Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי בבית 2 מחשבים, הספקית שלי היא 012 שמספקת שירותי אינטרנט וטלפון והתשתית זה הוט.

עד היום במשך 4 שנים היה לי סידור כזה: מחשב אחד (זה שאני כותב ממנו עכשיו) מחובר לאינטרנט קבוע דרך כבל ומחשב שני מקבל את האינטרנט באופן אלחוטי דרך ראוטר, במשך 4 שנים הכל עבד מצוין עד אתמול.

אופן החיבור למחשב שלי הולך ככה:

יציאת RF של הוט מהקיר אל המודם THOMSON TCM425, מאותו מודם טומסון יוצא כבל רשת אל מודם של טלפון של חברת ANATEL, ממנו יוצא עוד כבל רשת אל ראוטר בשם DLINK 614 וממנו יוצא כבל רשת אל כרטיס רשת שמותקן במחשב שלי.

אז במשך 4 שנים כל הסידור הזה עבד פיקס עד שאתמול המחשב שלי החליט שהוא והכרטיס רשת ברוגז, והוא יותר לא מזהה אותו, המחשב יודע שהכרטיס רשת מחובר, הוא מבקש ממני דרייברים בכל ריסטארט, לא משנה מה אני נותן לו - הוא לא מזהה.

אז עשיתי את החיבור הזה החדש:

יציאת RF של הוט מהקיר אל המודם טומסון, ממנו יציאת USB ישירות למחשב שלי ואז לי יש אינטרנט, יוצא מכך שהראוטר והמודם של הטלפון לא מקבלים שום מידע והם כביכול לא עובדים, יוצא מכל הסיפור הזה שבמחשב השני אין אינטרנט וגם אין טלפון בכל הבית.

אז איך אני מחבר את כל העסק הזה דרך הUSB שיהיה לי אינטרנט במחשב השני וגם טלפון בבית?

תודה,

אוהד.

PC1.JPG

PC2.JPG

פורסם

ראשית כל נתק את כל המודמים ותכבה את המחשב לדקה שתיים,תעלה את כל המערכת ואם הבעיהה לא תיפתר אפשר להמשיך הלאה.

פורסם

שבוע טוב

תשתמש בתוכנה הזאת כדי שהיא תחליט איזה דרייבר להתקין לך:

http://www.drivermagician.com/download.htm

Username: Giveawayoftheday

Serialnumber: 1AL0CdFf58-C878A

אחרי ההתקנה תריץ סריקה, והיא תתן לך לינק להורדה של הדרייבר הכי מעודכן.

איזה ווינדוס זה דרך אגב ?

Stay Dirty

פורסם

XP באנגלית עם SP2.

ASAFASAF - הורדתי את התוכנה, התקנתי ורשמתי את הסיראל שנתת, שהיא נפתחת היא נותנת לי את כל הרכיבים שצריכים עדכון במחשב שלי (משהו כמו 30 דברים) אבל היא לא רואה את הכ.רשת מחובר בכלל, זאת אומרת על פי התוכנה הכרטיס רשת או מעודכן כבר או שלא קיים, על פי הDEVICE MANGER של הווינדוס בהחלט יש כ.רשת, הוא אפילו נקרא: ETHERNET CONTROLLER, רק שהוינדוס לא יודע מה זה ומה עושים איתו.

תודה,

אוהד.

פורסם

איזה כתובת IP אתה מקבל כשמחובר כרטיס רשת ישירות ? 169.254 ? אם כן תעשה NETSH אמור לאפס לך את ההגדרות בכרטיס רשת, אבל הפקודה בעייתית יכולה לגרום לקריסה של הוינדוס, קרה כבר.

הארד ריסט לראוטר יכול לעזור, ניסית כבל אחר?

תנסה לחבר את המודם ישירות או את נתב הלטפון לבדוק אם הכרטיס רשת שמחשב מושך כתובת IP

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

אם כל מה שדודו אמר לא עזר, תעדכן את הווינדוס ל SP3 , אולי זה יתקן את הבעיה.

בכלל, אני ממליץ לך לעבור לווינדוס 7, אם תרצה לינקים אני אתן לך בפרטי.

Stay Dirty

פורסם

או שפשוט תחבר את מודם הטלפון לשקע אחר.

