Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעל סופרב חדשה, אלגאנס 1.8TSI. לפני הרכישה ביצעתי נהיגת מבחן על כל האלטרנטיבות (6, מונדיאו, B4, אוונסיס, פריוס) וחשתי בהבדל משמעותי לטובת הסופרב. אני נהנה מכל רגע וקצרה היריעה מלפרט את כל התוספות. אציין רק שאת חלקן גיליתי רק לאחר הקניה (למשל, מראה בעלת מנגנון חשמלי מונע סינוור). לטעמי אין מכונית מנהלים שמתקרבת אליה, למעט הדגם המאובזר של המונדיאו (עוד 20-30K כמדומני). לגבי הסחירות, אני מאמין שלשנתון הזה תהיה סחירות טובה. המכירות של סקודה בעולם עולה יחסית יותר מרוב המתחרות, והאמינות גבוהה (גבוהה יותר מאחיותיה מבין VW). למרות זאת, המכירות של סקודה לא מיצו את הפוטנציאל (מישהו ראה פירסומת לסופרב?), ובעוד כמה שנים יתברר כי הביקוש לשנתון הנוכחי עולה בהרבה על ההיצע. אגב, מי שמחזיק רכב למעלה מחמש שנים, בכל מקרה יאבד את רוב ערכו, ולא משנה המותג.

הצעה אחת, נסה להוסיף עוד כ-16K ורכוש את הדגם המאובזר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תקרא את ההודעה הקודמת שלי, אני דווקא חוזה שמירת ערך טובה הרבה יותר לדור החדש מכיוון שהוא הרבה יותר נפוץ ממה שהיה הדור הקודם

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

ביקוש או לא, שיפור או לא, במדינת ישראל אני לא מכיר רכב שהביקוש שלו היה נמוך, והוא השתפר. זה לא אומר שהרכב לא השתפר, כמובן. אבל מבחינת השוק, אני רק רואה תופעת עדר: מזדה לנטיס/3, טויוטה קורולה, גולף - וכל השאר. אלה גם הנתונים לפי יד2, פחות או יותר.

הפוך, אבל, זה כן עובד. תראו איזה ביקוש היה ל- 306, ואת ה- 307 כבר לא כ"כ מחפשים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם את הסופרב החדשה רואים המון (לפחות באיזור גוש דן), לעומת זאת, את הדור הקודם היית יכול לראות בשירות הממשלה ואנשים בודדים בלבד

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

עם כבר מתלבט בין שתי חלופות:אז הן צריכות ליהיות או הפורד מונדאו או הסקודה סופרב,שתי המובילות בקטגוריה!!

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22719,752-%D7%A8%D7%90%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%A9-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95.aspx

פורסם

היי,

המון תודה על המידע הרב והמועיל! אגב, ביצעתי מבחן מאוד לא אמין (דיי מביש האמת) והתקשרתי לסוחר רכב בטרייד אין לשאול האם הוא רואה בעיה עם הסופרב. הוא טען שלא... אבל, מדע זה בטח לא.

נדמה לי שנסיעת המבחן תכריעה. מה גם, שאני אחזיק את המכונית מן הסתם בין 5 ל 7 שנים, כך שאני משער שככל שאתה מחזיק אותה יותר, ירידת הערך יחסית למתחרות פחות משמעותית שקלית.

וכן, לאחר פרשת ה C5 שלי שהיתה נכבית OUT OF THE BLUE באמצע נסיעה במהירות של 80 קמ"ש, לעיתים בחושך, בלי כל יכולת להפעיל אפילו איתות חרום (כל המערכת משתתקת ל 20 שניות בערך) בכביש 4 החשוך למדתי שגם אמינות חשובה :-) נדמה לי שלפי התגובות שלכם הסופרב בהחלט סבירה בנושא.

חבל רק שהיבואן לא מתחייב לקנות את הרכב במחירון מינוס X אחוזים, כמו שתומכת יונדאי לדוגמא באקסנט המאוד בעייתית מכירתית שלה...

שוב תודה!

פורסם

אני הייתי בוחר בסופרב על פני הטויוטה.

עולם אחר.

קח נסיעת מבחון על הTSI ודבר עמנו אח"כ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גם את הסופרב החדשה רואים המון (לפחות באיזור גוש דן), לעומת זאת, את הדור הקודם היית יכול לראות בשירות הממשלה ואנשים בודדים בלבד

התכוונתי כמשומשות.

emotion of motion

פורסם

ההגיון הפשוט אומר שאם רואים הרבה יד ראשונה יראו גם ברבה משומשות

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

לגבי סחירות כנס ליד 2 ותתקשר למודעות מכירה ותיקות וכך תדע כמה זמן בערך לוקח למכור אותה.

לאור התקופה שאתה מתכנן להחזיק אותה ירידת הערך היא פקטור משני (כי רוב ירידת הערך היא בשלושת השנים הראשונות ואח"כ רוב הרכבים מישרים קו).

בדוק גם את המאליבו החדשה. לדעתי היא יותר נוחה מהסקודה אבל הסקודה הכי מרווחת ומאובזרת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אומנם איננו נביאים, אך אין מקום להיתמם. מבחינת סחירות (שמירת ערך) טויוטה מוכיחה עצמה לאורך זמן. אגב, זה נכון לא רק לגבי ישראל אלא גם לגבי ארה"ב למשל.

שמירת הערך של האוונסיס לא מבריקה, בפועל היא נסחרת בכ 10% פחות ממחירון.

לא הגזמת? אתה מכיר את הטויוטה כ"כ טוב שאתה טוען שמי שקונה אותה סובל? אני לא טוען שהסקודה קנייה עדיפה, אך לא צריך לזרוק לאויר סיסמאות לא מבוססות/מנומקות.

הגזמה ?

ממש לא, הסופרב הינה רכב עדיף בכל במובנים מהאונסיס שהינה רכב אמצע הרכב בכל מובן ואופן.

כאלטרנטיבה הייתי מעיף מבט על הB4.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סליחה שאני מערב מין בשאינו מינו, אבל CX הזכיר לי את ה- C5 החדשה, שהיא לדעתי יפייפיה. אני לא יודע מניסיון אישי שום דבר מעבר למה שקראתי, משום שלא נהגתי עליה, אבל אם הייתי בשוק לרכב מנהלים - הייתי מזמין עליה נסיעת מבחן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

bar ,לצערי אני חושב שלובינסקי עושים טעות שהם ממשיכים בשיווק ה C5 עם גיר \ מנוע הרלוונטים.

מנוע הטורבו עם גיר 6 ההילוכים המשווק באירופה היה מציג חבילה אטרקטיבית בהרבה מזו המוצעת כרגע.

טוב יותר היה אם מנועי הסולר היו בהיצע..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
סליחה שאני מערב מין בשאינו מינו, אבל CX הזכיר לי את ה- C5 החדשה, שהיא לדעתי יפייפיה. אני לא יודע מניסיון אישי שום דבר מעבר למה שקראתי, משום שלא נהגתי עליה, אבל אם הייתי בשוק לרכב מנהלים - הייתי מזמין עליה נסיעת מבחן.

בהחלט כך. אוטו יפה באופן מיוחד. עושה חשק עז שיהיה לך אחד כזה בחניה. אלא שנראה שהמכללים המכניים קצת פחות מרשימים והמחיר גם לא נמוך במיוחד. לא פלא שבקושי רואים אותה על הכביש.

• תוכן חדש...