Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההגיון הפשוט אומר שאם רואים הרבה יד ראשונה יראו גם ברבה משומשות

אני אסביר שוב.

אייל אמר שהוא לא מכיר מקרים בהם היה ביקוש נמוך בשוק היד2 והוא השתפר ואני נתתי 2 דוגמאות בהן פעם היה שם לא טוב ולכן היה קשה למכור ועכשיו המצב השתפר.

emotion of motion

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהחלט כך. אוטו יפה באופן מיוחד. עושה חשק עז שיהיה לך אחד כזה בחניה. אלא שנראה שהמכללים המכניים קצת פחות מרשימים והמחיר גם לא נמוך במיוחד. לא פלא שבקושי רואים אותה על הכביש.

ל - C5 החדשה מנוע אוטומט עם 4 הילוכים? מה אנחנו בשנות השמונים? ויותר מזה, אם תסתכל על נתוני התאוצה של הרכב, לא רק שהוא הכי איטי בקטגוריה שלו (מונדיאו, מזדה 6, B4, סופרב ואחרים) הוא אפילו יותר איטי ב - 0-100 מכל רכבי הליסינג הנפוצים כמו מגאן, פוקוס, מזדה 3, B3 ועוד. זה קצת לא נעים....

פורסם

מנסיוני עם סופרב דור קודם (הרכב שבבעלותי כרגע) הייתה ירדת ערך רצחנית, לפני חמש שנים האוטו היה שווה 230K, כיום בקושי 70.

מה שהיה היה...

סקודה של לפני חמש שנים איננה סקודה של היום. לפני חמש וארבע ושלש שנים ולמעשה עד הדור הנוכחי,מעטים מאד בכלל ידעו שיש סופרב והיו מעט סופרב,רובן מוניות/מ"י/חברה וקרועות עד כלות...

כל הסגמנט היוקרתי סובל מירידות ערך "רצחניות" (כלומר משמעותיות יותר מרכבי קבוצה 1 או 2),הונדה לג'נד למשל בת כחמש שנים תעלה היום 105,000 ש"ח במחירון (בפועל עוד הרבה פחות),לג'נד חדשה עולה מעל 500,000 ש"ח! אז מה ירידת הערך? בכוונה בחרתי "אגדה" יפנית ולא אקזוטיקה אירופאית. אני לא רוצה בכלל לדבר על ירידת הערך של הניסאן מקסימה (המעולה שבמעולות והאמינה שבאמינות),אז מה המסקנה? החיים קצרים וכדאי להנות,אם אמינות בתוספת אפרוריות והחיים בצל הפלסטיק השחור הם המוטו שלך בחיים,לך על האוונסיס,אם המוטו שלך קצת יותר עליז שמח והרפתקני ואתה רוצה גם לחייך מדי פעם בזמן הנהיגה,לך על הסופרב, זה לא בהכרח נכון,זה לא בהכרח מדעי אבל אם היו לי כ-150000 ש"ח להשקעה ברכב חדש,זה מה שאני הייתי עושה.

שיהיה בהצלחה...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

עם הייתי צריך לבחור בין סקודה סופרב ברמת הבסיס שלה לטויוטה אוונסיס הייתי בוחר בסופרב המעולה לדעתי תכניס למשוואה גם את המונדאו המצויינת.

:fadein:

• תוכן חדש...