Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרטיס קול ישן שיש לו את הפוטנציומטר הזה מאחורה כדי להגביר ולהנמיך את הווליום של הרמקולים קראייטיב מקורי!!!!!!!

יש לו גם בחלק האחורי שקע של IDE אם אני מחבר CD או הרדיסק זה יזהה אותו ? או שרק קרך ה IDE של המחשב?

ובנוסף יש לי כרטיס קול ישן גם כן אבל שיש לו בחלק האחורי חיבור כמו IDE אבל הוא הרבה יותר ארוך זה נקרא בקר SCSI אם אני לא טועה, מה זה ?? מה אפשר לחבר לשם?

ובנוסף יש לי אפשרות להשיג כרטיס קול ישן גם כן אבל שיש לו יציאה כפולה לרמקולים גם SPK OUT וגם LINE OUT אם אני אחבר זוג לכל יציאה זה תומך ? או שאלו סתם 2 ערוצי סטראו?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

בן כמה הכרטיס הקול?

אני הכרתי בקרים שנמצאים על גבי כרטיסי הקול בעיקר בתקופת חריצי ה isa. חריצי הרחבה כאלה לא תמצא באף מחשב מודרני.

פורסם

ארז, בכרטיסי קריאייטיב יש מס' סידורי שלפיו אפשר לברר עליו הכל. הוא נראה כך:

ctXXXX - במקום הX יש מספרים והוא מוטבע בחלקו העליון באמצע הכרטיס בדר"כ.

לגבי הline out וspk out אלו שני ערוצי סטריאו רגילים.

גם בתקופה שהיה לי כרטיס דומה לשלך עם חיבור IDE על גבי כרטיס הקול (והיה לי) לא השתמשתי בו כי לא היה צורך אמיתי.

השתמשו בו בעיקר לחבר כונני CD ישירות לכרטיס הקול בנוסף לכבל הAUDIO שעבר בין הכונן לכרטיס הקול.

שאני אומר שהיה לי כרטיס כזה, אני מדבר על שנת 93-96.

אם תרצה כרטיסים יותר נורמליים, יש לי איזה 4-5 כרטיסי SBLive! זרוקים במגירת החלקים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נמצא כרטיס SBLIVE! דגם ct4670, זו גרסאת הVALUE אך עדיין בעלת כניסת SPDIF על הכרטיס לחיבור דיגיטלי מכונן CD או DVD, ואינו ובעל יציאה דיגיטלית.

כרטיס SBLIVE! אחר שהיה עם יציאה דיגיטלית, דגם הSB0220 נמסר לחבר לעבודה.

כמו כן נמצאו עוד כמה כרטיסי SB ישנים, דגם ה64 וה128, וגם כרטיס קול עם צ'יפ AU8810 בעל 4 ערוצים.

מצ"ב תמונת הכרטיס שברשותי כעת:

Creative_SBLive%28CT4670%29.jpg

Creative_SBLive(CT4670).jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...