Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש להחליף את הרכב הישן שלי (שברולט אלרו) ברכב משפחתי חדש.

מחפש רכב עמיד ואיכותי, שכיף לנהוג בו, עם ביצועים טובים (לא איזה מנוע 1.6 מקרטע), עדיפות לכך שיהיה אפשר להתקין בו פאנל משלי או אם אפשר לחבר לו מגבר חיצוני.

*חובה אוטומטי* (בכל זאת, גם אמא צריכה לנהוג) אבל כמו שאמרתי שיוכל גם להרביץ כשצריך.

תודה.

עריכה:

רכבים שעלו בראשי: שברולט מאליבו, סובארו B4.

פורסם

הרכבים שיתנו לך את הביצועים הכי טובים במחיר הזה הם המאליבו והסופרב.

רק תיקח בחשבון שהמנוע-גיר של המאליבו 3.5 עם טכנולוגייה מימי הביניים וסביר להניח שהיא שתיינית דלק לא קטנה.

עדיפות לכך שיהיה אפשר להתקין בו פאנל משלי

כבר כמעט ולא ניתן למצוא מכוניות שמגיעות ללא פאנל מקורי, בטח ובטח בקטגוריית המנהלים.

פורסם

סופרב. גם אוטומטית וגם לא איזה 1.6 מקרטעת. בקשר לפנאל, לא תוכל להרכיב פנל חיצוני(טוב, בעצם תוכל אבל תכער את הקונסולה) מה שאתה כן יכול זה לחבר את המגבר/סאב או מה שלא תרצה אל המערכת, או אפילו להחליף את המערכת ולשלוט דרך המקורית. יש היום מתאמים שעושים את זה והאיכות לא נפגעת.

פורסם
הרכבים שיתנו לך את הביצועים הכי טובים במחיר הזה הם המאליבו והסופרב.

רק תיקח בחשבון שהמנוע-גיר של המאליבו 3.5 עם טכנולוגייה מימי הביניים וסביר להניח שהיא שתיינית דלק לא קטנה.

דווקא המאליבו די חסכונית (החדשה עושה ממוצע של כ 1:11 אבל מאוד תלוי בנהג).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקיי, נצמצם את האופציות למאליבו ולסופרב

למאליבו יש מנוע V6 3.5 ליטר עם 4 הילוכים

לסופרב יש מנוע 1.8 ליטר טורבו בנזין עם תיבת הילוכים DSG 6 הילוכים

למאליבו צריכה ממוצעת של 1:11

לסופרב צריכה ממוצעת של 1:13 (כמובן שהכל בתאוריה)

המחירים דיי דומים בגרסאות הפשוטות (בסביבות ה160)

איזו עדיפה יותר מבחינת נוחות נסיעה (בולמים, בלמים), אבזור וכו' ?

ככה ממבט על האבזור המאליבו נראית מפנקת יותר..אבל מה בדבר נוחות נסיעה?

פורסם

תעשה נסיעת מבחן ותבחר. אני מצאתי את המאליבו יותר נוחה אבל הסקודה יותר מאובזרת ומתנהגת הרבה יותר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי ניסיון עם המאליבו, אבל סופרב זה רכב מדהים, ובעלות זולה מאוד של צ'יפ יהיה לך הספק של 200 סוסים צ'כים במנוע עם צריכת דלק של מנוע 1.8.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

2-3 אלף. וזה מבטל, אם עולים על זה. וכמעט ואף פעם לא עולים על זה, מה גם שאפשר להחזיר את המצב למקורי תוך זמן קצר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדוק גם את הסקודה אוקטביה הקטנה יותר, מגיעה עם אותו מנוע של הסופרב. בכ-150 אלף שקלים תוכל לקנות את הגרסה המפוארת ביותר שמצויידת גם בריפודי עור ובגג נפתח אך באופן תמוה לא מציעה מערכת מקורית והבנתי שזה מה שאתה מחפש.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם
אוקיי, נצמצם את האופציות למאליבו ולסופרב

למאליבו יש מנוע V6 3.5 ליטר עם 4 הילוכים

לסופרב יש מנוע 1.8 ליטר טורבו בנזין עם תיבת הילוכים DSG 6 הילוכים

למאליבו צריכה ממוצעת של 1:11

לסופרב צריכה ממוצעת של 1:13 (כמובן שהכל בתאוריה)

המחירים דיי דומים בגרסאות הפשוטות (בסביבות ה160)

איזו עדיפה יותר מבחינת נוחות נסיעה (בולמים, בלמים), אבזור וכו' ?

ככה ממבט על האבזור המאליבו נראית מפנקת יותר..אבל מה בדבר נוחות נסיעה?

לסופרב 1.8 יש 7 הילוכים. לתיבה של דגם הדיזל 6 הילוכים.

• תוכן חדש...