Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל שימוש חוזר עדיף מכל סוג של מחזור. כל סוג של מחזור עדיף מכל סוג של השלכה לפח. כל בית אב יכול בעצמו לצמצם מעל 50% מכמות האשפה על ידי הפרדת פסולת אורגנית, גם באזורים שאין בהם מכלי איסוף של פסולת אורגנית.

למסירה כלוב די ישן. במקור של תוכים או אוגרים. לא מתאים ככלוב קבוע לחמוסים. 40*25 גובה 45 ס"מ בערך.

כיום אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב לגדל ציפורים בבית, בטח שלא בכלוב כל כך קטן, אבל ימסר לכל מי שימצא בו שימוש ראוי.

רחובות / ירושלים

[ATTACH=CONFIG]405325[/ATTACH]

אין קופצים, עובר לאתר אגורה...

פורסם

~

בהמשך לנושא הבגדים, ובעצם כל דבר שכבר אין לו שימוש בבית ואינו מסורבל מדי - זריקה באישון ליל בפתח בית הכנסת השכונתי (במיוחד אם אתם גרים בשכונת מצוקה) תבטיח בהסתברות גבוהה שזה יגיע לידיים הנכונות. כמובן רצוי שיהיה במצב טוב ולא סתם לזרוק שם זבל.

אפשר לומר הרבה על הדתיים/חרדים, אבל פעילות הגמ"ח שלהם בד"כ עובדת היטב.

פורסם

והפעם למסירה ארון 4 דלתות (ו- 3 מגירות), נראה כמו חדש.

גובה: 2.40 מ'

רוחב: 1.64 מ'

עומק: 60 ס"מ

אזור המרכז, מי שמעוניין צריך לקחת בחשבון שאת הארון צריך לפרק.

closet.jpg

תומר.

פורסם

אם יש למישהו למסור 2 מתגים (עדיף עגולים) עם נורית חיווי ל 12V וכמה מטרים חוט חשמל 1.5 ממ"ר אני מאוד מאוד אודה לו.

אם יש גם צינור שרשורי לבידוד אז בכלל, אפשר גם לחשוב על החלפה במשהו (סוני אריקסון w880i עובד אולי?)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם יש למישהו למסור 2 מתגים (עדיף עגולים) עם נורית חיווי ל 12V וכמה מטרים חוט חשמל 1.5 ממ"ר אני מאוד מאוד אודה לו.

אם יש גם צינור שרשורי לבידוד אז בכלל, אפשר גם לחשוב על החלפה במשהו (סוני אריקסון w880i עובד אולי?)

^^^^^

פורסם

פנסים נוספים לרכב?

פורסם

למסירה לוח וכרטיס מסך. לוח סוקט AM2, וכרטיס מסך X1950PRO של GYGABYTE.

מצבם אינו ידוע. כמו כן ישנו מאוורר כלשהו.

נמצא בחיפה בסופי שבוע

מצ"ב תמונה:

dcvk2v.jpg

פורסם
אכן, לד באר ופנסי עבודה אחוריים. לא רוצה לחכות חודש לדיל אקסטרים...

ירושלמי במקרה?

אם כן קפוץ אליי לתלפיות אנסה לאתר לך בעבודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
למסירה מסך של Samsung Galaxy Gio S5660. חדש לחלוטין ולא הורכב. עד שהוא הגיע החליפו לי את המכשיר.

אם זה עוזר למישהו אשמח למסור. נמצא באיזור המרכז, נא לפנות בה"פ.

איתמר

הקפצה.

unnamed.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב שלום לכולם!

למסירה - סט של שתי מנורות תקרה! הסט מורכב מנורה אחת גדולה ואחת בינונית (כ-75% מגודל הגדולה).

המנורות ימסרו יחד עם כל הציוד שירד איתן, כולל נורות! PLUG & PLAY מה שנקרא.

גילוי נאות - חלק מהנורות לא עובדות, או שהן שרופות או שיש בעיה במגעים, לא בדקתי.

מצורפות תמונות של המנורה הגדולה.

המנורה מונחת הפוכה על השולחן:

2d17g2b.jpg

33nhqux.jpg

• תוכן חדש...