Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז כמו שרשום בכותרת הציעו לי בסוכנות סקודה לרכוש את הפאביה החדשה בתור רכב יד ראשונה בעקבות החוק החדש שהרעיון המרכזי שלו שרכב שגילו שנה ומעלה מרגע יציאתו מפס ייצור יירשם כיד 1 על שם החברה (ייתכן ואני לא מדייק לגבי החוק אז אשמח אם תתקנו אותי).

רמת האבזור של הרכב היא אלגנס והוא כולל בנוסף לאיבזור סטנדרטי סאנרוף ואם הבנתי נכון גם גג לבן.

מחיר של רכב כזה חדש על הכביש (כולל מיגון ואגרת רישוי) הוא כ-119 אלף ש"ח ולי הציעו אותו ב-105 אלף ש"ח שזה גם כולל מיגון ואגרת רישוי.

אז השאלה שלי בעצם האם משתלם לקנות את הרכב הזה והכוונה היא בהיבט של האם העסקה בעצם משתלמת?

תודה.

פורסם

המחיר מצויין...

השאלה האם אתה מוכן לקנות רכב חדש בידיעה שאתה נחשב יד 2...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

קח בחשבון שההנחה מתגלגלת. גם אם תחזיק תופס שמאשר שהרכב נקנה כחדש אך יד שנייה ותרצה למכור אותו בתום שנתיים - שלוש של שימוש למתעניינים זה יהיה רכב יד שנייה ולא יד ראשונה ולא משנה מה, למרות שזה לא מוצדק אבל גם אתה תצטרך להוריד במחיר.

במידה ותחזיק ברכב שנים רבות אני חושב שלעניין יש משמעות שולית ואתה תהנה מרכב חדש לגמרי בהנחה נאה.

בהצלחה ושבוע טוב!

פורסם

אוראל, מצד אחד יש משהו במה שאתה אומר, מצד שני בזמן מכירת רכב, שזה יקרה לפחות עוד 3-4 שנים לדעתי היד 2 תהיה פחות רלוונטית מאיך שזה נראה עכשיו ובנוסף נדמה לי שעצם העובדה שהיד ה-1 זו חברה ולא אדם פרטי נותנת סוג של שקט נפשי לאותו הקונה הפוטנציאלי. הרי בשורה התחתונה אני אהיה הבעלים הראשון שמשתמש ברכב.

Mike808, גם אם אצטרך להוריד במחיר עקב כך שהרכב הוא כבר יד 2 ההורדה לא תהיה 15 אלף אלא אולי אולי 5 אלף מקסימום. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

ידידי, יש צדק בדברייך - הרי אתה הוא באמת היחיד שהשתמש ברכב.

המחיר אטרקטיבי ביותר.

תעשה את השיקול שלך :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לך על זה. ההנחה גדולה יחסית למחיר הרכב. בבואך למכור את הרכב, גם אם יעשה השקלול הנ"ל של הורדת מחיר בעקבות היד הנוספת הוא בטוח לא יהיה 14K שח. בנוסף, קח איזו הצהרה מהם שהרכב נקנה בצורה כזאת. כך, גם אם הקונה העתידי יתעקש על הורדת המחיר יהיה לך משהו נגדו להוריד מרוע הגזרה.

אבל שים לב- בדוק טוב לפני כן האם זאת באמת הנחה שאתה מקבל נטו בגלל שהרכב "יד 2" או שהם מנסים לסבן אותך וגם בבואך לקנות רכב ללא החסרון הנ"ל אתה מקבל הנחה כזאת או אחרת (התחזה לקונה תמים ונסה לראות באיזה מחיר אתה משיג את הרכב).

מכאן השיקול שלך- נגיד נהוג לתת הנחה כך שהרכב ה"רגיל" עולה 110 ולא 119, תראה אם שווה לך. אם המחיר הזול ביותר הוא 117 ואתה יכול לקנות את הרכב ה"מיוחד" ב105, השיקול יהיה שונה.

בהצלחה

פורסם

המחיר של הדגם הספציפי הזה הוא 110 אלף ש"ח והוא לא כולל אגרת רישוי ומיגון וכמן כן לא כולל תוספת מחיר על הסאנרוף.

כלומר אחרי כל התוספות מחירו של הרכב יהיה באיזור 119 אלף ש"ח.

פורסם

שוב, עזוב מחירונים, בדוק בתכלס באיזה מחיר מקבלים את הרכב ללא היד 2.

דווקה בתוספות נוהגים לקצץ מחיר (תמיד הם טוענים שרק שם הם יכולים).

ב במוו מקצצים 100K שח ממחיר התוספות עוד לפני שבכלל התיישבת על הכיסא.

כאן, יחסית, יכול להיות שמורידים חלק ניכר מהמחיר של התוספות גם.

פורסם

Z4, בימים אלה - מורידים 5K הנחה על הרכבים. זהו.

הוא קיבל הנחה משמעותית והרכב כולל סאן רוף מקורי (שעולה קרוב ל-7K) ומיגון (סביב 1.5K, אולי טיפה יותר) - בהחלט עסקה טובה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

"כולל אגרת רישוי" זה כמובן מצחיק, כי ממילא הם צריכים לרשום את הרכב על שמם...

על כל פנים, אם זה הרכב שאתה רוצה, הקשב לעצתו של Z4, שלח חבר/קרוב לברר איזו הנחה נותנים בפועל, כדי שתבין מה ההנחה האמיתית שאתה מקבל. לגבי הנחתך שתחזיק את הרכב הרבה שנים ולכן ליד 2 (או לעובדה שהרכב עמד שנה שלמה במזג האוויר הישראלי - ואין לזלזל בזה מבחינת צמיגות החומרים, למשל) לא תהיה משמעות, הגיוני לחשוב באמת שההשפעה תהיה פחותה באופן נומינאלי, אבל אתה מסתמך גם על זה שתרצה להחזיק את הרכב הרבה שנים, ואין לדעת אם אכן כך. בנוסף, תוודא שמספר הק"מ ברגע שאתה מקבל את הרכב הוא נמוך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אישית הייתי הולך על זה, עם אתה מתכוון לשמור על הרכב ולמכור אותו אחרי 4-5 שנים עניין היד השנייה לא יהיה כזה משמעותי ואתה תהנה מרכב חדש מהניילונים במחיר מוזל

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

יש דבר נוסף שצריך לשים לב אליו, בשיטה הקיימת גיל הרכב נקבע

מיום העליה לכביש, אתה צריך לבדוק את רשיון הרכב, בקניית רכב

חדש זה נקבע ברגע שהרכב עובר רישוי, במקרה שלך אני לא יודע

את הנוהל.

פורסם

לקבל בסקודה הנחה של 14K זה כבר הנחה כמו ציי רכב

בהחלט עיסקה מעולה .

ובפרט בהנחה שתמכור עוד הרכב רק עוד כ3-4 שנים ויהיה לזה הרבה פחות משמעות (גם במחיר)

בהצלחה

• תוכן חדש...