Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן,זה פשוט כלכך בולט לעין,כל סרטון שלו מלא באנשים שמיתגודדים סביב ההרכב כאילו שהגיע המשייח,ןלא דיי בכך הוא מסתובב באר"הב במטרה ולהשמיע לאנשים את המערכת,זה כלכך שיווק של חברות,בולט לעין סטיב נו נו נו נו!!! אבל מה שיש לך הלוואי אלינו שיתנו לי לפרסם:-P:-P

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שהוא מחדרה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

איזה טעות שפתחתי נושא עושים צחוק :lol:

למי יש מערכת יותר חזקה לסטיב או לבחור עם הסאבים 18'' TC ששובר שמשות

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

הבחור ששובר שמשות עושה בסביבות 155 דיבי. סטיב עשה בסביבות 160 עם הbtlים.(שים לב שזה 4 18 מול 2 18 ) למי שלא שם לב, הוא שידרג לסאבים שהם פי 2 יותר חזקים מהbtlים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה אחד המנהלים של הפורום?

נ"ב

אין לי כלום נגד SPL.

אני ממש לא אחד המנהלים של הפורום.

סה"כ משתמש ותיק שאכפת לו.

אבל בתור מי שהצתרף לפורום לפני יומיים.

אתה לא מכיר את הנפשות הפועלות בצורה מספקת בשביל לתת איזשהיא ביקורת.

קבל את זה בהבנה.

נ.ב

כל קשר ביני לבין SPL מקרי בהחלט.

אך אני מכבד כל אחד באשר הוא מצידי שיתקין ברכב 300 טוויטרים TLM בלי כלום מעבר לזה.

under construction..

פורסם
אז רגע ככל שהסאב יותר גדול ככה הז** יותר קטן? כל יום אני לומד משהו חדש באודיו לרכב.

לי אין סאב - מה זה אומר לגבי? :-)

חברה תתבגרו

כבר אין SPL/SQL/SQ

יש מושגים חדשים:

SQ - נשאר למטורפים לדבר היוצרים מציוד נורא איכותי ויוקרתי מערכות שיודעות לשחזר יצירות אומנות לבמה 'אמיתית'

SPL - למשוגעים לדבר שקונים ציוד חזק ויקר ודואגים למצות את הפוטנציאל התמוהה בהם עם מערכת חשמל ואיטום המשקל 1/3 רכב

SQL - דו מיניים אוהבים גם לשמוע איכותי וגם חזק, כמובן שהם לא מגיעים ל- 70% בכל פן (SQ/SPL) זה בלתי אפשרי

פוזה של כוח - אחד שקונה ציוד מאוד גדול ואמיץ (סאבים 18" מגברים 4000W) ועובד על אלטרנטור 100A.. :roll:

פוזה של איכות - אחד שקונה ציוד מאוד איכותי מהטופ של ה- SQ ובפועל לא מבין דבר באיך סאונד צריך להשמע, מחבר הכל, מבין שהוא לא מבין בעצם ואז במקום לעשות את הדבר הנכון הוא מחליף לציוד יותר יוקרתי שמישהו המליץ לו. ואז יש לא הרבה 'רשמים' על כל מוצר ומוצר..

סתם אוהב מוזיקה ותעזבו אותו בשקט - אחד שרק רוצה לשמוע מוזיקה ברמה דיי איכותי וחזקה ודיי תעזבו אותו יש לא תחביבים מהצד כנראה.

תבחרו מי אתם. תהיו החלטיים! תתוודאו בפני אחרים, כדיי שיהיה ביסוס למילים שלכם.

אני כיום יכול לומר אל עצמי שמאז גיל 17 שהייתי 'שרוף' על באסים והמון פוזה נורא השתנתי ועברתי ל'מחנה' ה- SQ המערכת שלי בזמן הקרוב לא תהפוך למשהו שאפשר להגיד עליו SQ וזה מסיבה שכרגע אני בצבא ובעוד רגע אני נכנס ל-4 שנים תואר ראשון.

מה יהיה הלאה, כבר נראה.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ואם אני אוהב במה קידמית מאוד איכותית וסאב שדופק חזק?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
לי אין סאב - מה זה אומר לגבי? :-)

חברה תתבגרו

כבר אין SPL/SQL/SQ

יש מושגים חדשים:

SQ - נשאר למטורפים לדבר היוצרים מציוד נורא איכותי ויוקרתי מערכות שיודעות לשחזר יצירות אומנות לבמה 'אמיתית'

SPL - למשוגעים לדבר שקונים ציוד חזק ויקר ודואגים למצות את הפוטנציאל התמוהה בהם עם מערכת חשמל ואיטום המשקל 1/3 רכב

SQL - דו מיניים אוהבים גם לשמוע איכותי וגם חזק, כמובן שהם לא מגיעים ל- 70% בכל פן (SQ/SPL) זה בלתי אפשרי שטויות במיץ קוקוס, כל מערכת 100 אחוז SQ עם אלמנטים מספיק כוחניים, ומגברים עם מספיק בשר (ולא 20 וואט למיד) יכולה בקלות לשמש כמה שנקרא SQL,

עם זאת זה חלקית נכון - מערכת SQL טובה, לא תהיה SPL טובה, היות והסאבים שמיועדים ל-SPL לרוב לא מכוונים לדיוק ומהירות אלא להמון DB

פוזה של כוח - אחד שקונה ציוד מאוד גדול ואמיץ (סאבים 18" מגברים 4000W) ועובד על אלטרנטור 100A.. :roll:

פוזה של איכות - אחד שקונה ציוד מאוד איכותי מהטופ של ה- SQ ובפועל לא מבין דבר באיך סאונד צריך להשמע, מחבר הכל, מבין שהוא לא מבין בעצם ואז במקום לעשות את הדבר הנכון הוא מחליף לציוד יותר יוקרתי שמישהו המליץ לו. ואז יש לא הרבה 'רשמים' על כל מוצר ומוצר.. מי אתה\אני\מישהו שיקבע מי מבין בסאונד ומי לא, מה מיצו ומה לא מיצו, ולמה שידרג אדם כזה או אחר לציוד כזה או אחר.

סתם אוהב מוזיקה ותעזבו אותו בשקט - אחד שרק רוצה לשמוע מוזיקה ברמה דיי איכותי וחזקה ודיי תעזבו אותו יש לא תחביבים מהצד כנראה.

תבחרו מי אתם. תהיו החלטיים! תתוודאו בפני אחרים, כדיי שיהיה ביסוס למילים שלכם.

אני כיום יכול לומר אל עצמי שמאז גיל 17 שהייתי 'שרוף' על באסים והמון פוזה נורא השתנתי ועברתי ל'מחנה' ה- SQ המערכת שלי בזמן הקרוב לא תהפוך למשהו שאפשר להגיד עליו SQ וזה מסיבה שכרגע אני בצבא ובעוד רגע אני נכנס ל-4 שנים תואר ראשון.

מה יהיה הלאה, כבר נראה.

יש פה אנשים שהפילו לסתות עם המערכת שלהם, שלא פעם נכתב שהמערכת שלהם בין המדהימות בפורום - ועדיין, הם שידרגו המון ציוד כי זה חלק מהכיף שלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...