Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בשעה טובה חברה שלי קנתה אוטו לעצמה (יונדאי אטוס), ורציתי לקנות לה משהו יפה ונחמד לאוטו.

יש הצעות/המלצות?

פורסם

אוטו שמור מבפנים, ויש ריפודים שנראים כחדשים.

חשבתי יותר דברים מצחיקים או חמודים כאלה, כמו פונפונים במקום עת ריח, משהו להגה... רעיונות?

פורסם

שובר לטרייד-אין לאוטו נורמלי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חזק ממזר..

קנה לה ג'ילדה. למרות שמה הסיכוי שהיא תשטוף בעצמה? (אין פה שום טון של גזעניות, פשוט אני לא מכיר בחורה אחת ששוטפת ידנית).

מגן שמש עם הדפס?

כיסוי הגה עם פרחים?

פורסם

נרתיק דיסקים לסך שמש.

זול ושימושי

גילוי נאות - חברה שלי קנתה לי את זה + שעון קיר בצורת ג'אנט מגנזיום ליומולדת של שנה שעברה :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כן: וילון הצללה אחורי, טאסות חדשות, פוליש-וקס, רמקולים של "באיוניר", סט צמיגים איכותיים, קורס נהיגה מתקדמת... תלוי בתקציב.

לא: כיסוי להגה, דברים שתלויים על המראה, דברים שתקועים בתוך שקע המצית, דברים ששוכבים על הדשבורד... הבנת את הכיוון.

באופן אישי, הייתי ממליץ על סט כבלים איכותי להתנעה בשעת חירום. גם אם היא עצמה לא בהכרח תשתמש בהם, טוב שיהיו באוטו.

המשפחה והחברים יכולים לקנות לה את שאר הדברים שצריכים להיות בבבגאז' - מגבונים לחים, מנורות, מטלית מיקרופייבר וכיו"ב.

פורסם

מכשיר לבדיקת לחץ אוויר בצמיגים.

חשוב לבדוק תקינות של לחץ אוויר וזה יכול להיות גאג'ט נחמד וזול ומאוד יעיל.

S2000

פורסם

כמו שנאמר כאן, כיסוי הגה, ריפודים ופונפונים למראה זה דברים לא בטיחותיים.

הכי טוב, תכין לה דיסק עם שירים שהיא אוהבת, תכין עטיפה יפה ומספיק.

פורסם

כאילו אתם אמוריים להיות בקו השפיות או ?

שיקנה לה רבייעית צמיגים ?

אתם מדמיינים את הסיטואצייה , שהוא בא וסוחב אותה לפנצרייה ואומר לה "בייבי קניתי לך צמיגים " :roll:

אם הם טובים עכשיו זה לא יעניין לה את הגוון בשיער .

דיסק עם הדגשה יפה בשבילה יעשה את העבודה ... תיהיה יצירתי אם השירים ותוכל להוסיף לזה משהו חמוד כמו שאתה חושב פונפונים ושאר ירקות מוזרים , תשדל שלא יפריע לראייה וכולי .

פורסם

חלקכם שוכחים לגמרי שזאת חברה והיא קנתה רכב, לא איזה ילד שהולך להתחרע ולעשות דאווינים בשכונה.

צמיגים? שאבא שלה יקנה לה.

לא מבין מה הבעיה עם כיסוי הגה. לא בטיחותי? זה הרבה פחות מחליק מהגה מקורי. ואם קונים אחד נורמלי אז למה שיהווה בעיה?

נשמעים כאילו היא הולכת לתקוף סיבובים בהילוך רביעי..

אני אישית לא משתמש בזה כי אני לא חושב שזה נוח, אבל עברה המחשבה בימים חמים ולחים.

• תוכן חדש...