Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם בבעלות פולקסווגאן, בקרוב.

בימים אלו ממש פולקסוואגן רוצים לקנות נתח ביצרן היפני סוזוקי.

סוזוקי תקצה לפולקסוואגן 19.9 אחוז ממניות החברה לפי שווי של 2.5 מיליארד דולר ובתמורה תקבל החברה היפנית מניות בקונצרן האירופי הגדול ביותר בשווי של חצי מהעיסקה והיתר, כסף מזומן.

המטרה של פולקסוואגן היא לקחת נתח בשוק המכוניות הקטנות (מאוד).

לסוזוקי התפנו 20% מהמניות שלהם שהיו שייכות ל GM בעבר מה שדחף אותם לבצע את העיסקה עם היצרן הגרמני.

פורסם

יהיה מעניין לראות איך הרכישה הזאת תשפיע (אם וכאשר תתרחש) על התוצרת של סוזוקי. עד היום אחד המוטיבים העיקריים ברכבים של סוזוקי היה פשטות יחסית, בעוד בVW הטכנולוגיה חוגגת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סוזוקי ג'ימני TFSI :twisted::twisted::twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דובר על זה עוד בתערוכת פרנקפורט - צעד נבון לפולקסווגן.

סוף סוף הם ישדרגו את סוזוקי - בנקודות שצריך (להפסיק עם הדלות המעליבה בתאי הנוסעים ופלסטיקה שצועקת "זול". "הכי זול").

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם תרשה לי לרגע להזדהות עם איזה חבר פורום שיש לו אג'נדה עם העניין, די יהיה מבאס לפגוש את הדש בורד הסטנדרטי של VAG בעוד ליין שלם של רכבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ביקשת שיהיה זהה עיצובית - ביקשתי שיהיה זהה מבחינת איכות יצור וחומרים :-D

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא ביקשת שיהיה זהה עיצובית - ביקשתי שיהיה זהה מבחינת איכות יצור וחומרים :-D

איכות זהה = מחיר גבוהה הרבה יותר.

צריך להתאים ציפיות למחיר מכירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נו, אז עכשיו סוזוקי יהיו אמינות או לא? ;-)

על כל פנים, מעניין באמת אלו חלקים יעברו מהקונצרן לסוזוקי, וגם אני מהמר על מנועים, כמו ה- 1.2TSI. כל טכנולוגיית ה- BLUE שלהם גם עשויה להתאים.

לגבי איכות פנים - כמו שהיום VAG מבצעים מדרג מובנה מבחינתם, והפערים די ברורים, אני מניח שכך יישמר גם בסוזוקי, שבוודאי תמוצב במקביל לפאביה, כלומר לא בנישה ה"ספורטיבית" של סיאט, אלא בנישה ה"פושטית" (יחסית, כן? ובלי להעליב אף אחד).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
איכות זהה = מחיר גבוהה הרבה יותר.

צריך להתאים ציפיות למחיר מכירה.

אין לי בעיה עם זה - כל עוד יש הצדקה לכך.

כרגע תמחור הסוויפט די גבוה והיא אינה רחוקה מהמחיר של הגרסאות המאובזרות של הפביה והאיביזה.

אייל, כל הדירוג הזה חרטא.

אני אעדיף לקנות סוויפט מבית וואג מאשר איביזה מבית וואג.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

העניין העיקרי של VAG בסוזוקי מתמקד בגישה לשרשראות אספקה ומפעלי ייצור למכוניות קטנות בשווקים המתפתחים.

ל VW אין שם כמעט נוכחות היום, וצפוי שהצמיחה הגדולה ביותר בענף הרכב יגיע מהכיוון הזה. VW לא רוצה לפספס את הרכבת.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לVW יש מפעלים במדינות מתפתחות (ע"ע מקסיקו, ברזיל, הודו וסין).

מה שהם באמת רוצים זה מותג שיתברג מתחת לסקודה כמותג פשוט וזול (במיוחד) כדי שיוכלו לפנות לקהל לקוחות רחב עוד יותר מבלי להוריד לזנות את המותגים שיש להם כיום.

סוזוקי מצידה לא בדיוק בעלץת פעילות ענפה בשווקים הללו וVW מאמינים שעם הפריסת דילרים ונקודות שרות שלהם הם יוכלו להכניס את סוזוקי חזק לעניינים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...