Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שום בעיה עם זה, הדבר ביחיד שרציתי להדגיש הוא שהרבה יותר קל "להרשים עם מערכת SPL" מאשר SQ (ואני יכול להעיד מהניסיון שלי שלא הבנתי על מה מדובר) במערכת SQ זוכת פרסים.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אנשים שרוצים הרשמה של אחרים.

יש אנשים שרוצים איכות.

הבנו, חפרת. מה שאני לא מבין זה מה כל העסק קשור להשגת בנות וגודל עיבר המין?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
נראה לי שהסטיב הזה מפצה עם באס ענק על דבר אחר שקטן אצלו ;) . כמו כל אנשי ה spl .. אני לא מאמין שאם היה הבן אדם היחידי בעולם עם אף אחד להרשים הוא לא באמת נהנה מזה , דיי תמים להאמין שכן . על פני אנשי ה sq נטו שפשוט נהנים מהמוסיקה . גם לא תמצא הרבה אנשים מקצועיים ידועים בתחום הסאונד שמתחברים לזה .. אם בכלל אז כנראה רק במטרה למכור ולעשות כסף. אבל שיהיה ...

והנה עוד דיון שנהרס לו, בגלל מישהו שחושב שיש לו ידע במשהו.

אתה פשוט הבדיחה של חברי הפורום.

אני לא מבין בכלל למה החברים פה הגיבו להודעה שלך ברצינות, הרי אתה כבר ידוע בתור אחד שבא לזרוק פניני "חוכמה" ולא מגיב אחרי זה.

אני לא מתיימר להיות מנהל הפורום, אבל אני מאמין שהמנהלים היו עושים בשכל אם היו מרחיקים אותך מהפורום.

אתה גורם פה למהומות, אתה מטנף דיונים ומטעה אנשים.

אתה פוגע במשתמשים בכל מני דרכים. אין שום סיבה שתישאר פה.

אולי באמת כדאי שתחזור לפורום של האודיו הביתי, ותגאל אותנו מהייסורים של לראות תגובות שלך כאן ע"ג הפורום.

מנהלים: זו לא הפעם הראשונה שהוא מגיב בצורה כזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295286&page=2

אני חכם יותר ממך, תאמין לי ,לחשוב שהצהרת יצרן של הספק מקסימאלי אומר משהו לגבי הווליום מצחיק אותי מאוד. עוד יותר מצחיק אותי זה שזה מה שחשוב לך ,הווליום... מקווה שתשיג המון בנות כמו המון אנשים פה שזה מה שחשוב להם מן הסתם.

היהירות והשחצנות שלך עוד יהרגו אותך...

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

בחיאת תסביר לי איך התגובה שלך קשורה לנושא.

אני מבין את המחלוקת בין אנשי ה SQ ל SPL אבל מפה עד לחסימה הדרך עוד ארוכה...שנות אור.

פורסם

זה יוצא מכלל שליטה. נראה לי שצריך לחסום.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם
בחיאת תסביר לי איך התגובה שלך קשורה לנושא.

אני מבין את המחלוקת בין אנשי ה SQ ל SPL אבל מפה עד לחסימה הדרך עוד ארוכה...שנות אור.

מחלוקת בין אנשי SQ ל-SPL? איך זה בדיוק קשור למה שרשמתי?

במקרה ולא שמת לב, זה דיון של 4 עמודים, שמהעמוד השני נהרס והקשר בינו לבין נושא הדיון מקרי לחלוטין.

אין פה שום קשר לסאונד, איפה בהודעה שלי ראית שביקשתי לחסום אותו בגלל משהו הקשור לסאונד? קצת הבנת הנקרא לא תזיק.

יש פה קשר לבחור שיורד לפסים אישיים ומלהיט פה את הרוחות בלי סוף, כבר הרבה מאוד זמן.

הוא מעכיר את האווירה בפורומים, ואני בטוח שהחבר'ה הוותיקים יותר יסכימו איתי בנושא.

לכן הבעתי את דעתי שכדאי להרחיק אותו. ויפה שעה אחת קודם.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

בטוח שאפשר להגיד את הדעות אבל לא בצורה מעליבה.

עוד לא יצא לי לשמוע את המערכת של דיפורס( אני חושב), לא בדיוק הבנתי מה הוא מנסה להגיד?!

שהוא לא אוהב SPL, לבריאות, גם אני לא... אז?

אם אתה צימחוני אני צריך להסתכל עליך בצורה כזו?!

אני לא מבין איך בנ-אדם לא אוהב בשרררר...

אז מה אז יש לו איבר קטן!?

בקיצור תתבגר! ומהר או שתלמד להתנהג יפה אל הזולת, או שאין לך מקום פה..

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

הוא מנסה להגיד שהוא הכי חכם פה, ו(אני מצטט מהודעה שלו) "ככל שהרכיב יקר יותר, כך הוא טוב יותר"

כמו שהראיתי מקודם, זו לא הפעם הראשונה שהוא עושה את ההשוואה הזו אל גודל איבר המין

תחברו את ההודעות האלו עם התמונת פרופיל שלו, ותקבלו בחור מתוסכל שמנסה לפצות על חוסרים שלו בחיים ביחד עם רגשי נחיתות קשים.

