Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Smart Madness

SmartCoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שהשרשור הזה באמת גלש לרמות כאלה וזה ממש נראה וויכוח של ילדים.

לסיכום בלי יותר מדי הרחבות.

כל אחד יקנה מה שטוב לו ומתאים לו,לפי צריכתו והמניעים הכלכליים שלו.

אז חביבי, תהנה עם הסמארט ושכל אחד ישמח בחלקו.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבחור עם הסמארט,

מזל טוב, אתה בחור בר מזל שעשה בחירה חכמה מאד,

הרבה חכמי חלם כמו UNO TURBO סנופ וכו' מקנאים בך עד מוות אז קשה להם לחיות עם זה שהשגת מה שאתה רוצה.

יש לך משהו מיוחד מאד ביד,

גם אני אחד כזה שמחפש ייחוד כל הזמן אז אני מבין אותך.

אם היתי חוזר אחורה לגילך היתי מבסוט לקבל סמראט כזו מאבא ולהשקיע בה כמוך,

כל הכבוד.

קיצר שמור עליה ועל עצמך :wink:

כל פעם שאני רואה אי(כס)ביזה טורבו עם ערסוואת שנוהג מהמושב האחורי עם כובע בחצות הלילה עוברת בי חלחלה,

מזל שברמזור הוא מבין שהוא לא יכול "להשים" (בעברית שלו) או לשים בעברית שלי את ידו על זקנה בת 20. :twisted:

ד"א,

אני רוצה לראות את הבחור שאמר שאם אביו יקנה לו למבו הוא יסרב.

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ד"א,

אני רוצה לראות את הבחור שאמר שאם אביו יקנה לו למבו הוא יסרב.

:lol:

אני הבחור, מה אני ילד בן שתיים שאבא שלי יקנה לי צעצועים? :-P

פורסם

6 עמודים של תסלחו לי על הביטוי בלבולי ביצים,גבר אבא קנה לך Smart?

מברוק,זכיתה.

אני לא מבין למה נכנסתה למצב הגנה,העלתה דיון בפורום ציבורי פתוח,רציתה לקבל תגובות,וזה כנראה מה שאנשים חושבים.

אבא שלי נוסע על האמר,ומה שאני נסעתי עוד 20 שנה הילדים בבית ספר שלי לא יסעו?

אבא שלי נוסע על מאזדה 3 מהעבודה ולא לקחתי שקל מההורים מאז גיל 15 ובלי להשתחצן האופנועים והטרקטורונים שעברו אצלי בידיים עולים כמו כמה סמארטים כאלה,אבל אני לא אומר את זה בתור מגננה,אתה עדיין ילד לא מבחינת הגיל אלא מבחינת המחשבה.

איך הולך השיר הזה?

עיניי לא צרות בכל,

לא אוהב את היקר, לא רודף אחרי הזול,

תיתן לי בקטן, או בגדול,

אני אודה לך על הכל,

על הכל...

תיהיה שמח במה שיש לך,אל תתנשא על אנשים,אתה לא רואה אותי מספר על זה שאם אני לוחץ בהילוך ראשון שני ליד תיכון מקומי שבנות שומעות את הפססססס של הפריקה נרטב להן הפססס?

ובקשר לכול מי שאמר למה קניתה מה קניתה,מה אכפת לכם? זה מה שהוא אוהב הוא מבסוט עם זה,הכי חשוב.

תהנה וסע בזהירות

פורסם

הרבה חכמי חלם כמו UNO TURBO סנופ וכו' מקנאים בך עד מוות אז קשה להם לחיות עם זה שהשגת מה שאתה רוצה.

במה יש לי לקנא? יש לי את הרכב שחלמתי עליו מאז שאני בן 16.

כל פעם שאני רואה אי(כס)ביזה טורבו עם ערסוואת שנוהג מהמושב האחורי עם כובע בחצות הלילה עוברת בי חלחלה,

מזל שברמזור הוא מבין שהוא לא יכול "להשים" (בעברית שלו) או לשים בעברית שלי את ידו על זקנה בת 20. :twisted:

גם אני שונא אנשים ששמים ספויילר על סופר לאנסר ומרגישים אמפרזה GT.

