Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מישהו מעוניין, יש לי למסירה סיכומים ממורקרים ומתומצתים של היסטוריה 5 יחידות [יותר נכון 3 יחידות, שמשלימות ל-5]. הסיכומים הביאו אותי ל-100 עגול ויפה אשתקד.

אם מישהו מעוניין צרו קשר בפרטי.

נתניה/הרצליה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שלושה שלטים כסופים של יס. שולטים על ממירי יס הלא מתקדמים (לא HD).

ימסרו אחד אחד או כולם ביחד למי שצריך.

נמצא על הקו יקנעם-חיפה.

[ATTACH=CONFIG]412680[/ATTACH]

נראה לי שזה משהו שצריך להזדכות עליו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה אצלי טכנאי ביום חמישי שהחליף ממיר ישן בממיר מתקדם (עם השלט השחור).

הוא השאיר לי את השלט הכסוף ולקח את הממיר. שאלתי אותו מה עם השלט, אמר שאין להם מה לעשות איתו ושאני אעשה איתו יצירת אומנות אם בא לי.

אותו הסיפור חזר על עצמו בהחלפות הקודמות.

כנראה שהם אוהבים לבזבז כסף...

פורסם
היה אצלי טכנאי ביום חמישי שהחליף ממיר ישן בממיר מתקדם (עם השלט השחור).

הוא השאיר לי את השלט הכסוף ולקח את הממיר. שאלתי אותו מה עם השלט, אמר שאין להם מה לעשות איתו ושאני אעשה איתו יצירת אומנות אם בא לי.

אותו הסיפור חזר על עצמו בהחלפות הקודמות.

כנראה שהם אוהבים לבזבז כסף...

ברגע שאתה צריך שלט מהם - 50 ש"ח. *נכון לפעם אחרונה שאני זוכר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
ברגע שאתה צריך שלט מהם - 50 ש"ח. *נכון לפעם אחרונה שאני זוכר.

אם אתה מדבר עם השרות לקוחות של הוט ומתאם מול הנציג/ה - ההחלפה היא בחינם בדואר.

לא תיאמת? שילמת.

פורסם

שוב אני, בנושא אחר. נשרף לי המודם ובזק טוענים שכבר הם לא מחזיקים מודמים. למישהו יש אולי מודם ADSL ישן עם חיבור את'רנט, דוגמת זה:

BZQ_R243R1.jpg

:turn-l:
  • תוכן חדש...