Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ינו, כל הקומפוננטים שלו הם של רוקפורד פוסגייט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תשמע,

אם אינך יודע לכבד את האחרים.

אינך ראוי לקחת חלק בפורום, מכל סוג שהוא.

זה כבר עובר את כל הגבולות.

תמצא לך פורום של נאורים, נטול SPL, נטול כלום. פורום FLAT אודיופילי פלצני משולב עם עפיצות של ממברנות משי קרמיות, חתוכים עם קרוסים 24 ביט ששזורים, מסוככים ומצוננים ע"י מנורות עם מעגלי זהב מיוצבים.

מה שתרצה - רק שחרר אותנו מן העול.

יצאת עליו יותר מדי,צריך להסביר לו-לא לרצוח אותו דרך ההודעה.

גם אני אישית לא חובב SPL,כי לפי דעתי מוסיקה צריך לשמוע בהנאה,אבל אני כן מבין שיכול להיות הנאה בSPL במיוחד להעיף לבחורות יפות את השיער הבלונדני.

כל דבר לקטגוריה שלו בתחום שלו.

פורסם

זה כמו להשוות דראג (SPL) עם זמנים במסלול (SQ).

הראשון נראה הרבה יותר מרשים, אבל הביטוי שמאחורי הבן אדם מגיע דאווקה מהתחום השני.

פורסם
גם אני וגם ישראל ראינו את המערכת הזו, ואין לו מה לבוא למפגשים שלנו

חוץ מהסאבים שלא יורדים מתחת ל80 הרץ

ראית את הרמקולים האדירים שיש לו?

למה אין לו למה לבוא ?

והבחור פשט אומן , באמת חבל שהוא לא רוצה להתפרסם ישלו את המחירים הכי טובים היום בשוק ואת המוצרים הכי טובים , לפי הרכב אני יכול גם להעיד על העבודה שלו , חבל שהוא מונע מעצמו את הפרסום שהוא יכול להשיג .

תהליכי שיפוצים

פורסם

הכי טוב SQL.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

GREEN MONSTER-התוכן נכון, יכולת טיפה יותר בעדינות.

לגבי הבחור עם האלפסוניק- תשכנע אותו שיבוא, יהיה מעניין לשבת בפנים (לא יורדים מתחת ל80 הרץ?! לא נשמע לי הגיוני).

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
יצאת עליו יותר מדי,צריך להסביר לו-לא לרצוח אותו דרך ההודעה.

גם אני אישית לא חובב SPL,כי לפי דעתי מוסיקה צריך לשמוע בהנאה,אבל אני כן מבין שיכול להיות הנאה בSPL במיוחד להעיף לבחורות יפות את השיער הבלונדני.

כל דבר לקטגוריה שלו בתחום שלו.

GREEN MONSTER-התוכן נכון, יכולת טיפה יותר בעדינות.

1. אפשר להעיר פעם אחת,פעמיים,שלוש ,חמישים, מתישהו הפיוז נשרף.

שבן אדם כותב בפורום אודיו לרכב, שSPL שזה גם החלק הכי מפותח התחום הזה, הוא לאנשים בעלי "אברי מין קטנים".

זה ממש לא עדין, ומבחינתי עובר את גבול הטעם הטוב והתגובה בהתאם.

2. מכיוון ששוב, מדובר על כתיבה מתנשאת לא לראשונה אלא מוטיב שחוזר על עצמו - לכן הגבתי בהתאם.

הבחור נרשם לפורומים של אודיו ביתי, ומאותו יום הוא בטוח ומשוכנע שכולם פה טפשים,בורים,חסרי הבנה,חסרי נסיון,חסרי ידע וכו'.

אז באמת שהוא לא חייב לרשום פה, אבל במידה והוא מחליט שכן, בשמחה.

רק הכתיבה המתנשאת והסגנון הזה, ממש לא מקובלים.

דע לכבד את הסובבים אותך, והם יכבדו אותך.

כי אחרת זה עובד הפוך.

זה א.ב של ג.ד.:idea:

under construction..

פורסם
1. אפשר להעיר פעם אחת,פעמיים,שלוש ,חמישים, מתישהו הפיוז נשרף.

שבן אדם כותב בפורום אודיו לרכב, שSPL שזה גם החלק הכי מפותח התחום הזה, הוא לאנשים בעלי "אברי מין קטנים".

זה ממש לא עדין, ומבחינתי עובר את גבול הטעם הטוב והתגובה בהתאם.

2. מכיוון ששוב, מדובר על כתיבה מתנשאת לא לראשונה אלא מוטיב שחוזר על עצמו - לכן הגבתי בהתאם.

הבחור נרשם לפורומים של אודיו ביתי, ומאותו יום הוא בטוח ומשוכנע שכולם פה טפשים,בורים,חסרי הבנה,חסרי נסיון,חסרי ידע וכו'.

אז באמת שהוא לא חייב לרשום פה, אבל במידה והוא מחליט שכן, בשמחה.

רק הכתיבה המתנשאת והסגנון הזה, ממש לא מקובלים.

דע לכבד את הסובבים אותך, והם יכבדו אותך.

כי אחרת זה עובד הפוך.

זה א.ב של ג.ד.:idea:

אתה אחד המנהלים של הפורום?

נ"ב

אין לי כלום נגד SPL.

פורסם

גו קאר, איך הייתה מגיב ( והרוב הגיבו באיפוק) אם מישהו היה אומר שיש לך תחביב מסויים כי יש לך איבר מין קטן?

ניר הוא לא מנהל פה, סתם בחור עם המון ידע

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז רגע ככל שהסאב יותר גדול ככה הז** יותר קטן? כל יום אני לומד משהו חדש באודיו לרכב.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אם לעצור רגע ולחשוב ברצינות.

עם מערכת SPL עצבנית (שהיא פונקציה של כסף נזיל) הרבה יותר קל להרשים אנשים (במיוחד אלה שאין להם מושג בתחום) מאשר עם מערכת SQ מהטובות שישי (ב SPL לפחות אפשר למדוד הכל ב DB).

פורסם

SPL הדציבלים מודדים

SQ האוזן מודדת

ולהרשים? צא לפאב ותתחיל עם בנות בלי להרשים אותן עם המערכת-עדיף ועובד מצויין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בקשר לבנות אני יכול ללמד אותך כמה דברים (ויסלחו לי המנהלים).

אני מדבר על הברנג'ה של סאונד לרכב (מכל קצוות האוכלוסיה ותחומי ההתעניינות).

פורסם

אני לא אגיב למשפט הראשון, מצטער אבל אני ממש לא הולך להיכנס איתך ל"דיון" מה הניסיון של כל אחד ומה כל אחד יכול ללמד את השני, והאמת? שיהיה לך בכיף שכנראה יש לך הרבה ניסיון.

בקשר לניסיון ההרשמה- חלק יחשבו שאתה אידיוט גמור וחלק יתרשמו ויתלהבו, תמיד יש שני צדדים למטבע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...