או לחלופין, אנשים ששמים ג'אנטים ללאנצ'ה ב-1000 שקל ומרגישים דלתא HF.

וואחד, תנין,תלאתה, ארבע, חמסה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תודה למפרגנים,...

אני נהנה מהאוטו וזהו, והדברים שאמרתי יצאו מהקשרם לקטע של התנשאות מה שלא התכוונתי בכלל...

ואני לא ילד מפונק של אבא שמבקש ומקבל, אני קורע את התחת בשביל הכסף שלי וחוזר לפעמים באמצע הלילה מהעבודה כשיום אחרי זה יש בית ספר כי אני רוצה להרוויח את הכסף שלי ולדעת להעריך אותו.

אגב, סתם מי שרוצה לראות תמונה חמודה מהיום-

boziy2tmdw3e.jpg

מישהו מזהה את הרכב משמאל לסמארט? :)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
6

אני לא מבין למה נכנסתה למצב הגנה,העלתה דיון בפורום ציבורי פתוח,רציתה לקבל תגובות,וזה כנראה מה שאנשים חושבים.

תיהיה שמח במה שיש לך,אל תתנשא על אנשים,אתה לא רואה אותי מספר על זה שאם אני לוחץ בהילוך ראשון שני ליד תיכון מקומי שבנות שומעות את הפססססס של הפריקה נרטב להן הפססס?

ו

הבנאדם היחידי שאני רואה שמתנשא פה זה אתה, חבר יקר, כשכתבת את ההודעה הבאה:

בן כמה אתה 18?

אני יותר גדול ממך בשנתיים ונוסע על GT,אבל כול אחד והכיף שלו :wink:

דבר שני הוא לא נכנס למגננה, ממש לא, הוא בסך הכל דבק במה שהוא אמר מלכתחילה "אני מרוצה מהאוטו, ולא אכפת לי מה אחרים אומרים" - את זה אני יכול להעריך.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

רכב מגניב וחנייה מהסרטים, סחטיין! :)

(רק שים לב שנהגים חסרי זהירות לא ייפגעו לך בדלתות/כנפיים וכו' ביציאה מהחנייה)

הרכב משמאל לסמארט הוא סוזוקי ליאנה! (מנקודת מבט של הנהג)

פורסם
תודה למפרגנים,...

אני נהנה מהאוטו וזהו, והדברים שאמרתי יצאו מהקשרם לקטע של התנשאות מה שלא התכוונתי בכלל...

ואני לא ילד מפונק של אבא שמבקש ומקבל, אני קורע את התחת בשביל הכסף שלי וחוזר לפעמים באמצע הלילה מהעבודה כשיום אחרי זה יש בית ספר כי אני רוצה להרוויח את הכסף שלי ולדעת להעריך אותו.

אגב, סתם מי שרוצה לראות תמונה חמודה מהיום-

http://up192.siz.co.il/up2/boziy2tmdw3e.jpg

מישהו מזהה את הרכב משמאל לסמארט? :)

החנייה הזאת, חוקית בכלל? XD

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

אחלה חניה.

חולה על ה"חכמים" שעושים את זה.

הרכב הוא אינפיניטי G37 בוודאות.

מת עליו, צליל מנוע שטני :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אונו טורבו, בזמנך היו מסכימים רכב מלא לנהג חדש ועוד היית שם ילד בבאגז'? אני עושה את זה היום ומותר רק 2 אנשים.

באמת רכב ראשון זה חויה.

פורסם

חוקי או לא - שיתפוצצו כולם ויגידו תודה.

כשחניתי הסוויפט לא הייתה שם רק נצמדתי לאינפינטי מתוך ידיעה שכנראה זה של אח המיליונרים שגרים למעלה ווהא לא ירד בחצי שעה הקרובה, אבל נצמדתי אליה (ואפילו אמרתי לחברה שלי לצאת מהצד שלי שלא לדפוק לה את הבגאץ'!) ואז סוויפט שבאו בא תיירים צילמו את האוטו, החנו ונכנסו למרינה..

אני יעיל :-)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...