Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, לאחר התקנה של הרכיבים שתייכף אפרט ברכב(מאזדה 3) ישנם רעשים שכמדומני קוראים להם HIS ממה שביררתי, גם בווליום ממש נמוך הרעשים קיימים אלה אם כן אני לוחץ על מיוט או מנמיך ל0 .

הרכיבים הם:

HU של CANVA

http://www.alexsander.co.il/product.aspx?p_id=11040

מגבר חארטה של חברה בשם דראגון פליי אבל עושה את העבודה ועשה עוד לפני ברכב הקודם ללא רעשים.

קומפוננטים קידמיים דוטק אוביישן

סאב פיוניר 600

האם הבעיה קשורה ל-HU שהוא לא מחברה ידועה ומוכרת? למרות ששמעתי אצל מישהו באותו דגם דומה מותקן ללא מגבר ולא היו רעשים.

האם יש אפשרות של הארקה לא טובה? למרות שכאשר הארקה לא טובה אז הרעשים הם רעשי יללת אלטרנטור ממה שאני יודע.

והאם יש איזשהו מגבר שיכול פשוט לסנן את הרעשים האלו ? חשבתי לקנות את הJBL 1004 שהומלץ פה פעמים רבות.

חשוב לציין שניסיתי להחליף כבלי RCA לאיכותיים ולהריץ אותם באמצע הרכב למניעת השראה של ה+,

כמו כן החלפתי לצורך בדיקה מגבר(תאמת שגם המגבר החלופי היה חארטה)ועדיין היו רעשים אולי טיפה פחות.

תודה לכל העוזרים ובבקשה תגיבו הרעש מטריף אותי עד כדי כך שאני חושב עליו בלילה.

פורסם

כשאתה לוחץ על mute אין רעשים?

אז המקור שלך כנראה הוא הרדיו דיסק

תוריד את הגיין במגבר עד הסוף , עדיין שומע רעשים?

תריץ את הקובץ הזה

http://diymobileaudio.com/audio/testtones/digital_silence.mp3.zip

ותשחק עם הווליום ברדיו דיסק ותראה אם זה משנה משהו ברעשים

אם כן אז תנסה להאריק את הכבל מינוס של הרדיודיסק למינוס של הrca

תחזור לפה עם תוצאות

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...