינים הצעירים - אני מציע לכם לקרוא את מה שכתבתם בעוד 10 שנים. זה יכול להיות משעשע.

פורסם

7 מתוך 10 רופאים (הומיאופתים) ממליצים על איביזה טורבו על מנת להאריך את גודל השטרונגול (הוירטואלי)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אנשים מזכירים פה את המושג "פרקטי" מבלי לחשוב לרגע מה הצרכים והנסיבות של הבחור לרכוש את הסמארט.

סה"כ יש לו עוד רכב בבית שכמעט כל היום הוא פנוי.

אז בשביל לנסוע לביה"ס בבוקר עם התיק גב לא צריך יותר מסמארט במיוחד אם הבחור גר בת"א ואז זה באמת תענוג.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...