Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף.1004 kicker kx 4.650

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק בכדי לחתום את הנושא הזה מבחינתי

היה לי קיקר zx650.4

יש לי קיקר kx600.4

והיה לי גם קיקר zx150.2

את שני מגברי הZX נאלצתי למכור מתוך כוונה לשדרג מערכת אחת גבוה יותר ממה שיש לי כרגע וגם יותר גבוה מסדרת הZX של קיקר.

ברגע שהשדרוג יוחלט למה ויבוצע אני מעביר את הKX הקיים לרכב הפרטי במקום הZX ביחד עם הסוני הקטן שיעבור תיקון.

הנסיון שלי עם מגברים של קיקר ומגברים של JBL הוא ארוך טווח ואין מה להשוות

בסדר גודל של עד ה3000 שקלים למגבר 4 ערוצים חזק - המגבר היחידי שמתעלה מעל הקיקרים האלו באיכות הוא הסאן דאון

4.100

בתעודת לידה של ה650.4 היה רשום 780 וואט ומדובר על RMSים

תחלקו את זה לארבע ואתם תבינו שבזמן שהמגבר הזה מוצהר על 125 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם הוא בפועל מוציא את ה180 וואט.

אבל הספק זה לא הכל - מדובר במגבר שקט, חלק ומאוד מאוד חזק, התוצאה של כל מה שרק הגברתי על המגברים האלו היתה תמיד חמה ונעימה לאוזן בצורה יוצאת מן הכלל.

למען האמת אני קורא לסדרת הZX של קיקר - ג'נסיס לעניים.

וזה ממש ככה.

הKX שכרגע עובד אצלי ברכב ליסינג שכבר עבר תיקון אחד ושיפור אחד (מנגנון הגנה נגד מתח DC לרמקולים) עושה עבודה טובה מאוד על הרמקולים - יעידו השומעים.

שני היצרנים שיתנו את התמורה הכי גבוהה לכסף כיום הם קיקר \סאן דאון

אם לא מדובר על רמקולים שדורשים הספק של 120 וואט לפחות כמו המידבאסים של האילייט - בכדי לתת את התוצאה המלאה שלהם אז אתם יכולים גם בלב שלם ובלי שום חשש ללכת על הסאן דאון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- אתה נסחף קצת.

עוצמה זה לא הכל.

הקיקר טובים מאוד ועוצמתיים, אבל די בסיסיים מבחינת איכות צליל.

הם טובים למטרות מסויימות: מידבאסים, סאבים, סט פאסיבי שדורש המון כח.

ב- 1000 שקלים זה מגבר מעולה.

אבל בסכום טיפה יותר גבוה יש כמה מגברים שכבר נשמעים יותר מבסיסיים מבחינת איכות הצליל.

קשה מאוד להתגבר על הסלסטרה FA למשל מבחינת איכות צליל במחיר שלו. ואם ביד שניה עסקינן אז יש עוד מגוון רחב של מגברים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקיי אז כנראה שאני יילך עליו.

דרך אגב ,. מישהו פה שמע מיד של היי אנרגי עם mt23 ?

רשמת שהם די בסיסים באיכות צליל .. הjbl יותר טוב מבחינת דיוק צליל ?

פורסם

להיי אנרג'י יש טוויטר טוב שלא נופל מה MT23, זה רק עניין של צביון צליל, אל תמהר לשלול אותו ולהחליף ל MT23. אני ממליץ שתנסה את המקורי קודם. מה גם שבהגברה פאסיבית ההתנגדות הגבוהה יחסית של ה MT23 תשנה את כל התמונה (תרתי משמע..:)).

...CASKA for life

פורסם

אם הוא הולך להגביר אקטיבית אז זה סיפור אחר לגמרי.

חוץ מזה, יש מפגש ביום שבת, אני מאמין שתוכל לשמוע סט של היי אנרג'י שלם ולהחליט בלי לקנות. אגב, אם אתה "מערבב" מההתחלה, למה שלא תלך על מידבאס של קלארוס ו MT23 ? שילוב טוב יותר לדעתי ובמחיר דומה..

...CASKA for life

פורסם

מוטי בגדול מבין השניים כמו ששאר החברה המליצו לך הייתי הולך על הקיקר . זה שהוא יד שניה ודגם ישן זה לא חסרון - הרבה מאוד אנשים קונים פה ציוד יד שניה ומרוצים מאוד . אם אתה קונה מבן אדם אמין שיודע להשתמש בציוד בצורה נכונה לא אמורה להיות שום בעיה.

