Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני לא טועה הוא עם סאנדאון 1500D , זוג BTL ? למי יש כוח להתעסק עם קוצבי לב...

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

נראה לי שהסטיב הזה מפצה עם באס ענק על דבר אחר שקטן אצלו ;) . כמו כל אנשי ה spl .. אני לא מאמין שאם היה הבן אדם היחידי בעולם עם אף אחד להרשים הוא לא באמת נהנה מזה , דיי תמים להאמין שכן . על פני אנשי ה sq נטו שפשוט נהנים מהמוסיקה . גם לא תמצא הרבה אנשים מקצועיים ידועים בתחום הסאונד שמתחברים לזה .. אם בכלל אז כנראה רק במטרה למכור ולעשות כסף. אבל שיהיה ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

SPL זה תחביב כמו כל תחביב אחר, בלי להכנס לדיון האם וכמה זה מוזיקה או לא.

זה לא חכם לומר שאנשים עם באס גדול רוצים לפצות על משהו, כמו שלא חכם לומר את זה על מפתחי שרירים, על בעלי טנדרים מפלצתיים, על משפרי מכוניות, על אספני יצירות אמנות וכן הלאה. אתה לא יכול לקבוע ממה אדם שואב את הנאותיו ומה עושה לו את זה.

זה גם לא נכון בכלל לומר שאם הוא לא היה רוצה להרשים, הוא לא היה נהנה. אני מכיר אישית כמה חברים שלי וכמה אנשים שחולים על באסים בצורה מטורפת. פשוט נוסעים כך ואוהבים את זה בעוצמה אדירה. כשיוצאים למועדון, הם נדבקים לסאבים, לא מעניין אותם כלום..

תחרויות הSPL נבעו מהצורך למסד את התחביב שהיה לאנשים רבים - ולא להיפך.

פורסם

לאליקו יש 2 fi q והוא בחר אותם לsql חזק. אם הוא היה רוצה spl אני מניח שהוא היה מביא btl18 אחד.

דיפורס, התמונה שיש לך בסמלון, על מה היא מפצה אצלך?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאליקו יש גם תכנית מגירה לתיבת פורטד לשני הFI Q שלו

כלומר מה שאתם מכירים במערכת של אליקו זה עוד כשהם עובדים בתיבה... מרוסנת... :twisted:

פורסם
לאליקו יש 2 fi q והוא בחר אותם לsql חזק. אם הוא היה רוצה spl אני מניח שהוא היה מביא btl18 אחד.

גיא כניראה הסימלון מפצה על משהו שהו לא ראה והרגיש בחיים

ומה אתה אתה ביכלל מתייחס לתגובה של חננ...

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

נראה לי אני אבוא למפגש בשני לינואר.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני אישית ישלי חבר שמחזיק ברכב שלו 2 סאבים אלפאסוניק 15 אינץ' כל סאב 2500RMS ומונובלוק של רוקפורד 4000.1T

משהו עצבני יש לו מצבר פריקה בבגאג' בקיצר מערכת חולנית , היייתי בהלם ששמעתי אותה הוא לא מעוניין לבוא למפגשים אבל אולי אני יצצליח לשכנע אותו !

תהליכי שיפוצים

פורסם
נראה לי שהסטיב הזה מפצה עם באס ענק על דבר אחר שקטן אצלו ;) . כמו כל אנשי ה spl .. אני לא מאמין שאם היה הבן אדם היחידי בעולם עם אף אחד להרשים הוא לא באמת נהנה מזה , דיי תמים להאמין שכן . על פני אנשי ה sq נטו שפשוט נהנים מהמוסיקה . גם לא תמצא הרבה אנשים מקצועיים ידועים בתחום הסאונד שמתחברים לזה .. אם בכלל אז כנראה רק במטרה למכור ולעשות כסף. אבל שיהיה ...

תשמע,

אם אינך יודע לכבד את האחרים.

אינך ראוי לקחת חלק בפורום, מכל סוג שהוא.

זה כבר עובר את כל הגבולות.

תמצא לך פורום של נאורים, נטול SPL, נטול כלום. פורום FLAT אודיופילי פלצני משולב עם עפיצות של ממברנות משי קרמיות, חתוכים עם קרוסים 24 ביט ששזורים, מסוככים ומצוננים ע"י מנורות עם מעגלי זהב מיוצבים.

מה שתרצה - רק שחרר אותנו מן העול.

under construction..

פורסם
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D עתיד הרגת אותי!!!!! באמת סטיב משוגע אני רואה מלא סרטונים שלו כמה כסף מושקע אצלו לא להעמין,היי אגב מישו יוכל לתת את השמות של הקומפוננטים שיש לו ברכב?
פורסם
אני אישית ישלי חבר שמחזיק ברכב שלו 2 סאבים אלפאסוניק 15 אינץ' כל סאב 2500RMS ומונובלוק של רוקפורד 4000.1T

משהו עצבני יש לו מצבר פריקה בבגאג' בקיצר מערכת חולנית , היייתי בהלם ששמעתי אותה הוא לא מעוניין לבוא למפגשים אבל אולי אני יצצליח לשכנע אותו !

גם אני וגם ישראל ראינו את המערכת הזו, ואין לו מה לבוא למפגשים שלנו

חוץ מהסאבים שלא יורדים מתחת ל80 הרץ

ראית את הרמקולים האדירים שיש לו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...