Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כרגע בחיפושים אחרי מכלולים לבאגי שאני בונה.

יש לי פורד סיירה בשביל תרומת איברים,

אבל אני מעוניין במנוע קצת יותר מודרני וחזק.

אז השאלה שלי היא האם מנוע של פורד מונדאו (ZETEC) ישב על הגיר של הסיירה, ללא קשר לתושבות עצמן.

תודה מראש.

פורסם

זה אותו מנוע שיש לפורד אסקורט RS? אם כן, הוא אמור לשבת על הגיר (גיר TYPE9).

אתה רוצה להשאיר את המנוע על הזרקה או לעבור לקרבורטורים? (עד כמה שזכור לי זה אפשרי).

JEP.

פורסם

אני מעוניין להישאר על הזרקה בגלל הייעוד של הרכב לשטח,

שינויי גובה וזוויות שיכולים לגרום לאי הספקה סדירה של הדלק,

וגם כדי להשאיר את האופציה לגדישה בעתיד.

מה עם התאמה של התושבות קיימת?

פורסם

בוא אני אחדד את דבריו של גניה,

המנוע אכנ יושב על הגיר עם החלפת גלגל תנופה וקלאץ , בנוסף לזה אתה צריך להתאים אחד משני הסוגי סטרטרים שאני לא יודע בידיוק איזה, לאחר מכנ אתה צריך לבנות סעפת פליטה, ואם זה מנוע 2 ליטר אז גם יניקה, ותושבות אני כמעט בטוח שזה אותנ תושבות כמו של גיאה, אם לא , אז לא ממש בעיה לבנות תושבות עם זה בישביל באגי.

ממליץ לך ללכת על המנוע הזה קרבורטורים, בנוגעה לאי הספקת דלק יש פתרונ שנקרא "סרג טנק" אתה מוזמנ להגיד אני יסביר לך בידיוק מה הוא עושה, וזה מסדר לך את כל העניינ, הסיבה שאני מציע לך קרבורטורים דווקא, היא מהסיבה הפשוטה שהמנוע הזה בתצורת אטמוספרי יכול להוציא הספקים שאתה לא חשבת עליהם, עם קרבורטורים רגילים סעפת פליטה ואולי קאמשאפט "פושר" אתה יכול להוציא בסביבות המאה שישים. שזה מכובד ביותר,

אם אתה ממש רוצה להשקיע, יש מצערות :p

A.R.T Performance

פורסם

אז ככה אתה אומר שמבחינתי הבעיה הכי גדולה היא גלגל התנופה, הקלץ' והסטרטר?

גלגל תנופה של מה אני לוקח?

מנוע פינטו?

סעפות זה לא בעיה מבחינתי.

אז מה חסר לי בעצם בפזל של המנוע מול הגיר?

פורסם

אם אני זוכר נכון גלגל תנופה וקלאצ' יתאימו גם מפינטו. אם אפשר לדעת, איזה נפח הפינטו שאתה מוציא?

תודה, JEP.

• תוכן חדש...