Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזעת יתר ונהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סובל מהזעת יתר בכפות הידיים (זאת בעיה רפואית שאין לי שליטה עליה, אני פשוט מזיע המון כמעט בכל מצב וברוב חודשי השנה)

אני מאוד רוצה ללמוד נהיגה וכבר עברתי תיאוריה, אבל אני יודע שאני לא אוכל לנהוג בנחת ולהתרכז בנהיגה כי אני כל הזמן אזיע, וההגה יהייה רטוב ואני מתבייש מזה.

זה הדבר היחיד שמונע ממני כבר מחר להתחיל לקחת שיעורים :cry:

מה אפשר לעשות?

אני אשמח לקבל עצות ותגובות.

תודה רבה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לך מה להתבייש.

באמת שלא.

יש תופעות הרבה יותר גרועות (כמו בנות שמנות שמרשות לעצמן ללבוש מכנס צמוד).

אז באמת שאין לך מה להתבייש.

במקרה הכי קיצוני אתה יכול לנסות כפפות, למרות שאני במקומך הייתי שם על זה ז'.

פורסם

אני לא חושב שתהיה לך בעיה, יש לי חבר עם אותה בעייה בדיוק, והוא לקח שיעורים, הוא כבר בשיעור 19 ואני לא חושב שזה הפריע לו...

פורסם

אם אתה לא מעוניין\יכול לטפל בבעיה אני מציע לך לדבר עם מורה לנהיגה, וביחד תגיעו להסדר כלשהו.

מעבר לזה- הזעת יתר היא בעיה שאפשר להיפטר ממנה. ניסית לברר על דיקור?

פורסם

חבוב,

אני סובל מהזעת יתר קלה.

ולי זה לא הפריע אף פעם (פשוט שמתי ז').

תחשוב על זה שכל אחד אחרי שיעור של שעה (פלוס מינוס) עם הידיים כל הזמן על ההגה, יזיע. גם בגלל ההגה עצמו (שעשוי מסוג של פלסטיק או משהו) וגם בגלל הלחץ שיכול להיות במהלך שיעור נהיגה.

ככה שכולם מזיעים על ההגה (ותחשוב איזה מגעיל ההגה של המורה... כמה אנשים עברו עליו כבר..)

בכל אופן, במקרים שבהם כן הזעתי על ההגה, פשוט לפני שהתחלפתי עם התלמיד הבא, הבאתי ניגוב כזה על ההגה עם היד, בשניה כזה בלי שאף אחד שם לב, וזה הכל.

ד"א, כולם מזיעים ככה על ההגה, לפחות ממה שדיברתי בקטנה עם חברים על הנושא.

לסיכום, שים זין על כולם, ותתחיל ללמוד. שזה לא יעצור אותך.

ד"א, יש ניתוח שאפשר לעשות כדי למנוע את ההזעה. אם זה באמת מפריע לך בכל תחומי החיים.

עריכה: בקשר למה שנאמר מעלי, אני לא חושב שיש טעם לדבר עם המורה.

סביר להניח שהוא לא ישים לב לזה וגם אם כן, מה הוא כבר יעשה? :S

מה גם שאני לא רואה מה התועלת\סיבה להגיד את זה למורה מראש.

פורסם

אני מכיר כמה אנשים שיש להם את אותו דבר, זה לא מפריע,ויותר מזה, אני חושב וכמעט בטוח שיש דרך לטפל בזה בעזרת ייעוץ עם רופא עור.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות, אני מעריך את זה.

על איזה כפפות בדיוק מדובר?

זה לא יראה מוזר לנהוג עם כפפות כמו של הנהגי מירוצים?

יכול להיות שאחרים גם מזיעים על ההגה אבל לא באותה רמה,

תחשבו שאחרי כמה דקות ההגה ממש יכול להיות רטוב ורואים ממש טיפות, זה קיצוני.

חשבתי לדבר עם המורה נהיגה, אבל מה אני כבר יכול להגיד לו ומה הוא יכול לעשות?

-אם אתם קולטים מהתגובות שלי שיש לי ביטחון עצמי נמוך ואני מתבייש וכל זה...

אני מודע לזה, משאני מכיר את עצמי אני מזיע בידיים וזה מפריע בהרבה מצבים ביומיום

אז תבינו

פורסם

יש תכשירים המונעים הזעת יתר ואם זה מפריע לך מאוד אפשר לשים אותם לפני הנהיגה והם פועלים לשעות רבות. כפות הידיים לא יזיעו בכלל ואף אחד ידע כלום

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
יש תכשירים המונעים הזעת יתר ואם זה מפריע לך מאוד אפשר לשים אותם לפני הנהיגה והם פועלים לשעות רבות. כפות הידיים לא יזיעו בכלל ואף אחד ידע כלום

אני מכיר את זה , ניסתי זה לא עוזר לי

פורסם

אחי סבל מאותה בעיה בצורה קיצונית, אין מה להתבייש - כמו שאמרת, לא בשליטתך.

הוא עבר ניתוח די פשוט (טיפול בבלוטות הזיעה באיזור בית השחי, שעל הדרך מטפל גם בזיעה בכפות הרגליים, בד"כ זה הולך ביחד). מאז עבר כלא היה, וזה הקל עליו מאוד. שווה להתייעץ עם רופא המשפחה.

יש גם דרכי טיפול אלטרנטיביות (דיקור וכו'), אני חושב שהיום גם הרפואה הקונבנציונלית יודעת להמליץ על טיפולים כאלה בהתאם לאדם ולבעיה. שוב, דבר עם רופא המשפחה, זה מצב לא נעים אבל לחלוטין הפיך, לא שווה להיכנס לסרטים בגלל זה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני לא רוצה להשמע הזוי מדי, אבל אחרי בירור קצר עם הרופא שלך תיווכח לדעת שאני דובר אמת.

ניתן היום ע"י הזרקת בוטוקס לטפל בבעיית ההזעה בכפות הידיים. (פשוט "משתקים" את בלוטות הזיעה בעזרת הבוטוקס) הטיפול יעיל ל3-10 חודשים (תלוי במטופל), תופעות הלוואי של הזריקה (חולשה קלה בכף היד) חולפות תוך שבוע-שבועיים. והכי חשוב- אין הזעה מפצה.

עריכה:

תוכל לקרוא עוד כאן וכאן.

בכלל, חיפוש בגוגל של המילים בוטוקס והזעה יתנו לך שלל תשובות.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אני לא ממליץ לנהוג עם כף יד מזיעה (בצורה קיצונית) מהחשש להחלקה של היד בזמן סיבוב ההגה.

את שלל הפתרונות כבר הציעו לך פה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

היי,בניתוח דיי פשוט ומנסיון אפשר לפתור את הבעייה.אם זה מפריע לך גם בתחומים אחרים חוץ מנהיגה,תבדוק היטב את הנושא-זה כבר איכות החיים שלך שיכולה להשתפר לטובה

• תוכן חדש...