Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום וזו ההודעה הראשונה שלי. :wink:

רצינו לקנות סיטרואן סאקסו שלדעתנו זה הרכב האידיאלי בשבילנו גם מבחינת עלות קניה, אחזקה וחלפים (אנחנו משפחה צעירה עם אמצעים די מוגבלים). אנחנו רוצים לקנות רכב ל-5-6 שנים הקרובות.

מצאתי בנתיים שני רכבים

הראשון שנת 2000 במצב סביר, 180000 ק"מ, חיצונית הוא נראה בסדר, עם מכות פח קטנות וכאלה. מכנית המנוע שלו קצת רועש אבל נשמע טוב, אבל צריך להחליף רצועת טיימינג ומייסב קדמי. חוץ מזה יש לו עוד כמה בעיות- צריך להחליף את הידית של הדלת, תעלת המזגן לחלון הקדמי מפורקת- תיקון של 180 ש"ח ובמקרה הגרוע גם 800 ש"ח (ואיפה שאני גר חייבים מפשיר עדים לחלון...), לכלוך ברדיאטור ועוד מעט דברים קטנים.

המחירון של הרכב 15000 וכרגע אנחנו מדברים על 13500

השני שנת 2002 במצב ממש מעולה, 110000 ק"מ. חיצונית הוא נראה טוב, הריפוד כמו חדש, המנוע נשמע טוב, באיזור המנוע חוץ מזיעה בשני מקומות גם כן נראה טוב, ובעיקר הכל נראה שלם. הוא ממש נראה שמור טוב.

המחירון של הרכב 23700 וכרגע אנחנו מדברים על 23000 (הוא לא מוכן להוריד)

מה שבעיקר רציתי לשאול זה האם הפערים שווים את ההבדל במחיר. אני יכול לקנות את הרכב הראשון ולהשקיע עוד 3000-4000 ש"ח ולהביא אותו למצב טוב, לעומת זאת נראה לי שיש יותר סיכון ברכב של השנת 2000 ובשורה התחתונה הוא יותר ישן

איזה רכב לדעתכם עדיף לי לקנות?

פורסם

הרכב הראשון עושה רושם של רכב מוזנח - פלסטיקים שבורים, מנוע רועש, טיפול טיימינג שמשכו עד הקצה ועוד.

זה אולי נשמע מפתה לרכוש רכב בזול, לתקן בעצמך ולחסוך את ההפרש, אבל הבעיה היא שבמקרים כאלו יודעים איפה מתחילים את ההשקעה ולא יודעים איפה היא הולכת להיגמר. יש כאלו שיש להם את הזמן, הכוח והמשאבים לרכישות כאלו ויש כאלו שרוכשים רכב משומש ורוצים לנסוע בראש שקט עד כמה שאפשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...