Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא תנסה עם מנוע של משור מוטורי?

יש להם קלטצ' צנטרפוגאלי + מקום לשים גלגל שיניים...

מניסיון שלי (גם בניתי כזה...) הם די חזקים ולא גדולים ומסורבלים כמו מנוע של טוסטוס...

אפשר לקנות אחד (או שנים לחלפים) אצל מתקני מכסחות דשא (אני קניתי את שלי ו"קיבליתי" אלד שלא עובד בחינם )... המחיר נע בין 100 ש"ח (זה היה המחיר שלי) ל 1000000 ש"ח :-)

תעשה סקר שוק קטן, ותזכור דבר חשוב, אם בעל המקום מיתיחס אליך כמו זבל לך למקום אחר, יש עוד המון כמוהו!!! במיוחד במצב של היום!!!

חשוב שהאדם שאתה קונה ממנו (שים לב כלל לחיים!) יהיה חביב, כי כאשר תתעורר בעיה ותבוא אליו הוא אמור להיות סבלני ומסביר פנים... אם לא לא עשינו בזה כלום!!!

תהנה בפרויקט הקטן שלך!!!

גילי

נ.ב. הקורקינט שלי היה בנוי מחצי של אופניים וחצי של גלגל של מריצה (יש כאילו גלגלים שאפשר לנפח עם אוויר ואפשר למצא אותם בחניות של ציוד הרמה ושינוע) בגודל 20 ס"מ בערך...

עוד דבר, תתחיל את החיפוש שלך עם מדריך דפי זהב וטלפון והמון סבלנות, זה המקום הכי טוב להתחיל בו ליפני שרצים בעיר בין חנויות (עוד חוק חשוב לחיים מאושרים יותר :-))...

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני כבר מכתה ד' עם קורקינטים מתקן עושה הכל עכשיו הקורקינט הזה הגיע לי עם מנוע 40 סמק 2 כוח סוס ל60 קמש ומה שאני מחפש זה מנוע 2 פעימות 60 סמק של 7 כוח סוס ומה שאמרת עם המסור אז קניתי מנוע של קואסקי של מגזמה כזאתי והוא היה ח@א אחד גדול הקורקינט לא זז אז מה שאני מחפש זה מנועים עם 2 כוח סוס ומעלה

פורסם

צחוק בצד- גש לפארק הירקון.

אני לא צוחק.

שיטוט של 5 דקות בצד הפחות מטופח של הפארק,כלומר מאזור גני התערוכה בואכה קניון איילון,יניב עשרות גוויות של טוסטוסים במצב זה או אחר.

אני רץ שם בערב וזה פשוט לא ייאמן איזה דברים מוצאים שם- טייפונים,קימקואים.אפילו ראיתי משהו שרוף שנראה כמו בורגמן לשעבר.

למרות שאני בספק אם כדאי שתחבר לקורקינט מנוע של בורגמן....

"קורקינט ממונע נתפס באיילון על 140 קמ"ש- הנהג הכחיש כל קשר למציאות"

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יכול להיות אבל אז המנועים שם לא יהיו מי יודע מה אני מחפש מנוע חדש מקופסא שאני שם אותו לקורקינט ומגיע איתו גם ל140 כי אין דבר יותר כיף לטוס עם קורקינט לשמוע את המנוע ככה אז אשמח ליותר פרטים

• תוכן חדש...