Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב משמש את בת זוגי ולאחרונה קרה לה מס' פעמים שהרכב נכבה לה תוך כדי נסיעה .

במוסך כלשהוא בדקו את המצבר וכנראה גם את טעינת האלטרנטור והממצאים הינם שהמצבר חלש אבל לא ברמה של ליצור בעייה מהסוג הזה , לגבי האלטרנטור - אני מבין שאין איתו בעיה כי אחרת המכונאי היה מציין שיש צורך להחליפו .

דרך אגב - לאחר שהרכב נכבה הוא מניע ללא בעיה מייד .

היא לא דיווחה על נורית כלשהיא שנדלקת במהלך הנסיעה או לפני שהתופעה מופיעה .

הרכב גם לא מקרטע לפני שנכבה .

מה שכן , היא ציינה שלאחרונה 'בטעות' מילאה חצי מיכל של דלק 98 במקום 95 ( האם זה יכול לגרום לבעיה מהסוג הזה ? )

כשעשיתי נסיעה של חצי שעה על הרכב הוא לא נכבה כלל והמנוע עובד חלק ועגול .

ללכת למוסך ועוד מוסך זה אפשרי כמובן , אבל אני חושש שמכונאים 'ילבישו' עליה תיקים על גבי תיקים של תקלות וחלפים שיש צורך להחליף - מה שיעלה מן הסתם הרבה כסף אבל לא יפתור את הבעיה .

מה עושים ?

מאיפה להתחיל , למישהו יש רעיונות או נתקל בתופעה שכזו ?

פורסם

האם הרכב בעל תיבת הילוכים אוטומטית או ידנית?

איך מתבצעת הנעת הרכב אחרי שנכבה? (תוך כדי נסיעה או רק אחרי עצירה מוחלטת, סיבוב מפתח או לבד למשל)

מה לגבי סריקת תקלות?

פורסם

הרכב בעל תיבה אוטומטית .

וההנעה שלו מתבצעת כאשר הוא במצב עמידה ובמצב P בתיבה .

אם היתה נדלקת נורה כלשהיא אז הייתי מבצע סריקת תקלות , אבל נראה לי שלא ממש ימצאו משהו או שאולי אני טועה ?

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, אחרי שהרכב נכבה, כאמור תוך כדי נסיעה, צריך להגיע לעצירה מוחלטת, להעביר להילוך חניה ורק אז להתניע?

האם אתה בטוח שיש לך ברכב נורת תקלה?

פורסם

לכויילים- (סלילי הצתה, ישנם שתיים על המכסה שסתומים מחוברים בשתי ברגי 10 מ"מ) בכריזמה יש נטיה להיסדק בין הכוייל עצמו לבין השרוול שמוליך לפלאג תבדוק את הונשא.

דבר שני תנסה להעיף את הקודנית מהאוטו,יכול להיות שהיא גורמת להנתקות פתאומית של משאבת הדלק.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לגבי הכויילים אני אבדוק , אין קודנית ברכב .

האוטו לא מגמגם בעמידה ברמזור ( ציינתי כבר בהודעה הראשונה שהמנוע עובד חלק )

פורסם
לגבי הכויילים אני אבדוק , אין קודנית ברכב .

האוטו לא מגמגם בעמידה ברמזור ( ציינתי כבר בהודעה הראשונה שהמנוע עובד חלק )

שלום לך!

כנראה אצלך ביעה בחיישן גל הארכובה.הוא עושה תופעות כאלה.כדי להחליפו יש צורך בפירוק טיימינג

• תוכן חדש...