Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מתקין חלונות כהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, רכשתי לפני כשבוע סקודה סופרב חדשה ואני צריך לקבל אותה במהלך השבוע הקרוב. חשבתי לעשות חלונות כהים בחלונות האחוריים כהה ובקידמיים ובשמשה האחורית בהיר יחסית. השאלה האם לעשות השחמה בתנור או אחת השיטות האלו כי אני מפחד מאוד מפירוק הדלתות וכו'... כי שמעתי שישנם מקומות שמדביקים בהם בצורה מאוד מקצועית עם אחריות לכמה שנים טובות.

אשמח לקבל המלצות למתקין של מדבקה ואו השחמה בתנור (לא חובה אבל כדאי באיזור אשדוד-אשקלון-ראשון) אם אפשר גם עם אישורים שלא יעשו לי בעיות.

תודה רבה, עומר.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

חיים ציפויים עשה לאחי בפולו 4 חלונות עם המדבקה היקרה ביותר בהוא הציע (550) ש"ח,דגם אמריקאי או משהו..

הדבקה ברמה גרועה בחלון הקידמי נשאר בלון קטן ובהתחלת החלון יש קילופים של תחילת המדבקה .לאחר אינספור טלפונים עשה טובה אדון חיים והגיע את הבלון הוא סידר איכשהו ואת הקילופים לא,מכיוון שהוא היה צריך לעשות את זה מחדש וכנראה שלא היה בא לו ,אז הוא פשוט עלה לפאג'רו שלו והתחפף.

בקיצור תחשוב עשר פעמים..לפעמים זה חיסרון גדול שאנשים לא עובדים במקום מסודר (והם מגיעים אליך) אחרי זה לך תחפש...

אני יודע שברוך ובניו בפ"ת עושים השחמה בתנור ברמה גבוהה חבר שלי עם X5 עשה שם ויצא מאוד מאוד מרוצה.

בהצלחה

• תוכן חדש...