Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רפידות "משופרות".

מדובר ב-Hawk HP Plus.

http://www.hawkperformance.com/performance/hpplus.php

הרכב עבר כמעט 20,000 ק"מ וצלחות מקוריות לא נשחקו בצורה משמעותית - אבל יש להן חריצים.

לא עמוקים בכל אבל ראיתי המלצה שאם עומק חריץ הוא מעל 0.012" אז יש לחרוט את הצלחות.

זה יוצא 0.3 מ"מ - שזה עומק אפסי.

האם לדעתכם אכן יש לבצע חריטה?

האם אחרי חריטה צלחות יוצות חלקות "כמו מראה" בדומה לצלחות חדשות?

או שהן גם יוצאות חריצים קטנים?

חריטה במחיר 150 ש"ח לזוג צלחות זה סביר?

תודה,

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני לא יודע בדיוק איזה צלחות ברקסים יש לך ואולי עולה יותר יקר לחרוט אותן מאשר הצלחות שלי ברכב .

הצלחות שלי ברכב של פולסווגן פולו - צלחות מאוררות של פולו שנת 97 - עלות חריטה של כל צלחת לפני מע"מ .

בין 40-45 ש"ח לחריטת צלחת : המחירים ניתנו ב - "מדביק" בת"א , "דיסקל" בת"א , "ג'נרל ברקס" בת"א .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

כדאי לך לחרוט:

1. המחיר זול

2. ביצועי בלימה יהיו טובים

3. לא יהיו לך חריקות

4. לא תהרוס מהר את הרפידות הטובות שקנית

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

OK.

העבודה בוצעה.

חרטנו רק צלחנות קידמיות.

אכן לקחו ממיני 150 ש"ח לזוג פלוס מע"מ.

אחרויות היו כמעט מראה חלקה לחלוטין.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני בכלל לא מבין למה אנשים מגזימים עם הסיפור הזה של החריטה.

חריטה דרושה קודם כל כאשר הצלחות התעוותו, אז מרגישים רעידות בזמן בלימה.

מעבר לזה אם נוצרו חריצים עמוקים, כתוצאה נניח מנסיעה עם רפידה גמורה- מגע מתכת על מתכת או שהצלחות התחממו בצורה קיצונית כך שנוצרה שכבה מבריקה וחלקה על פני השטח.

צלחות חדשות לא מגיעות "כמו מראה". למעשה פני השטח דיי מחוספסים וגם בחריטה נכונה חורטים חריטה גסה כך שנשארים חריצים קלים על פני השטח.

פורסם

תמיד רצוי לחרוט צלחות שמחליפים רפידות. זה האידיאל, מונע רעשים, נותן הרגשת בלימה משופרת ולא נדרש זמן התאמה ממושך ודוושה רכה ומונע רעשי בלימה מרגיזים.

• תוכן חדש...