Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם האחרונה שעשיתי וקס לרכב (האפור שלי) עשיתי אותו עם וקס של קארפלן, שהיה מעולה, ממש.

אבל, בכל השריטות, הפגמים בצבע והחריצים, נשאר סימנים לבנים של הוקס, ובעצם הדגישו את השריטות. (המשטחים החלקים היו מבריקים ונראו נהדר)

 

הפעם אני מחפש וקס שיהיה בצבע הרכב, ושיכסה (כמה שניתן, אין לי ציפיות יוצאות דופן) את השריטות והדפיקות הקטנות שיש בצבע, איפה שיש. ושכמובן גם יבריק ויגן כמו כל וקס רגיל. אה, ושיהיה ניתן לקנות אותו בחיפה, או לחילופין להזמין עם משלוח או משהו כזה.

 

 

תודה, צחי

×
×
  • תוכן חדש...