Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, רק היום הבטחתי לעצמי, שאם אני זוכה בלוטו אני אקנה לעצמי פרארי. או לחבר טוב. אני לא ממש אוהב פרארי. בגלל זה הבטחתי לעצמי. טוב, בגלל זה ובגלל שחלמתי שאני נוהג על פרארי. לא מבין למה- אני לא ממש אוהב פרארי. שיהיה. אז הבטחתי לעצמי. עכשיו נשאר רק לזכות וללכת לסוכנות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה אתם שמחים? גם ככה רק גנבים ועבריינים יכולים לקנות רכב כזה אז מה אתם שמחים מזה?

היתי מבין אם היתם שמחים אם היו עושים מחירים אמיתיים לרכבים ולא 421934% מס.

זוהי קביעה ממש לא נכונה ואפילו מקוממת.

זה שלך אין כסף זה לא אומר שאין לאנשים הגונים.

גם פה בפורום יש הרבה אנשים עם יכולת כלכלית טובה שיכולים לקנות את הרכבים האלו ועשו את הונם בצורה לגיטימית.

אתה סתם משמיץ.

פורסם
יש מקום בארץ למכור מזראטי, אבל פרארי אני מאוד סקפטי.

שימו לב להיצע של מזראטי, קוואטפורטה שמתחרה בפנאמרה וגראן טורסימו שמתחרה בפורשה 911, שתי מכוניות שנמכרות בארץ בצורה נאה יחסית למחיר.

כנ"ל sl , במוו 650 , ויגואר xkr .

אני באמת חושב שיש למזראטי מקום בארץ ואם אנשים קונים s600 או 760 אז אני לא רואה סיבה לא לשקול בכובד ראש את הקוורטהפורטה (אמרתי נכון) שהיא איך לומר ...:? פשוט החלום המוטורי הכי גדול שיש לי :shock: מלבד הבנטלי ברוקלאנדס 8)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אני לא משוכנע שהקביעות הללו נכונות:

את רכבי רכשתי במשלוח הראשון כשרק מוסך השירות שברח' תובל בת"א היה קיים (נדמה לי שהיום יש מוסך נוסף באיזור חיפה, אני לא בטוח).

פתיחת מוסך נוסף היא פונקציה של הלחץ על המוסך הקיים.

חלקי חילוף לכלי רכב האלה יקרים מאוד, לכן אין קושי לייבא בטיסה (ועדיין יהיו שולי רווח רחבים מאוד...) חלקים מיוחדים שיוזמנו לפי דרישה. חלקים שנצרכים בצורה שוטפת יהיו קיימים במחסן החלפים.

כדאי רק לזכור שיבואן לקסוס הוא יוניון מוטורס, שיש לו ניסיון של 17 שנה ביבוא מכוניות והוא בעל תשתית אירגונית מוכנה, ולמרות שלקסוס משווקת בנפרד מטויוטה, היא עדיין מהווה חלק אינטגרלי מהחברה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חברת יבוא חדשה בשביל למכור 10-20 מכוניות בשנה?

זה הולך להיות יציב כמו היבואנים של דוקאטי.

הם יחזיקו מעמד כמה חודשים ואז היבאו יעבור ליבואן פיאט.

אייל

פורסם
זוהי קביעה ממש לא נכונה ואפילו מקוממת.

זה שלך אין כסף זה לא אומר שאין לאנשים הגונים.

גם פה בפורום יש הרבה אנשים עם יכולת כלכלית טובה שיכולים לקנות את הרכבים האלו ועשו את הונם בצורה לגיטימית.

אתה סתם משמיץ.

בסדר, לא ראיתי אף פעם בן אדם הגון שיש לו 2 מיליון דולר לביזבוזים.

לך סע על פיאט אונו ותהיה מאושר מה אני יגיד לך

פורסם

Spirit3:

הקנאה בסוף תעביר אותך על דעתך. אני מאד מקווה ששכן שגר בדיוק לידך או מולך יקנה פרארי או מזראטי ושבצירוף מקרים מדהים יניע אותה בכל פעם שתצא מהבית ושתזכה לראות אותו יוצא מהחניה בסחרור צמיגים עדין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
Spirit3:

הקנאה בסוף תעביר אותך על דעתך. אני מאד מקווה ששכן שגר בדיוק לידך או מולך יקנה פרארי או מזראטי ושבצירוף מקרים מדהים יניע אותה בכל פעם שתצא מהבית ושתזכה לראות אותו יוצא מהחניה בסחרור צמיגים עדין.

מה איתי? תקווה את זה גם בשבילי בבקשה :-o

פורסם

אבל אתה תהנה מזה :lol:

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סוכניות יוקרה בלילה זה פשוט הדבר הכי יפה שיש...

כן, למשל זו של פרארי באיסטנבול. במיוחד כשחבורה של תורכים שיכורים עומדים לידה ומגדפים, או זונת רחוב מנסה להנות מההילה ולעצור שם קליינטים...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

יש שם מול הנהר סוכנות של פרארי וכמה עשרות מטרים ממנה עוד סוכנות של רכבי יוקרה מכל הסוגים - בהחלט מראה מרשים. ביחד עם מסלולי המרוצים, ארועי הראלי ושלל הפעילויות המוטוריות שיש בתורכיה, אנחנו יכולים רק לקנא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
Spirit3:

אני מאד מקווה ששכן שגר בדיוק לידך או מולך יקנה פרארי או מזראטי ושבצירוף מקרים מדהים יניע אותה בכל פעם שתצא מהבית ושתזכה לראות אותו יוצא מהחניה בסחרור צמיגים עדין.

מאוד לא מומלץ, עם מנוע ומכללי הנעה קרים לגמרי. בקצב הזה המכונית תתפגר, היצרן לא יכיר באחריותו עקב mechanical abuse - והשכן המרושש עוד יעבור בסוף לפיאט אונו, בהמלצתו של השכן ספיריט3, שיסתכל בזלזול באונו המתפוררת מתוך המאזדה 3 ספיריט שלו :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האמת היא שאני מאמין שרוב בעלי המכוניות האלה יחממו את הרכב בעדינות לפני תחילת הנסיעה. לוקח זמן לחמם 20 ליטר נוזל קירור :lol:

אבל מכל מקום, גם בלחיצה לא ממש חזקה ותוך שמירה על סל"ד סביר עדיין יכולה להיות החלקה קלילה :wink:

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...