Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היום אני קיבלתי רכב חילופי (על חשבון חברת הביטוח) בחברת קל אוטו, והרכב נראה פשוט זוועה, הרבה שריטות מבחוץ, בפנים הוא נראה כאילו שלא ניקו אותו אף פעם (חול, בוץ, במבה, ביסלי..) הרכב גם עבר קרוב ל90K ולא נראה במצב מכני מזהיר.

כשהערתי על זה לנציג הוא אמר שאין להם משהו אחר.

השאלה שלי אם זה מצב הגיוני, וזה מה שאני אמור לקבל (בגלל שזה על חשבון חברת הביטוח)?

פורסם

זכותך לבקש משהו אחר. אם לא, תחזיר להם אותו במצב עוד יותר גרוע(לא להיכנס עם הרכב בדברים, אלא לגרום להם להתאמץ כשהם ינקו את הרכב)

פורסם

סריטות וקילומטראג' גבוה כל עוד הרכב במצב תקין זה לא נעים אבל סביר. רכב מטונף ולא שטוף זה כבר ממש ביזיון .

ובגלל שלא אתה משלם הם מנצלים את זה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

באמת בזמן האחרון שמעתי לא מעט תלונות מאנשים שאני עובד מולם(בענף הליסינג).יש להם פשוט מחסור מטורף בכח אדם וכתוצאה מזה השירות נראה ככה.

פשוט חבל!

פורסם

לא מזמן היה כתבה על המנכ"ל של קל אוטו.הוא מספר שהוא התחיל להתפרנס מענף הרכב כשהיה קונה ומוכר מכוניות (מה שנקרא היום סוחר מדרכה).וכנראה שלא סתם החברה מתנהלת ככה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

נראה לי שזה המקום להשתמש במשפט:

אני נשבע לכם שאם היה לי רכב מהחברה הייתי קורע לו את התחת כמו לזונה ב-30 שקל בתחנה המרכזית הישנה.

:shock:

• תוכן חדש...