Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי חוטי RCA מסוג SOUND QUEST Competition series שהיו ברכבי הקודם.

השאלה היא האם כדאי לקנות RCA חדשים מסוג Audison BT6 600?

האם יהיה הבדל ניכר? משמעותי?

קניתי שלשום קיט התקנה של AUDISON, הRCA מיועד ל2 מגברים (PDX 4.150 וARC AUDIO 1500),

HEADUNIT PIONEER P880PRS

תודה לכל העוזרים.

פורסם

הסאונד קווסט הינם כבלים באיכות ירודה באופן יחסי. אם אתה מוסיף על כך את ההתקנה שלהם בראשונה, פירוק שלהם בשניה והתקנה נוספת בשלישית - כשר אבל מסריח. סה"כ 450 ש"ח כאן בארץ לסט 3 זוגות RCA של קונקשן מבית אודיסון נשמע לי טוב. ראיתי באיביי ב100$ לפני משלוח וכו'.

אם אתה לא מעוניין להשקיע את 450 הש"חים הללו, בדוק פיזית את הקונקטורים ותרוץ לאורך הכבלים לוודא שאין שם איזה פצע מההתקנה או מהפירוק שלהם אח"כ.

אני פשוט לא רוצה שתשלה את עצמך שהחלפת כבלי RCA לאודיסון, סופרה או שקר-כאילו-אודיופילי-כל-שהוא-אחר יהפכו לך את המערכת לWOW. את האשליות האלה תשאיר ל"עוסקים בתחום" שתקועים עם סטוקים של כבלים ש"מחדדים את הגבוהים ומדגישים את המיד" ובאמצעות לקסיקון עשיר של דימויים גורמים לך לקנות את התות ועוד להאמין בזה, וזאת גם בעזרת חברים טובים, ע"פ רוב לקוחות שמנמנים ו/או פוטנציאליים, שמכסת"חים אותם בפורומים בצבעים שונים.. כחול, ירוק, וכו'.

פורסם

צביקה אתה תותח.

בדיוק דעתי על תעשית אשליות הכאבלים ה"אודיופילים".

סיבי קוולר פחמיים מסולסלים עם כסף טהור וטחינה גולמית. פתח לי את המיד. וגם את התחת (עם המחיר).

פורסם

מסכים בהחלט,

דוגמא טובה אפשר לראות אצל יבואן סימפוני שמוכר לנו גבינה רגילה לחלוטין (5 אחוז שומן!) תחת שם מפוצץ "גבינת קרם שמנת"

623.jpg

בצורה כזאת אתה מקבל גבינה ככל הגבינות,

2008.334.50.jpg

אבל משלם מחיר של מוצר שלכאורה נותן לך משהו שאחרים לא

לא כיף לחלוטין !!

*על אף שבתמונה מוצג סימפוני זיתים, מול סקי רגילה - ניתן להשיג סקי בטעמים נוספים.

פורסם

כול זמן שהכבל תקין מבחינה חשמלית ומכנית ואין חלודה על מגעי ה-RCA והם מתלבשים בצורה מהודקת קרי נקבה/זכר 8)איכות השמע לא תשתפר בין כבל עשוי מתילי נחושת פשוטים או מצופים ניקל/כסף/זהב.

ההבדל היחידי בין כבל איכותי לכבל תוצרת שדרות הר-ציון בת"א הינו בעמידות הכבל והגמישות כתוצאה מאיכות טובה יותר של הבידוד וחוטי הנחושת שעוברים תהליך 'ריכוך'.

איזה כייף לי :)

פורסם

להשקיע? כן לדעתי כדאי להשקיע בכבל איכותי..לא למען איכות השמע אלא למען חיים ארוכים ועמידות הכבל ובידוד טוב מפני רעשים.

להשתגע? ממש לא..מכיוון שלדעתי אין מה להשתולל יותר מדי פשוט לקנות כבל מכובד מחברה מוכרת כמו: סטינגר רוקפורד קנו קונספט וכ'ו...ולהנות!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...