Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאייל :

זה לא אור גבוה זה אור חניה .. האפקט בגלל שהתמונה צולמה בלי פלאש בחניון

ואגב באואות ראשים דימונד ויזן וזה משתלב יופי , אתמול נשרפה לי נורה שמאל לכן צילמתי עם אורות חניה ..

אני צריך לקנות סט חדש , אם יש לך מקום טוב (זול) באזור המרכז אני אשמח , לא בא לי לחכות עד שיגיע

בV6 אור הערפל מגיע בתוך הפנס הראשי בדגמים אחרים מגיע גם למטה (לא יודע אם בארץ) הסיבה היא שימוש בפתחי האוורור אם תבדוק בגרילים הללו יותר נכון הימני בדגמים עם בקרת אקלים הימיני פתוח כך שאין אפשרות לחסום אותו עם פנס , הוא פתוח בגלל חיישן הטמפ' אני מאמין שבדגמים אחרים הוא פתוח בגלל קולר או סיבות מוצדקות .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

דרור אחלה פרויקט

תמונות קטלניות יצא פצצה.

והפרויקט הבא בעזרת השם במאזדה שלי,ואני כן מצאתי פיתרון,לוקחים את המכונת חיתוך ונחתוך במקום המבוקש, ואני מבטיח לך יצא יפה.

מוכר לי החניון הזה ואני לא יודע מאיפה?

יש מצב שזה מתחת לבית שלי?

ופעם הבאה בבקשה תסתיר גם תמספר רכב שלי,

נ.ב הווקס באוטו יצא יפה

נירן.

פורסם

מכל הדיון הזה מה שמסקרן אותי זה איך הסרת את הגרילים השחורים. הגרילים האלה איבדו אצלי קצת צבע ואני אשמח לצבוע אותם חזרה לשחור. השאלה איך הסרת אותם? :) קליפסים?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
בV6 אור הערפל מגיע בתוך הפנס הראשי בדגמים אחרים מגיע גם למטה (לא יודע אם בארץ) הסיבה היא שימוש בפתחי האוורור אם תבדוק בגרילים הללו יותר נכון הימני בדגמים עם בקרת אקלים הימיני פתוח כך שאין אפשרות לחסום אותו עם פנס , הוא פתוח בגלל חיישן הטמפ' אני מאמין שבדגמים אחרים הוא פתוח בגלל קולר או סיבות מוצדקות .

אתה טועה ומטעה.

בגולף ובבורה פנס הערפל הינו חלק ממכלול הפנס הראשי, ללא קשר לרמת הגימור של הרכב.

מה שאתה רואה בתמונה הזאת:

VW%20Golf%204%20Micro%20DE%20fog%20lights.jpg

זה פנס אפטרמרקט שאינו מקורי. ניתן גם לראות בבירור שהרכב הזה במקור הגיע ללא פנסי ערפל (שים לב להכנה שנמצאת מתחת לפנס האיתות. אם היה שם פנס ערפל, במקום הכיסוי הזה היתה שם עדשה).

הגרילים הקטנים בצידי הפגוש הם למיטב ידיעתי בעיקר עיצוביים. לא ידוע לי האם יש מצנן כלשהו שנמצא מאחוריהם, אולם היות ולא חקרתי את הנושא הזה לעומק, יתכן ואני טועה.

בכל אופו, מאחורי אחד מהם (נדמה לי השמאלי) נמצאת ההברגה של וו הגרירה, לכן לא הייתי שם שם פנס. מעבר לכך שאני לא אוהב תוספות שאינן מקוריות, התקנת הפנס דווקא בנקודה הזאת עלולה להתברר כבעייתית ברגע שבו תצטרך לגרור את הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תקרא שוב מה כתבתי ותבדוק שוב מה שאתה אומר . כמו שאמרתי הV6 מגיעה עם פנס ראשי כולל ערפל .

ישנם עשרות דגמים של MK4 בארץ ובחו"ל ברמות גימור שונות ובתקנים שונים ארופאי ואמרקאי

אני ראיתי תמונה בספר של VW ואני לא מאמין שישנה תמונה עם חלק לא מקורי ,

ישנם עשרות דגמים שלא הגיעו לארץ כל דגם שונה מהשני כמו שהזכרתי הפתח הנ"ל לדגמים עם בקרת אקלים שונה (הימיני)

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לי הייתה גנריישן 2003 מאובזרת בכמה תוספות מהחברה

בין התוספות המקוריות היו פנסי ערפל, מצורפת תמונה.

אגב לא ידוע לי על גולף שהפנס ערפל בפנסים הראשיים. אף פעם לא ראיתי אבל יכול להיות שאני טועה

3224394479_a8029d570a.jpg

פורסם

כי הג'נריישן היא לא גרסה מאובזרת מספיק. בג'נריישן שהיתה לי אפילו לא היה פנס ערפל בפגוש.

אני יודע שבגרסת פסיפיק באו פנסי ערפל בפגוש ככה שיש סיכוי להערכתי שפנסי הערפל בפגוש הם הלבשה מקומית או התווספו בשנות הדגם האחרונות של הגולף כדי לאבזר את הגרסאות הפשוטות יותר.

ב GTI פנס הערפל הוא בתוך הפנס הראשי מתחת לאיתות הקדמי (כפי שהראו בתמונה), היכן שבגרסאות הפשוטות יש סתם כדור כסוף מתחת לאיתות הקדמי.

הפנס הזה מגיע ב GTI, ב V6 ולדעתי גם ב V5.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...