Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגיוני רק אם הוא מוצא דרך להביא מחו"ל מכולות מלאות בציוד בלי מכ"ס במחיר לסוחר. 9887 עולה כמה בארה"ב 200 דולר אם אתה דילר ? יש רווח. על המורל נשמע לי מפגר ,החברה שוכנת בארץ. מורל זאת ממש לא חברת היי אנד מכובדת בעולם עם כל הכבוד ... רמקולים ב 12 אלף דולר זה לא הי אנד. ואין להם הרבה מכירות בחו"ל עצם המחירים המגוחכים של האלמנטים שלהם שממש לא עומדים במבחן העלות ביחס לביצועים. עדיף כבר לקנות סיז או סקאן ספיק או דיינאודיו.

אני לא מפסיק לצחוק פה...:lol:

+1 למפלצת הירוקה.

אגב, אתה יודע - קניתי סט קומפוננט ב-70K$ מחברת שמעון-אודיו, משהו יקר-High End חבל לך על הזמן.

והנתונים שלו?

פשש אין מה לדבר בכלל - 70% מע"מ + שקר-כלשהוא-שמייקר-את-המוצר.

אל תתייחסו אליו, הוא פולט שטויות בלי סוף. גם ככה אף אחד פה לא לוקח אותו ברצינות.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי שאלה לכולם פה. מישהו רשם פה שהוא לא מבין מאיפה בדיוק מייבאים. מורל זאת חברה ישראלית, אבל היא מייצרת בארץ? או שרק המשרדים שלה פה.

פורסם

השרשור הזה רץ על ניוטרל.

1. מי שרוצה ללכת למקום עם מחירים טובים שמקורם אינו ידוע שיבושם לו.

2. מורל היא חברה ישראלית בין הטובות והמוערכות בעולם. המשרדים והמפעל יושבים כאן, אצלנו, בארץ הקודש, ולמעט כמה דגמים שמגיעים מחו"ל כל המוצרים שלה הם עבודת יד מנס ציונה.

כל טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...