אם שמתה לב אני גם לא בדיוק עובד אם מגברים חדשים - שניהם

נקנו מיד שניה . :-)

לגבי שילוב של טוויטר ומידבאס מסטים שונים :

יש שילובים טובים ויש פחות טובים אבל בהרבה מאוד מקרים זה פשות עניין של העדפות אישיות - כל אחד ומשה טוב לו.

בהחלט רצוי שקודם תשמע ואחרי זה תחליט.

כמו כן הייתי מאוד ממליץ לך להשקיע בבידוד אקוסטי בדלתות - אחד התרומות הגדולות ביחס מחיר\שיפור , וכמובן התקנה כמו שצריך .

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תודה כולם עזרתם לי מאוד.

לגבי האדם שמוכר את המגבר אני לא יודע איך הוא השתמש במגברים , מתי הם נקנו וכו'.

מיד של קלארוס יקר לי מידי כי את הההי אנרגי אני מביא במחיר מעולה.

מה דעתכם על הממפיס בל שמופיע פה בלוח מכירה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=285247

ההתלבטות הגדולה שהוא חלש בהררבה מהקיקר אבל לפי מה שהבנתי יותר איכותי אבל בגישור הוא ייתן פחות ואז יהיה קשה להגביר סאב נורמלי .

תודה לכולם על העזרה.

עריכה: נימי אני שומר שבת ועל כן לא אוכל להגיע. מפגש האחרון בקריית גת הייתי ולא שמעתי היי אנרגי לצערי.

כנראה שבסוף אני יילך על ההי אנרגי בלי הקרוסים

פורסם
אדי- אתה נסחף קצת.

עוצמה זה לא הכל.

הקיקר טובים מאוד ועוצמתיים, אבל די בסיסיים מבחינת איכות צליל.

הם טובים למטרות מסויימות: מידבאסים, סאבים, סט פאסיבי שדורש המון כח.

ב- 1000 שקלים זה מגבר מעולה.

אבל בסכום טיפה יותר גבוה יש כמה מגברים שכבר נשמעים יותר מבסיסיים מבחינת איכות הצליל.

קשה מאוד להתגבר על הסלסטרה FA למשל מבחינת איכות צליל במחיר שלו. ואם ביד שניה עסקינן אז יש עוד מגוון רחב של מגברים.

אני לא יודע על סמך מה אתה מבסס את ההנחה שלך לתשובה לי

אני לא ידוע על סמך מה אתה מבסס את התשובה שלך לגבי המגברים החזקים יותר של קיקר

אני מבסס את זה על סמך נסיון - מגבר ממש לא בסיסי מבחינת איכות צליל.

650.4 מסדרת KX עולה בארץ 2300 שקלים והZX קרוב ל3000

עוצמה זה ממש לא הכל במגבר ואם לא הבנת עד היום, אני החבר פורום הכי ותיק שטוען שנתון הRMSים הוא האחרון שצריך להתחשב בו ב95 אחוז מהמקרים.

אבל אתה לא יכול להתעלם מהעובדה שבטווח המחירים של עד 3K אתה לא תמצא הרבה מגברים חזקים יותר ואיכותיים יותר מה650.4 אם בכלל

הסאן דאון הוא מגבר יוצא מן הכלל ואני ממליץ עליו בחום רב.

הנסיון המעשי שלי הוא עם המונובלוק הקטן שלהם - חתיכת קרנף :-P

אבל שמעתי לא מעט מערכות מוגברות על מגברי הערוצים שלהם והם באמת תמורה מלאה לכסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הם נותנים תמורה לא מלאה, מצויינת ! לכסף שלך, ולא בכדי אמרתי שהקניה הטובה ביותר שעשיתי היתה מגבר קיקר KX250.2.

אבל לדעתי בטווח המחירים של עד 3000 שקלים ניתן לרכוש מגברים איכותיים יותר (לאו דווקא חזקים יותר), אם כיד שניה ואם כחדש.

אני יכול להעיד על המערכת שלי (שנשארה אותו דבר בדיוק והדבר היחידי שהשתנה היה המגברים) שה- FA475 הפיק סאונד טוב יותר מאשר הקיקר KX250.2.

אני מאמין שלכל אחד יש את ההגדרות שלו ל"בסיסי" או מונחים אחרים. הייתי לוקח את הקיקר על פני ה JBL 75.4 בכל יום, בכל מצב, בטח ובטח שבסכום כמו 1000 שקלים, זה כמו 150% תמורה לכסף. ושוב, בסכום גבוה יותר, בהנחה שאני מחפש מגבר שיהיה קודם כל איכותי, לא קשה להתקיל את הקיקר.

הכל נאמר בכיף, מטרה לחלוק וללמוד :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...