Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Smart Madness

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הפייר בירד?

אני זוכר ששאלתי אותך אם הרכב הזה היה פעם בנשר כי היה בנשר אוטו כזה בחניה ומישהו היה יוצא לפעמים איתו.

ואחרי זה הוא החנה אותו טיפה יותר למטה ברחוב. זה הרכב הזה?

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מותק של אוטו. תיהנה וסע בזהירות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הג'נטים יפים מאוד, לטעמי, אבל מוגזמים בגודלם. רד מידה אחת למטה ובנוסף נוחות הנסיעה (סביר להניח) תשתפר.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
האם הצמיגים זהים מקדימה ומאחורה ?

גם לי זה קפץ לעין,

עושה רושם כאילו הצמיגים הקדמיים רחבים ממה שהיה במקור והגלגלים האחוריים הם באופסט שונה מהמקור.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איך הפייר בירד?

אני זוכר ששאלתי אותך אם הרכב הזה היה פעם בנשר כי היה בנשר אוטו כזה בחניה ומישהו היה יוצא לפעמים איתו.

ואחרי זה הוא החנה אותו טיפה יותר למטה ברחוב. זה הרכב הזה?

הצמיגים והג'נטים בגודל מקורי למרות שהסמארט מגיעה בגדלים שונים בין קדימה לאחורה.

וזאת הפיירבירד :-) (חלק מהתמונות מתוך מגזים הרכב "אוטו" שפורסם בנובמבר 2009)

IMG_8634.jpg

IMG_8718[1].jpg

IMG_8746[1].jpg

IMG_8651[1].jpg

ברוך

פורסם
הצמיגים והג'נטים בגודל מקורי למרות שהסמארט מגיעה בגדלים שונים בין קדימה לאחורה.

וזאת הפיירבירד :-) (חלק מהתמונות מתוך מגזים הרכב "אוטו" שפורסם בנובמבר 2009)

אה שחכתי לכתוב, הקסנונים בתמונה לא אמיתיים, אבל בקרוב יהיו קסנונים, נכון אבא?:roll:

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

עזוב אותך מקסנונים זה סתם מושך עיינים (גם של שוטרים וגם של ערסים קנאים)

ולמי ששאל מה היתרונות של רכב כזה בגיל 17 אז שיבין שלתמיד אין כלכך הרבה כסף לדלק (אני על סף דמעות כל פעם שאני ממלא את הסופרב), חניות קלות מאוד ובנות שחושבות שאוטו קטן זה חמוד.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

תקשיב עם כל עניין הדלק, ואני הכי לא רוצה להיות מתנשא.

אבל מה לעזאזל חשבת לעצמך כשקנית את האוטו הזה (גם אחרי כל הפידבקים שרשמו פה).

זה לא רכב לילד בן 17.

אין עליו שום פוזה כמו שאתה אומר,אני גם לא בא להסתלבט עלייך אבל זה רכב של בחורות עם כל הכבוד.

ואני ממש לא יכול להבין את השיקול של הקניה הזאת עם כל הכבוד לחיסכון בדלק.

עדיף כבר להביא פולו,איביזה מנועי 1.4,פונטו ספייס,206,מאזדה 2,הם גם לא בדיוק שתייניות דלק.

חבר שלי נסע עם פונטו מפתח תקווה עד אחרי אשקלון עם מילוי של 50 שקל דלק ואני מדבר על הלוך חזור.

ואיפה המחשבה על עניין הבטיחות?

אני יודע מה זה גילאי 17 עד לא מזמן הייתי בערך שם וכשלנו קנו מכוניות השתוללנו ועשינו המון שטויות בגיל הזה.

בכל אופן לפי דעתי אתה תבין בקרוב לבד את הטעות ותעבור לרכב קצת אחר.

אני מקווה לפחות שאתה אחראי כי תאונה קטנה ברכב כזה ואתה יכול להתהפך/להימחץ ועוד 1001 דוגמאות שניתן להביא פה.

אני אישית לא אהבתי את הקניה הזאת בשביל ילד בן 17.

מצטער אם ביאסתי אותך או משהו פשוט לא ברור לי מחשבה של ילד בן 17 לגבי קניית רכב כזה אלא אם זה באמת נבע רק מבחירה של אביך ואם זה כך באמת שאין לי זכות דיבור.

אבל בכל אופן הרכב שלך חמוד נראה טוב בסך הכל, תשמור עליו וסע בזהירות.

פורסם

אני לא מבין תגובות כאלה.

זה שאתה לא היית רוצה להראות ברכב כזה בגלל רגשי נחיתות כאלה ואחרים זה בעיה שלך, ושלך בלבד.

לבחור כאן יש כנראה יותר בטחון עצמי ממך, והוא בחר באוטו שמספק את כל הצרכים של בחור צעיר,עם ערך מוסף של מקדמי נדירות ועניין גבוהים.

אתה תהנה במכוניות האפורות והסטנדרטיות שלך, ותן למי שרוצה להיות קצת שונה להינות מהבחירה שלו.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

+1 ג'רמי.

בנוסף אני לא מבין מה כזה "פוזה" בפונטו.

האוטו הזה הרבה יותר "פוזה" לפי דעתי,אם היית שואל אותי עם מה הייתי נוסע לביה"ס עם סמארט או פונטו הייתי בוחר בלי להסס בסמארט,כי כן,רכב שונה זה "פוזה",רכב רגיל זה לא "פוזה".

פורסם

הייתה צריך לקנות מזדה 3 אפורה עם ידיות ניקלים ו גג נפתח.

ישראלים לא אוהבים שינוי, יחודיות, לא כולם, אבל רובם.

אתה יחודי.

אני בן 18 גם לי יש רשיון כמעט שנה, עשיתי תאונה והשבתטי רכב (אומנם לא בגלל אי זהירות ככה או אחרת).

אין לי אוטו כרגע בגלל בעיות כספיות אבל זה לא חשוב.

מה שחשוב זה שלפי דעתי זה אוטו נהדר.

חיסכוני, חמוד, זריז, וכן יש לו "פוזה".

אז תשמע גבר, היום בשעה 12:00, כח את האוטו לך תרכיב איזה מישהי שתחשוב שהאוטו שלך חמוד, ותבלה.

זהו.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

ואם בביה"ס תשמע אנשים מדברים מאחורי הגב שלך ש"זה סתם אוטו איטי,מעפן,ובחיים הם לא היו נוסעים עליו"-תדע שהכל מקנאה,כל אחד היה רוצה בביה"ס שלך לתת "קיק" באוטו הזה ולחוות את ההרגשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...