Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות Clarion 785, Eclipse CD3100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה היכולת של האקולייזר של ה-785?

כמה בנדות יש? באיזה תדרים? מה טווח הגיין האפשרי לכל בנדה? האם זה אקולייזר פר ערוץ (קדמי שמאלי/ימני, אחורי שמאלי/ימני, סאב)? מה יכולות הקרוס?

מה כנל לגבי ה-Eclipse 3100? האם הוא מומלץ? מה ההבדלים בינו לבין ה-7200 הפופלארי כאן?

האם אפשר להשיג עבורם מתאם שליטה מההגה? (פיז'ו 307)?

פורסם

לגבי ה786:

האיקולייזר לא מכוון פר ערוץ, אלא באופן כולל (אין הפרדה בין ימין לשמאל)

לגבי קדימה אחורה אני לא יודע, עבד אצלי מההתחלה בתצורת בי-אמפ.

מעבר לכך, אני אשתדל לבדוק מחר ולהעלות נתונים.

הקרוס מאפשר שישה ערוצים מלאים בסטריאו (זוג קידמי/טיטרים, זוג אחוריים/ מידים, זוג אחוריים/סאבים)

אפשרי גם בי-אמפ+ סאבים/אחוריים.

חוץ מאת הטויטרים הוא נותן בנד פאס לכל ערוץ. (אפשרי גם בלי חיתוך תחתון לסאבים)

מתחדשת*

פורסם

תיכנס להגדרות ותבחר באקולייזר הפרמטרי לאחר מכן כנס לאקולייזר תדפדף בין האפשרויות ( תדר, גיין וכו' ) ותראה שאתה יכול לכוון צד ימין וצד שמאל בנפרד. רשום לך בצד איזה צד זה..

בהצלחה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לגבי האוקטבה אני לא יודע אבל אני מאמין שזה 1\3

יש לך בסה"כ 3 BANDS -שבכל באנד אתה יכול לבחור איזה ערוץ שאתה רוצה (כמובן מה שמגיע עם המכשיר ) שלא כמו באלפיין שאתה קצת יותר מוגבל מהבחינה הזו

יש לך עד 12DB- לכל ערוץ

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מדיפדוף קצר הבוקר ספרתי 30 ערוצים לכיוון באקולייזר. (כל אחד כולל גם Q עצמאי)

ועדיין לא הצלחתי להפריד ימין משמאל :x

מתחדשת*

פורסם

רומק,

אני חושב שזה תקף רק אם אתה מגביר אקטיבי ( מכשיר במצב 3WAY ).

פורסם

זה המצב אצלי, למה הכוונה ב-זה תקף? (כלומר האפשרות לשליטה בכל צד היא במצב 3WAY או לא?)

מתחדשת*

פורסם

אפשר לשלוט בכל צד בנפרד אם אתה מגביר אקטיבי.

שאתה בתוך האקולייזר אתה לא רוצה מצד שמאל LEFT או RIGHT?

פורסם

בכל BAND יש לך ימין ושמאל אין לך מה לשנות..

תשים לב שאתה מדפדף בין התדרים וה Q בכל באנד יש לך אותם פעמיים, אחד לכל צד!

פורסם

שגיא - אתה אומר יש 3 BAND, רומם אומר 30 ערוצים, כלומר תדרים או bands (שזה סטנדרטי עבור אקולייזר 1/3 אוקטבה ונשמע לי הגיוני)..

באמת באתר של קלריון מופיע 3 BANDS - מה אני לא מבין בהגדרות?

• תוכן חדש...