Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Suzuki-Kizashi-2.4/245218/

הגם שכותב שורות אלו אינו נמנה על חסידי סוזוקי למיניהן ולדורותיהן - כנראה שבמקרה הזה מישהו ביפן עשה עבודה טובה מאד.

ומאחר וסויפט GTI החביבה אינה מיובאת, כנראה שקיזאשי תהיה היחידה בהיצע הנוכחי שתוכל לעניין גם חובבי הגה, לכשתגיע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

8.3 שניות למאה זה מרשים, אבל לעיצוב הפנים שלהם ושל יפניות אחרות אני לא מתחבר (וגם לא התחברתי, למעט מידי פעם לסובארו - לאונה בזמנו ואימפרזה האחרונה לפני השינוי).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אלומות אור של B4 עם גריל של VW ודשבורד של אקורד דור קודם.

כמה מקוריים ומגוונים שם בסוזוקי :roll:

תשמע, אני מסכים איתך שהדש הזה עבר מהאקורד, אבל אני לא מסכים איתך שתמיד צריך להיות מקורי וחדשני.

אם סוזוקי יכולים לתת מוצר איכותי במחיר טוב, גם אם זה אומר שהדש הוא העתקה גסה של זה שהיה פעם באקורד, אז אני בעד.

פורסם
מכונית מרשימה. 112 מייל מהירות מירבית?? מישהו טעה שם בנתונים או שזו האמת?

כל המכוניות היפניות לשוק המקומי(JDM), אפילו אם המדובר בסקייליין GTR אימתנית, מוגבלות ל-180 קמ"ש - וגם הספידומטר שלהם מציג מספר זה כמקסימום :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

בשורה מבית סוזוקי?

אם המחיר הנכון, אני מאמין שנראה אותה לא מעט על הכביש אצלינו.

אני אישית אהבתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא נראה אותה על כבישי ארצנו.

כתוב בכתבה שמכירות מתוכננו רק ביפן וארה"ב. קשה לי להאמין שמישהוא יעשה יבוא אישי לסוזוקי.

חוץ מזה זה 2.4. כלומר מתחרה של מונדאו החדשה. קשה לי להאמין שהיא יכולה על פורד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מעבר למחיר, לא ברור לי איך סוזוקי מתכננים לשבור את "גבולות המותג".

ל VW זה לא עבד עם הפייטון אז יצרן פחנועים עירוניים (סליחה על העלבון אבל זאת הקצנה מכוונת)ימכור פתאום רכבי סאלון ב 200K ש"ח? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אומנם הכותרת ה"בומבסטית" הצהירה על 200K אבל אח"כ כתבו בין 180K ל200K.

לי אישית נראה כי יש לתמחר את הרכב אפילו פחות באיזור ה170K ולהרעיף עליה אבזור רב יותר משל המתחרות.

אני חושב שלמרות התדמית, יש שיעדיפו אותה על המתחרות מאירופה דוגמאת הסופרב, האינסגניה והמונדאו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...