Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי; אבל אותם אנשים יבקרו בסוכנות טויוטה / הונדה לפני שהם יחשבו בכלל להיכנס לסוזוקי. הרכב הנ"ל יצטרך להצטייד בתג מחיר אטרקטיבי + מאסות של יחסי ציבור בכדי לשנות זאת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תתנו לרוב האנשים יפנית עם תג מחיר נוח ואביזרים וקישוטים מסביב, ונראה אותה הרבה בסביבה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לדעתי ההנעה הכפולה מיותרת, אבל לא הייתה להם ברירה.

אני בטוח שאם הייתה אפשרות לדגם הנעה קדמית עם מנוע ה-2.4 היא הייתה מגיעה ברמת גימור ליסינגית ומתחרה במאזדה 6 וגם בדגם מפואר יותר שינסה למצוא לקוחות בשוק הפרטי.

כרגע אני לא חושב שיש לה סיכוי להגיע לצמרת הקבוצה לא מבחינת יכולת ולא מבחינת מכירות.

פורסם

אם היא לא תתומחר במקביל ל6, B4 וכו', פשוט החבר'ה מלנצ'יה צריכים להעביר להם את כל הטלפונים של הסוכנים בכפרים... ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מעבר למחיר, לא ברור לי איך סוזוקי מתכננים לשבור את "גבולות המותג".

ל VW זה לא עבד עם הפייטון אז יצרן פחנועים עירוניים (סליחה על העלבון אבל זאת הקצנה מכוונת)ימכור פתאום רכבי סאלון ב 200K ש"ח? :shock:

אבל מנגד ליונדאי זה עובד יופי, הם נכנסו עם רכב ב40K-50K דולר, הלך יפה מאוד והם נכנסו עם רכב ב70K-100K והוא כבר הכפיל את צפי המכירות שלו, אני מדבר על מתחרות ישירות לS-CLASS וLS, זה הכל עניין של שיווק נכון.

פולקסוואגן הציגו את הפייטון כמבחן, הם בדקו את הפלטפורמה של הבנטלי שהייתה עתידה לצאת, המנוע, הגיר, הרצפנ, הכל היה למעשה מיועד לבנטלי, עכשיו ניסוי כלים עם הלוגו של בנטלי במידה ויש כישלון - דופק את המותג, אך עם יש את הלוגו של VW זה לא כזה נוראי, זה יתפש כניסיון כניסה לסגמנט הפאר, מה גם שאין להשוות בין ניסיון נגיסה של פולקסוואגן בפלח העליון אל מול כישלון מנוע הW בבנטלי, ככה שהם עשו צמצום נזקים מבעוד מועד, דבר נוסף, מערכת ההינע של הפייטון והעיצוב האנמי משהו גרמו לדשדוש במכירות, מוניטין האמינות של המותג הוא רעוע ולזרוק סכום נכבד על רכב עם מנוע חדשני זה סיכון, יונדאי לעומת זאת בנתה לעצמה תדמית של אמינות יוצאת דופי, אחריות מקיפה וחבילה טובה אך פשוטה, קפיצת המדרגה נעשתה בצד הפחות מסוכן, אבזור ואיכות, את האמינות כבר יש, את השוק הטוב כבר יש, עכשיו בואו נעשה חבילה יפה יותר ואיכותי יותר ולא נתבייש לשלם יותר כי הלקוח רואה אותנו כהשקעה בטוחה, אז תוספת התשלום תתפס אצלו כתוספת אבזור.

haters will hate

פורסם
כובע, לא קובע - ואל תמהר לנגוס בו.

נהפוך הוא - הקובע הוא קסדה, ככל הנראה אותו בחור לא מסתפק באכילת סתם כובע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...