Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחורה קנתה אוטו,15 תגובות,ואין צדיק אחד שהציע חיישני רוורס או מראה גדולה???:shock::shock::shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
סיני שיעשה לה חניות ויעזור לה ברוורס.

עדיף את זה:

http://www.youtube.com/watch?v=xdLLdh1xECg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רדיו דיסק חדש, וילון לחלון האחורי וגם Home Made דיסק הם יופי של מתנות.

ג'אנטים יכולים לבוא בחשבון רק אם היא מחובבות הז'אנר.

מכשיר לבדיקת לחץ אוויר בצמיגים.

חשוב לבדוק תקינות של לחץ אוויר וזה יכול להיות גאג'ט נחמד וזול ומאוד יעיל.

לא רוצה להישמע סקסיסט, אבל הכוונה היא למתנות שהיא באמת תעשה בהן שימוש. לא נראה לי שההצעה שלך ממש עונה לתיאור.

אם חברתו של פותח השרשור דווקא כן בעלת מודעות לעניין, אני מתנצל על דבריי.

אגב, עכשיו כשאני חושב על זה, רוב הנהגים (גם גברים) שהיו מקבלים כזאת מתנה סביר שלא היו משתמשים בה. מה לעשות - זוהי התרבות שבה אנו חיים.

עצוב אבל נכון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

+1 על חיישני רוורס!

מתנה פרקטית, עלות כספית נמוכה יחסית, ודי מרשימה. אני הייתי מוסיף גם דיסק לאוטו עם השירים שלכם :wink:

פורסם

חיישני רוורס רעיון יפה.

בובת חלון יפה.

מדבקה לרכב.

כמו. מזל טוב. תתחדשי.

או אוהב אותך וכו. לפי מה שהיא אוהבת.

חבר עשה לאחיו. סטיקר לרכב.

גבר לי יש גרוטאה.

אבל אני מלפניך. (:

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

גבר לי יש גרוטאה.

אבל אני מלפניך. (:

זו יונדאי אטוס,אולי אם היא תצמיד את השלט לשמשה הקדמית כל אלה שיסעו לפניה יוכלו לראות את השלט דרך המראה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...