ניסיתה להכניס דרברים לכרטיס רשת ידנית?

אודי A4

דימה.

פורסם

אתה לא יכול לחבר שום דבר למודם עם USB חוץ ממחשב כך שאין לך ברירה חוץ מלהחזיר את הכרטיס רשת למצב תקין.

תנסה קודם כל להחליף כבל רשת, ותבדוק במנהל ההתקנים את הכרטיס רשת, אולי זה רק עניין של דרייבר לא מותקן טוב.

פורסם

כ. רשת עולה 30 שקל - 50 שקל אם זה מגנב.

תקנה אחד, תתקין אותו, תקבל גם דרייברים. וסגור עניין.

רוצה להקל אפילו יותר ? קנה כ. רשת אלחוטי USB , חבר אותו, וגלוש בדיוק כמו המחשב השני (את המודם תומפסון חבר ישירות לראוטר כפי שהיה - הדבר היחיד שיתבטל יהיה הכבל מהראוטר -> למחשב שלך (במקומו יבוא האדפטר הזה שיתן לך חיבור אלחוטי) - בהצלחה. -

edimax-usb-adapter-with-antina.jpg

פורסם

אוקיי אני רוצה לעדכן, תודה לכל מי שענה.

הייתי בטוח שהכ.רשת הלך ורכשתי אתמול אחד חדש של חברת EDIMAX בעלות של 35 ש"ח.

החלפתי אותו, חיברתי, שוב הוינדוס לא מזהה, התקנתי דרייבר עם הדיסק שהגיע ועשיתי ריסטארט- שוב הוינדוס לא מזהה.

עשיתי סיסטם ריסטור כמו שהציעו פה, חזרתי אחורה בזמן ל5 לדצמבר! ושוב דבר, נעלמו לי כמה התקנות שעשיתי אבל זה שטויות, חוץ מזה הוינדוס עדיין לא יודע מה מחובר לו במחשב.

מסקנה:

1. פורמט לוינדוס

או

2. הלך איזה חלק בלוח אם שקשור לסלוט של הכ.רשת, אם אני אנסה להחליף סלוט (כרגע הכ.רשת יושב הכי הכי למטה) וירים אותו לאחד מהסלוטים העליונים, יש סיכוי שיעבוד?

לרכוש כ.רשת אלחוטי אני מנסה להימנע, הבנתי שחיבור ישיר עם כבל הרבה יותר טוב ואיכותי מאשר חיבור אלחוטי לא? (זאת אומרת שאני לא יוכל להגיע למהירות מקסימלית - אפלוד\דאונלוד).

תודה,

אוהד.

פורסם

חיבור ישיר באמת הרבה יותר טוב.

כשאתה שרת עם חיבור 1GB ומעביר דברים חשובים.

שאתה משתמש ביתי עם בלחץ 5 מגה אינטרנט אז חיבור אלחוטי (בעיקר שאתה מטר מהראוטר) או פיזי - אין שום הבדל.

- בנוסף - אם לא החלפת קודם כל PCI לכרטיס (אני אישית הנחתי שהוא ONBOARD) אז כמובן שמעבירים אותו ל PCI אחר, וזה גם סביר להניח יפתור את הבעיה.

פורסם

הוא לא מובנה, הוא בהחלט כרטיס לכל דבר, בקיצור אני אנסה להחליף את הסלוט לאלו שלמעלה יותר (יש שם 5 או 6 סלוטים פנויים, אני כרגע משתמש בכ.רשת עם הכי תחתון, אני יעביר אותו לאחד הראשונים) ונראה מה יהיה.

אם לא יעבוד, מה הפתרון? פורמט?

אוהד.

פורסם

עדכון:

החלפתי סלוט של בלוח אם לאחד יותר למעלה, הפעלתי את המחשב - שום דבר לא עזר.

הוינדוס מסרב להכיר בעובדה שמחובר למחשב כ.רשת, לא משנה מה אני עושה שום דרייבר לא עוזר וכרגע אני תקוע בלי אינטרנט אלחוטי במחשב השני ובלי טלפון בבית ואובד עצות.

מישהו יודע?

תודה,

אוהד.

• תוכן חדש...