Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכשיר לעיסוי כפות הרגליים ללא סוללות, בדיוק כמו בקישור, מצב חדש דנדנש לאחר כמה שימושים בודדים בלבד.

http://www.look.co.il/look-P5568.aspx

איסוף מנתניה, הודעות וכוסיות לפרטי.

דניס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני עדיין מחפש וידיאו קלטות תקין למי שיש למסור.

מאזור המרכז תודה.

בחודשים האחרונים זרקו אצלי בשכונה בזמנים שונים 7 מכשירים, תקינים ככל הנראה. 3 אספתי ונתתי לחברים ומשפחה אחר כך כבר לא היה לי מה לעשות איתם אז הפסקתי לאסוף אותם. אם אמצא מכשיר בזמן הקרוב אאסוף בשבילך .

פורסם

כרית העיסוי נמסרה.

בעליה החדשים תכתוב סקירה מקיפה וסיכום עלויות תחזוקה בקרוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
וואי תודה רבה לך!

אצלי אין בכלל אנשים שזורקים וידיאו אלא דברים אחרים.

דוד שלי עבר דירה והתקנתי לו את כל התשתיות בבית. בעוד שבועיים יגיע ה HTPC ואז אצטרך להפטר מהDVD + קלטות משולב מקליט (חושב שהוא מקליט גם DVD).

יעזור לך?

מאזור המרכז- תל אביב ראשון לציון.

עריכה:

אנצל הודעה זו ואציין שיש ברשותי מדפסת משולבת Officejet 6500 של HP שלפני זריקה. אם מישהו רוצה לאסוף מראשון לציון- בבקשה.

המדפסת הוחלפה במדפסת אלחוטית בגלל הצורך. דיו ריק.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם
דוד שלי עבר דירה והתקנתי לו את כל התשתיות בבית. בעוד שבועיים יגיע ה HTPC ואז אצטרך להפטר מהDVD + קלטות משולב מקליט (חושב שהוא מקליט גם DVD).

יעזור לך?

מאזור המרכז- תל אביב ראשון לציון. יש לי אפשרות להגיע בתחבורה ציבורית למקומות האלו.

עריכה:

אנצל הודעה זו ואציין שיש ברשותי מדפסת משולבת Officejet 6500 של HP שלפני זריקה. אם מישהו רוצה לאסוף מראשון לציון- בבקשה.

המדפסת הוחלפה במדפסת אלחוטית בגלל הצורך. דיו ריק.

כן תודה זה יעזור לי מאוד.

תפנה אלי כשתוכל בהודעה פרטית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם מישהו מכיר בעלים של סמארט אשמח שתחברו בינינו יש לי כל מיני שטויות וחלקים שנשארו לי. חינם אין כאסף

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

למסירה טייפ דק. את הדגם ניתן לראות בתמונה. עלה המון כסף בזמנו כשקניתי אותו ואכן היה איכותי מאוד. לא בשימוש הרבה שנים כבר. אני מחיפה. ייזרק עוד מס' ימים אז תזדרזו.

uploadfromtaptalk1420279926980.jpg

פורסם
אם מישהו מכיר בעלים של סמארט אשמח שתחברו בינינו יש לי כל מיני שטויות וחלקים שנשארו לי. חינם אין כאסף

מאיפה אתה? מאזור הצפון במקרה?

אני מכיר בעלים של סמארט

פורסם

מחפש משחקים ל-Playstation2, מאזור המרכז אם יש למישהו :-)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם (נערך)

למסירה ארון, שידת מגירות וספריה עם שולחן כתיבה.

הארון בגודל 210X80.

הספריה מורכבת משלוש יחידות. כולן בגובה 210. היחידה עם שולחן הכתיבה ברוחב 120. שתי האחרות (זאת עם המדפים והפינתית) ברוחב 40.

השידה (מתחת לשולחן הכתיבה בתמונות, עם הידיות הלבנות) גם כן ברוחב 40.

שימו לב שהמידות נמדדו בזמן הפירוק ואינן מדויקות, תיתכן סטיה של כמה סנטימטרים.

הפריטים נמצאים בקרית מוצקין והם במצב טוב (אני מחליף אותם בעיקר בגלל העיצוב המיושן וצורך ביותר מקום אחסון), פרט ליחידה הפינתית שאחד המדפים נתלש ממנה אבל ניתן לחבר אותו חזרה (יש קצת נזק לפורמייקה במקומות שהיה מחובר ליחידה). בגב הדיקט של הספריה נחתך חור על מנת לאפשר גישה לשקע שהיה מאחוריה. במידה ולא ימצא מי שיקח בתוך כמה ימים, הם יזרקו.

מוכן למסור את הכל או חלק. הכל (פרט לשידה) כבר מפורק, ההובלה על מי שיקח. כל החלקים (פרט אולי לגב הדיקט של הספריה) אמורים להיכנס במעלית, אבל לא וידאתי.

פרטים נוספים ימסרו למעוניינים בהודעה פרטית.

נ.ב. מצטער על איכות התמונות, הטלפון שלי התקשה להתפקס על הרהיטים משום מה.

20150103_141515.jpg

20150103_141535.jpg

20150103_141547.jpg

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...