Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ראיתי ביד2 בנאדם שמוכר דוטק אוביישן ב750 ואפילו אפשר להסתדר איתו על 700 אני חושב

דיברתי איתו בהתחלה חשבתי שזה יד שניה והוא אמר לי שזה חדש עם אחריות שנה של ניפון

קוראים לו דודו, שם החנות art sound אני חושב

מה אתם אומרים הגיוני הדבר הזה?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דוטק אוביישן חדש ב700 ש"ח, גם לא ב750 ש"ח.

בטח שלא מניפון.

זה אפילו לא המחיר שעולה לחנות.

ומכיוון שיש יותר מידי פרטים שלא ברורים לי בסיפור הזה, אני הייתי בורח מזה כמו מאש.

או שזה גנוב, או שזה זיוף, או שזאת קומבינה.

בכל מקרה, זה מזכיר לי משפט ישן של שמר:

זול וזוגלובק שניהם מתחילים באות ז', ובשניהם מתישהו תאכל נקניקיה.

under construction..

פורסם

גם אני ראיתי אותו דבר ביד 2.

רק שהמחיר שלהם הוא 650 כולל מע"מ :)

לטענת המוכר החנות ליד צומת בילו , מושב ישרש או משו כזה.

דיברתי איתו גם והוא טוען שהוא יבואן והוא נותן אחריות של שנה.

קצת בעייתי אבל נראה לי ששווה לבדוק את העניין

פורסם

אתמול בצהריים ראיתי מודעה של ALPIne W205 חדש עם אחריות לשנה ב3000 והיה נירא לי הגיוני המחיר ליד שניה נסעתי לישוב ישרש ופגשתי בן אדם בשם דודו (דודי) מאוד נחמד מוכר מגוון גדול של מערכות למשל את האקליפס ב1000 שקל אז ישר שאלתי אותו זה יד שניה הוא אמר לי ישר "מה פתאום אתה מקבל את זה עם האריזה הכל חדש עם האחריות" ו-וואלה קניתי אותו לגיסי והוא מבסוט ממנו מאוד בקיצור בן אדם מאוד זול ויש לו גם מקום התקנות הוא קורא לחנות שלו art sound הוא אומר שהוא מכיר את כל היבואנים למשל של מורל אלפיין סאונד סטריים אקליפס וכו' והבן אדם באמת מבין בתחום ועוסק בזה כבר מעל לשנה רק בזמן האחרון התחיל לפרסם את המודעות ביד 2

אני באמת ממליץ ללכת אליו הוא בן אדם מאוד יישר ולא שקרן והכי חשוב זול מאוד.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

עכשיו ראיתי את ההודעה, הייתי אצלו גם כן היום (במקרה) בנושא מגברים/HU. לא קניתי כלום בינתיים..

יש לו שם בישרש (ליד רמלה) האנגר די גדול של התקנות (היו 3 רכבים במקביל שהייתי), מחסן עם הרבה דברים - חלקם לא הכרתי, והשאר Eclipse, Morel, Soundstream ועוד כמה.. אפילו פגשתי כמה חבר'ה מהפורום - מהמפגשים (הרוסים עם הפיז'ו האדומה + סאב סאונדסטרים כפול שאמרו לי שקונים רק אצלו).. עשה רושם בסדר. כששאלתי אותו על מורל הוא טען שהוא מביא אותם מחו"ל, דבר שנשמע הזוי אבל לא חפרתי בנושא יותר מידי.

פורסם
בפומפה זה לא דוטק אוביישן אלא דוטק MK2 הישן.

אני מדבר איתך על דוטק אוביישן.

יש שם מכירה פומבית כזאת סתם זרקתי הצעות התקשרו אלי אם לבצע הזמנה ב800 על הדוטק אוביישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...