Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמעו, עברתי קצת ביד 2 על המודעות של הבחור, זה נראה ממש מפתה ואני אפילו מתכוון לנסוע להעיף מבט, כי אני הולך לקנות ל-2 חברים ציוד, אז זה בהחלט אופציה.

אם מישהו התנסה, אשמח לקבל רשמים (גם שלילים וגם בה"פ אם מישהו לא רוצה לרשום כאן)

פורסם

עשיתי אצל הבחור קניה

עוד שהוא היה עובד מתחת לבית

זול בכמה רמות מכל ה"יבואנים"

אין צורך להרחיב

הדברים לא מזויפים ולא גנובים

וכן יש אחריות

אז שאני הייתי הייתהה רק בעיה של מלאי (לא היה כל כך מבחר)

עכשיו שהוא עבר מקום כניראה גם המלאי גדל

הבן אדם מאוד מומלץ

פורסם

הוא לא חנות רישמית-הוא יכול להעלם תוך דקה,נגיד שאני רוצה לממש אחריות על מוצר שקניתי ממנו,הדרך היחידה היא להיתקשר אליו ולך תידע אם הוא יענה לך-בקיצור מפחיד,לא אומר שהוא לא אמין אבל במיקרים כאלו אי אפשר לדעת אם יהיה למי לפנות.

פורסם

אין לו במקרה מוצרים של פוקל או זאפקו או ריינבו נכון?

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

הגיוני רק אם הוא מוצא דרך להביא מחו"ל מכולות מלאות בציוד בלי מכ"ס במחיר לסוחר. 9887 עולה כמה בארה"ב 200 דולר אם אתה דילר ? יש רווח. על המורל נשמע לי מפגר ,החברה שוכנת בארץ. מורל זאת ממש לא חברת היי אנד מכובדת בעולם עם כל הכבוד ... רמקולים ב 12 אלף דולר זה לא הי אנד. ואין להם הרבה מכירות בחו"ל עצם המחירים המגוחכים של האלמנטים שלהם שממש לא עומדים במבחן העלות ביחס לביצועים. עדיף כבר לקנות סיז או סקאן ספיק או דיינאודיו.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כמה..

דיינאודיו וטימפאני היו שותפים של מורל במשך שנים.

ולמעשה, דיינאודיו עד היום משתמשים בדיוק באותה הטכנולוגיה כמו של מורל.

את המימברנות לטוויטרים שלהם הם קונים בדיוק כמו מורל באותו המפעל בגרמניה.

אפילו הלקה שמצפה את המימרנת משי(החומר שמקשיח את הממברנה ) הוא זהה.

כנ"ל גם לויפה ופירלס.

האלמנטים של מורל נמכרים בכל חנויות הדרייברים בעולם.

למעשה, יש לא מעט אנשים שחושבים שהטוויטרים של מורל הם בין הטובים שקיימים.

בנוסף, החברה זוכה כמעט בכל שנה בפרסים ברחבי העולם בתערוכות,תצוגות ותחרויות.

במקום להתגאות בזה שיש כאן יצרן מקומי שמייצר רמקולים שעומדים בשורה ראשונה עם שלל יצרנים היי אנד אחרים אתה מכפיש בלי שום בסיס והבנה.

מורל מייצרים בעצמם את כל הרכיבים, בניגוד לחברות שכן מוגדרות היי-אנד עפ"י הגדרתך.

מה עדיף אותם? או את PROAC או VIENA ACOUSTICS או SONUS FABRE ועוד שרק מייצרות תיבות וקרוסים, את הרכיבים הם קונות מסקאן-ספיק, ויפה ופירלס.

ויש עוד 2-3 1000 חברות אחרות כאלו.

מה יותר מכובד?

אז אולי חלאס עם הקשקוש הזה?

אתה לא אוהב? אל תקנה, אבל אל תכפיש.

"12 אלף דולר זה לא היי אנד."

צודק, מחר אני ארים טלפון למאיר מורדכי ואבקש ממנו לשים תג מחיר של 50000 דולר לFATLADY, ככה זה יעמוד במדד ההיי-אנד של די-פורס.

under construction..

פורסם
כמה..

דיינאודיו וטימפאני היו שותפים של מורל במשך שנים.

ולמעשה, דיינאודיו עד היום משתמשים בדיוק באותה הטכנולוגיה כמו של מורל.

את המימברנות לטוויטרים שלהם הם קונים בדיוק כמו מורל באותו המפעל בגרמניה.

אפילו הלקה שמצפה את המימרנת משי(החומר שמקשיח את הממברנה ) הוא זהה.

כנ"ל גם לויפה ופירלס.

האלמנטים של מורל נמכרים בכל חנויות הדרייברים בעולם.

למעשה, יש לא מעט אנשים שחושבים שהטוויטרים של מורל הם בין הטובים שקיימים.

בנוסף, החברה זוכה כמעט בכל שנה בפרסים ברחבי העולם בתערוכות,תצוגות ותחרויות.

במקום להתגאות בזה שיש כאן יצרן מקומי שמייצר רמקולים שעומדים בשורה ראשונה עם שלל יצרנים היי אנד אחרים אתה מכפיש בלי שום בסיס והבנה.

מורל מייצרים בעצמם את כל הרכיבים, בניגוד לחברות שכן מוגדרות היי-אנד עפ"י הגדרתך.

מה עדיף אותם? או את PROAC או VIENA ACOUSTICS או SONUS FABRE ועוד שרק מייצרות תיבות וקרוסים, את הרכיבים הם קונות מסקאן-ספיק, ויפה ופירלס.

ויש עוד 2-3 1000 חברות אחרות כאלו.

מה יותר מכובד?

אז אולי חלאס עם הקשקוש הזה?

אתה לא אוהב? אל תקנה, אבל אל תכפיש.

"12 אלף דולר זה לא היי אנד."

צודק, מחר אני ארים טלפון למאיר מורדכי ואבקש ממנו לשים תג מחיר של 50000 דולר לFATLADY, ככה זה יעמוד במדד ההיי-אנד של די-פורס.

מסכים איתך בכל מילה.

הרמקולים של מורל נמכרים בחו"ל בהרבה מאוד ארצות.

חברה מוכרת וידועה בעולם בחברה בעלת שם טוב.

רמקולים איכותיים ללא ספק בתחום הרכב ובטח ובטח שבתחום הבייתי.

היי אנד ועוד איך היי אנד.

הגברת השמנה זה אחד הרמקולים הטובים ביותר שקיימים היום בשוק.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...