פשוט בלתי נסבל.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם
ג'ינו, כל הקומפוננטים שלו הם של רוקפורד פוסגייט.

אליקו,אם כך אפשר להבין שהבסיס של הבניות שלו (של הקומפוננטים-של כל המכלול בכללי) יקרות וצורכות עבודה דייקנית ויקרה,בכמה השקעה אתה חושב שמדובר +- ?

ובהקשר דומה אבל קצת שונה,נכון שהבחור היצתייד לו ברביעיית BTL כאלו מכובדים שהם בגדר חלום מתוק בשבילי,תקן אותי אם אני טועה,אין טעם במיקרה שלו לשים רפידות איטום כמו ששמים בדרך כלל,כי בוא נודה בזה שזה לא כלכך יתרום לו עם הוויברציות שהוא מקבל מהסאבים הללו,כי ז ניראה למרות הכל כלכך קשה לריסון ולנסות עם איטום לרסן את הבריחה של הסאב,בחלקי הקומפוננטים זה עוד סביר זה קומפט בסך הכל,אבל שוב המעניין,איטום באזור של הסאבים,לא יתרום ויעשה ניסים וניפלאות במיקרה שלו? תקן אותי אם אני טועה אליקו.

ובקשר למגברים שלו,למה הבחור בחר להישתמש בהגברה של רוקפורד? אם סאנדאון היה יוצא לו יותר זול (לא בהכרך יותר איכותי)?

יש הרבה לבדים מעניינים שאפשר בלי סוף לדון אל המערכת שלו,פשוט חוויה לאוזן ולעין,מסמפט ומוריד את הכובע בפניו,ממש כבוד של מערכת הלוואי אליי ואל כולנו חבר'ה:-(.

ג'ינו.

פורסם

הוא אף פעם לא מגיב אחרי ההודעות שלו.

בכל אופן - אתה צודק, אני הגזמתי וירדתי קצת לכיוון הרמה שלו.

אני אפסיק להגיב בנושא הזה:-)

אגב, לגבי המערכת של Steve Meade - אני לא יכול להעריך את שווי המערכת בכסף, אבל אני בטוח שהשווי שלה פחות ממה שאתם מדמיינים (אני מאמין ש-4BTL 18 הם הכסף הקטן כאן [יחסית])

כמעט הכל בארה"ב יותר זול.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הכל דרך ספונסרים - המערכת שלו עלתה לו 5 דולר בערך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אליקו,אם כך אפשר להבין שהבסיס של הבניות שלו (של הקומפוננטים-של כל המכלול בכללי) יקרות וצורכות עבודה דייקנית ויקרה,בכמה השקעה אתה חושב שמדובר +- ?

ובהקשר דומה אבל קצת שונה,נכון שהבחור היצתייד לו ברביעיית BTL כאלו מכובדים שהם בגדר חלום מתוק בשבילי,תקן אותי אם אני טועה,אין טעם במיקרה שלו לשים רפידות איטום כמו ששמים בדרך כלל,כי בוא נודה בזה שזה לא כלכך יתרום לו עם הוויברציות שהוא מקבל מהסאבים הללו,כי ז ניראה למרות הכל כלכך קשה לריסון ולנסות עם איטום לרסן את הבריחה של הסאב,בחלקי הקומפוננטים זה עוד סביר זה קומפט בסך הכל,אבל שוב המעניין,איטום באזור של הסאבים,לא יתרום ויעשה ניסים וניפלאות במיקרה שלו? תקן אותי אם אני טועה אליקו.

ובקשר למגברים שלו,למה הבחור בחר להישתמש בהגברה של רוקפורד? אם סאנדאון היה יוצא לו יותר זול (לא בהכרך יותר איכותי)?

יש הרבה לבדים מעניינים שאפשר בלי סוף לדון אל המערכת שלו,פשוט חוויה לאוזן ולעין,מסמפט ומוריד את הכובע בפניו,ממש כבוד של מערכת הלוואי אליי ואל כולנו חבר'ה:-(.

ג'ינו.

זה לא איטום כמו שלך ושל אנשים עם סאב או שניים.

אני זוכר חבר פורום שאמר שהאיטום כולל יציקת בטון, תאר לך לאיזה רמה.

B///MW אומר לחבר:

פורסם

יציקת בטון?! טוב זה מובן כבר,אבל למרות יציקת הבטון שאתה מזכיר האוטו שלו עדיין נירא כעומד להיתפוצץ,ממש בילתי ניתן לריסון,ממש מדהים.

הוא החליף באוטו גם גלגלים בולמים וששאר ירקות,בטוח בגלל משקל המערכת :) אבל למה שספונסרים יתנו לו את הכל בכלכך קצת כסף,יש לו סדנה משלו זה מה שאני יודע,אבל זה מה שעזר לו להשיג את הכל מספונסרים בגרושים,או בטח עקב פירסום וקשר טוב,חבל שאני לא שם:(

פורסם

סטיב מיד הוא מכונת יחצנות.

הספונסרים יודעים למי הם נותנים את הציוד.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...