Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרכב ברשותי כחודש ואף פעם לא נתקלתי בנורה הזו.

היום, קצת אחרי שיצאתי מתחנת הדלק, שמתי לב שנדלק אור אדום בתחתית של ההגה עצמו.

לפעמים זה גם היה מראה אור צהוב..

ניסיתי למצוא על זה פרטים ברשת, ללא הצלחה.

גם חיפוש בפורום לא עזר לי.

מישהו יודע מה אומרת הנורה?

הרכב הוא שנת 95' 1.6 ליטר ידני

אתר הבית שלי

"והחיים הם נפילה, מהרחם לאדמה..."

פורסם

אתה יכול לצלם את זה ?

על גלגל ההגה אין שום נורות .

איפו בדיוק ממוקמת הנורה?

אני מהמר, שזה לא מקורי של הרכב, אלא נורה של אזעקה, שהתקלקלה מזמן.

פורסם

גם לי יש את הנורה הזאת על ההגה,וזה כן נורה מקורית! היא של הכרית אוויר תבדוק אולי יש קצר בפנים (לי היה בדיוק אותו דבר)..

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

סליחה, טעות שלי.

חשבתי, שבומדל הזה לא היו כריות אוויר.

וגם במודלים מאוחרים יותר יש גלגל הגה שונה, עם כרית אוויר וללא הנורה הזו.

פורסם

תבדוק או קצר בכרית אוויר או פיוז שרופ אצלי היה גם קצר וגם פיוז שרוף הסיבה לקצר אצלי היית שהצמה של הכרית אוויר הסתבכה בגלגל ההגה ונקרעו שם חוטים שעשו קצר...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אם הנורנ נדלקת וכבית לאחר מכן (לאחר הנעה) זה תקין - זה כמו שנורית כרית האוויר דולקת הרכב רגיל בזמן סיבוב הסוויץ'.

אם דולקת קבוע/מהבהבת - זה מחווה על תקלה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...