Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה או קרינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי טויוטה קרינה אוטומט 94' במגרש מכוניות במחיר שאני יכול לעמוד בו (10,000-12,000).

היתה בעיה בראש מנוע ולכן המחיר זול, המגרש מתחייב להחליף מנוע, בלמים, מצבר וכל מה שצריך, ולהעביר את הרכב טסט.

עם זאת, מהמוסך שבו אני מטפל נאמר לי שמדובר ברכב בעייתי שלא הצליח בארץ, ושקשה להשיג לו חלקים, ושעדיף ללכת על קורולה שנת 93-94.

מבחינת טעם אישי אנחנו אוהבים יותר את הקרינה, אבל לא מסיבות מקצועיות.

האם זו תהיה טעות ללכת על העסקה, ועדיף ללכת על בטוח ולקנות קורולה כמו כולם?

אני זקוק לתשובה דחופה,

תודה רבה לכל המתייחסים.

אוריאל

פורסם

קרינה בעייתית?

אכן לא הצליחה כל כך בשוק הרכב הפרטי בישראל אבל היא שירתה במשטרת ישאל בכבוד וגם נקנתה על ידי המדינה.

כתוצאה מכך הרבה מכוניות עברו כמויות עצומות של קילומטרים, שמעתי על ניידות שעדיין נמצאות בשירות (מעל 10 שנים!) ועברו כבר למעלה ממליון קילומטרים, אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל העובדה שהרכב עדיין נמצא בשירות מעידה על רמת אמינות מאוד גבוהה.

בקשר לזמינות חלפים אין לי מושג. אבל ההיגיון אומר שחלק מהרכבים שעברו חיים קשים בטוח הגיע לפירוקיות וניתן למצוא חלקים משומשים. או שאני טועה?

בהצלחה בכל אופן!

פורסם

במקומך הייתי מקשיב למוסך,

מה שווה רכב ב 10000 אם חסר חלק והרכב יושב במוסך?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

רכב ממגרש!

בלי טסט!

בלי מנוע!

מגרש מבטיח לך דברים!

איזה סימנים חסרים לך בפאזל ?

קארינה אן קטרינה, ברח מהר מהמגרש וחפש רכב מפרטי שמור היטב.

• תוכן חדש...