Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי רכב לא מזמן המערכת שהייתה בו היא מחברת Pulse Audio אין לי שמץ מה זה החברה הזאת. נראה סבבה קורא MP3 ויש לה שלט. אבל... כשאני מנסה לשמוע דיסקים צרובים ב15-20 דקות הראשונות הכל בסדר ואחר כך מתחילות קפיצות בשיר הנשמע, קפיצות חזרות וכד'. נראה לי שזה קורה יותר במזג אוויר חם וכשאני מוציא את הדיסק הוא גם חם יחסית (לא יודע עם זה קשור) הדיסקים שאני משתמש בהם מחברת: silver line. (לא בדקתי עם זה קורה גם עם דיסקים אודיו מקוריים).

מה יכול לגרום לזה? מה אני יכול לנסות בכדי לבודד את הבעיה, הייתה לי גם מחשבה שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם לא עמידים כלכך בחום של האוטו ואולי זה בגלל זה. אבל זה רק השערות בגלל זה אני פונה למומחים לעזרה.

בעתיד הקרוב כשאני ישתחרר אני יפנה אליכם בעצות לשדרוג אבל בינתיים מסתדרים עם מה שיש.

תודה רבה למי שעוזר לי.

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

פורסם

פולס אודיו זוהי חברה זולה ופשוטה..מניסיון הם נותנים אחריות של שנה על מוצרים שלהם ובדיוק ביום שנגמרת האחריות גם מתקלקל המכשיר.מצחיק אבל גם עצוב.

לדעתי המכשיר כמו כל המכשירים האלה עשה את שלו ובטח העינית כבר לא מתפקדת כראוי..ממליץ לך כדי לווודא את זה לשמוע עם דיסק מקורי ותשמע..אם הכל בסדר המכשיר תקין אם לא..תחליף אותו למשהו יותר טוב קצת.

אם אתה לא רוצה להשקיע אפילו משו מאוד בסיסי העיקר שיהיה לו "שם" ..למשל פיוניר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...