Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בשעה לא כ"כ טובה המנוע של הסטארלט שלי סיים את תפקידו ושבק חיים....

המוסכניק רוצה 4000 ש"ח בשביל החלפת מנוע - אמנם גבוהה אבל הוא לוקח אחריות על התיקון.

ואני הבנתי שאני יכול למצוא מנוע שיעלה לי סביב ה 1000 ולהתקין אותו עוד איזה 1000...

אז אני מחפש מנוע לטויוטה סטארלט שנת 92 1300 סמ"ק ידני (האם זה רלוונטי?)

ויש גם שתי שאלות:

האם אפשר להתקין ברכב גם מנוע 1600 סמ"ק? האם אפשר גם לשים מנוע של שנים אחרות כמו 93 94 ?

תודה לכל מי שיכול לתת עצה ולעזור

נתן

פורסם

אתה לא תמצא מנוע של סאטרלט ב 1000 ש"ח , אין סיכוי .

אם אני לא טועה שנת 92 זה הדגם הישן יותר בעל קרבורטור ומשנת 93 ומעלה מדובר על הזרקה כך שהסבה למנוע מוזרק תהיה מאוד יקרה ולא כדאית .

מה הסיבה לכך שהמנוע שאצלך שבק חיים ?

פורסם

חזרנו מאילת בלילה - אני נהגתי מאילת ועד מצדה. במצדה החלפתי עם חבר ואני נרדמתי (טעות מספר 1)

בעליות לירושלים המנוע כנראה התחמם (כפי שהיה קורה לפעמים), אך אי אפשר היה לראות את זה בלוח מחוונים כי הנורה שרופה. כשאני נוהג בלילה אני מאיר עם הפלאפון ובודק אם התחמם המנוע. אבל לא אמרתי את זה לחבר שלי (טעות מספר 2) והוא לא ידע שהמנוע מתחמם ולכן הוא נסע בעליות עד שהרכב הפסיק לנסוע...

ואז כבר התעוררתי וראיתי שהמנוע סופר רותח, חיכיתי שיתקרר איזה שעה וכמובן שהוא לא, וכמובן שהוא גם לא הניע...

ואז גרר למוסך השחר בירושלים שם הוא אמר שזה רק ראש מנוע זה המנוע...

על טעויות משלמים ולפעמים גם ביוקר....

פורסם

טעות מספר 1 - מנוע מתחמם לפעמים, ועדיין נסעת לאילת בלי לפתור את הבעייה קודם.

טעות מספר 2 - מנוע מתחמם ואתה נוסע עם נורות בלוח שעונים שרופות כך שאי אפשר לראות.

האמת, אלו לא טעויות, זו הזנחה. ועל הזנחה משלמים ביוקר.

:turn-l:
פורסם
ב4000 ש"ח המוסכניק מחליף מנוע (למנוע מפירוק) או מתקן את שלך?

ב 4000 הוא מחליף מנוע מפירוק וגם נותן אחריות על המנוע שהוא שם. לא יודע מה בדיוק האחריות הזאת אומרת, אבל הוא בחור אמין ואני סומך עליו שאם המנוע יעשה בעיות אז הוא יתקן...

משתלם??

• תוכן חדש...